Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

12x TIPS för ORAL B BRAUN
12x TIPS för ORAL B BRAUN
12x TIPS för ORAL B BRAUN
12x TIPS för ORAL B BRAUN

1 / 4

12x TIPS för ORAL B BRAUN

319 kr
De rekommenderas för personer som vill ha tips som både är säkra för tänderna och tandköttet. En uppsättning med 4 spetsar som innehåller tre typer av fibrer, tack vare vilka du kommer att ge ditt munhålor professionellt skydd och exemplarisk hygien
Läs mer

De rekommenderas för personer som vill ha tips som både är säkra för tänderna och tandköttet. En uppsättning med 4 spetsar som innehåller tre typer av fibrer, tack vare vilka du kommer att ge ditt munhålor professionellt skydd och exemplarisk hygien.


12 Perfect Clean -munstycken (massage)

Tre typer av fibrer för olika ändamål - Tack vare de mjuka fibrerna kommer du att säkerställa utmärkt blodtillförsel till tandköttet genom att massera dem, du kommer bättre att ta bort tandsten och framför allt noggrant rengöra varje tand.


Fördel:


Kommer till svåråtkomliga platser tack vare borstens olika längd. Du kommer effektivt att bli av med alla bakterier och partiklar.För var och en av tipsen får du fyra olika färgade gummiband (blått, rött, grönt och gult), som du kan ändra fritt.


Fördel:


Du kan enkelt skilja ditt tips från andra hushållsmedlemmars tips.


ako Du kommer att få 2 paket med Orbit WHITE mini tuggummi gratis


Tack vare detta kommer du att neutralisera skadliga syror i munnen efter varje måltid och på så sätt minska risken för tandförfall.


eller


Paket med 20 PaperMint andningsfräschande löv (sockerfria). En fantastisk smak som smälter i munnen, det kommer att friska upp andan direkt och pålitligt i alla situationer. Bladen är förpackade i 3 olika smaker: Cola, Mint, Strawberry.


Tuggummi eller uppfriskande blad i denna auktion läggs till slumpmässigt om vi inte får ett meddelande från dig vad du väljer.


Varför är det värt att välja våra tips?

Tack vare de tre fibrtyperna i Perfect Clean -spetsen kommer du att ge ditt munhålor professionellt skydd och exemplarisk hygien!

De tips du får från oss är 100% säkra för din emalj!

De tips vi säljer är ersättare av högsta kvalitet. Dessa är produkter utrustade med högkvalitativa fibrer som perfekt tar hand om din munhygien.

Huvudena passar alla Oral-B roterande / roterande borstar (med ett runt huvud).

Du kommer att tro på styrkan i ditt leende tack vare friska och vita tänder!

0
Bli den första att skriva en recension