Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
BiteHelper - Lindrar myggbett
BiteHelper - Lindrar myggbett
BiteHelper - Lindrar myggbett

1 / 3

BiteHelper - Lindrar myggbett

79 kr

-38%

127 kr
Ibland är det för sent att ta myggmedel. Mosquito Bite Relief Pen kan rädda dig och din familj från klåda som orsakas av myggbett. Denna produkt kan vara ett svar på situationer där myggmedel kommer in för sent. Det kan lätt lindra klåda och framtid
Läs mer

Ibland är det för sent att ta myggmedel. Mosquito Bite Relief Pen kan rädda dig och din familj från klåda som orsakas av myggbett. Denna produkt kan vara ett svar på situationer där myggmedel kommer in för sent. Det kan lätt lindra klåda och framtida hudirritation som kan orsakas av kontinuerligt kliande på mygbetten. 

Mosquito Bite Relief Pen är lätt att använda. Det tar snabbt slut på klåda och irritation orsakad av myggbett. Denna produkt har en termopulsteknologi som ger värme och vibrationer till det berörda området. Som ett resultat ökar det det lokala blodflödet och cirkulationen som ger en lugnande känsla till det drabbade området av myggbettet. Placera bara spetsen av pennan på det myggbita området på det drabbade området och aktivera den genom att trycka på PÅ-knappen.

Denna produkt är säker att använda för både vuxna och barn från 4 år och uppåt. Det är tillverkat av giftfritt material vilket gör det skonsamt mot huden. Du kan enkelt använda den var som helst eftersom den bara har en pennas storlek och kan passa i valfri väska eller handväska. Du behöver inte oroa dig om strömmen tar slut eftersom den här produkten endast körs på 1 x AA-batteri.

Vikt: 0.09 kg
Dimensioner: 15 × 10 × 10 cm

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner