Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Edwin Jagger Skäggkit Sandelträ

Till kassan

Se även

Edwin Jagger Skäggkit Sandelträ

(0)
Skriv en recension
-7%
495 kr
Rekommenderat pris: 533 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Guapo
  • Skäggkit med doft av sandelträ innehållande skäggt
Edwin Jagger Skäggkit sandelträ innehåller en rengörande skäggtvätt, återfuktande skäggolja samt en liten minikam som lätt ryms i byxfickan!


Doft:
Sandalwood - klassisk och dyrbar doft med exotisk kombination av peppriga och kryddiga träaromer. Maskulin men ändå diskret.


Skäggkittet innehåller följande produkter:


Edwin Jagger Beard & Moustache Wash 200 ml
Skäggtvätt som skonsamt rengör och tar bort fett, smuts och damm som samlas i ansiktshåren. Skäggtvålen har en unik blandning av naturliga ingredienser som passar alla hudtyper, helt parabenfri formula. Levereras i en snygg glasflaska med pump för enkel användning.


Edwin Jagger Conditioning Beard Oil 50 ml Skäggolja som återfuktar och gör skägget mjukt och följsamt. Levereras i en snygg glasflaska med pipett för enkel användning.'


Edwin Jagger Beard & Moustache Comb
Liten skägg och mustaschkam i praktisk ministorlek som lätt ryms i fickan. Ett smart verktyg som får ansiktshåren att hållas på plats och fungerar även som en cool nyckelring. Brun plastkam levereras ihop med Sandalwood doften och svart kam till Limes & Pomegranate doften.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.