Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bas One Klar färglös spik builder gel 50g

1 / 1

Bas One Klar färglös spik builder gel 50g

(1 recension)
79 kr

-50%

Rek pris. 159 kr
Base Ett tydligt är en färglös gel, perfekt för att bygga på spiken tips och mallen. Utan problem kan du blanda element och få kontakt med andra geler eller akryl. Medium tjock, självutjämnande - ger en hög nivå av komfort. & Nbsp; Genom eliminering
Läs mer
Base Ett tydligt är en färglös gel, perfekt för att bygga på spiken tips och mallen. Utan problem kan du blanda element och få kontakt med andra geler eller akryl. Medium tjock, självutjämnande - ger en hög nivå av komfort. & Nbsp; Genom eliminering av akrylsyra produkt erhålles med mycket mer gynnsam effekt på nagelplattan än standard UV geler. Funktioner: - Produkten bezkwasowy- bezbarwny- średniogęsty- samopoziomujący- enfas användning: gelén sprids på nagelplattan och härdades med användning av en UV-lampa med en effekt av 36 watt under 2 min. Efter torka det översta lagret inte kräver ytterligare polering. Bas Linje En är en enfasig linje som genom utveckling av bästa produkterna kombineras i rätt proportioner, även kan användas i en tre-fas process. Tack används dekorera kommer att pågå längre, och vi kommer inte längre att njuta av sin intensitet. Det första steget är en gel underlag (t ex. En Base Gel Bonder) adhesionspromotorn i vikt av gelén. Idealisk för alla typer av nagelplattan. Gelén bildar en skyddande filter mellan spiken och gelén därigenom öka vidhäftningen av senare geler. Används uteslutande för gel metoder. Det härdade gelskiktet "Bönder" är en primer & nbsp; det andra steget, dvs byggsten av skiktet: t ex gjord av kiselgel. En Base Clear - V. Det tredje steget är en gel, till exempel. En Base Shining, som passar perfekt med de tidigare lagren och nagellack.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .