Tillbaka till toppen
Chanel Chance edt 100ml
Chanel Chance edt 100ml

1 / 2

Chanel Chance edt 100ml

1 288 kr
Ta vara på möjligheterna att förtrolla din omgivning med en förförisk doft. Eau de Toilette Chanel Chance för kvinnor är en oförutsägbar och otyglad doft – dess arom skiftar ständigt från frisk, över blommig till kryddig. Doften är dock alltid ytter
Läs mer

Ta vara på möjligheterna att förtrolla din omgivning med en förförisk doft. Eau de Toilette Chanel Chance för kvinnor är en oförutsägbar och otyglad doft – dess arom skiftar ständigt från frisk, över blommig till kryddig. Doften är dock alltid ytterst sensuell.

  • en ung och energetisk blommig doft med chypretouch
  • väcker förväntan, längtan och frihetskänslor
  • enastående arom som kontinuerligt utvecklas och ändras

Doftens sammansättningEfter första appliceringen förförs du av de berusande hyacintblommorna och den exotiska patchoulin, som kompletteras med den ljuva ananasen med en nypa peppar. Sedan följer doftens hjärta med sin milda jasmin och friska citron. I avslutningen fångas du av den långvariga doften av svärdslilja, den jordiga vetivern, den sensuella mysken och den varma vaniljen.

Doftens historiaEau de Toilette Chanel Chance för kvinnor fyller dig efter en stund med energi och vitalitet. Denna doft med ung känsla, som lanserades 2003, är en lyckad blandning av livsglädje, elegans och friskhet. Då de olika noterna frisläpps kontinuerligt på huden, kommer du att ständigt överraska din omgivning med din enastående ombytlighet.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner