Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Ekologisk eterisk olja av rökelse - Essential Oil - 8ml

(0)
Skriv en recension
Fri frakt
Ekologisk eterisk olja av rökelse - Essential Oil - 8ml
Ekologisk eterisk olja av rökelse - Essential Oil - 8ml
Ekologisk eterisk olja av rökelse - Essential Oil - 8ml
320 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  7-8 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Bio Scents

Bevaka produktens pris

 • (nästan) plastfri
 • ren och organisk
 • förpackningar med lågt avfall
 • plågeri-fri / cruelty free
 • flaskas för hand i Portugal

FRANKINCENSE ESSENTIAL OLJE


Ursprung: Frankrike

Metod: Ångdestillation

Arom: Varm / söt / balsamico. Kryddig

Extraherad från: Oleoresin

Latinskt namn: Boswellia Sacra Flueckiger


Aromatiska fördelar: Varva ner och stressa (gå inåt) - Rökelse används i stor utsträckning för att lindra stress, för att höja stämningen och för att stärka kontakten med dig själv och stödja meditation.


Hur man använder det:

- Bränn 3-4 droppar av oljan med ett lager vatten i en oljebrännare och placera oljebrännaren på närmaste bord för dig så att du kan andas in oljor för att varva ner och stressa bort.

- Tillsätt 2-3 droppar till 10 ml bärarolja (kan vara vilken bärarolja som helst, som jordnötter eller olivolja) och massera in oljan i huden.

- Tillsätt 2 droppar eterisk olja till en bärolja och lägg i ett varmt bad innan du går och lägger dig.Används även för:

Andningsavlastning: Rökelse har traditionellt uppskattats för sin effekt på andningsorganen och används ofta för att lindra hosta, liksom symtom på förkylning och astma.


Frankincense har historiskt varit populärt för sin doft och ansågs en gång vara lika värdefullt som guld.Eterisk olja: Eteriska oljor extraheras från medicinska växter och har en stimulerande och helande effekt på muskler och organ. Bio Scents har en omfattande serie eteriska oljor, alla med sin egen styrka och applikation.


Rökelseolja: Vår organiska rökelseolja erhålls från boswellia sacra, ett träd i familjen Burseraceae. På grund av sitt knotiga utseende kallas de ofta som en ökenbonsai. Eterisk olja av rökelse har historiskt bränts på heliga platser och under religiösa ritualer.


Doft: Denna premium organiska rökelseolja har en naturligt varm, söt, balsamico och kryddig doft.


Varning: Använd inte outspädd på huden. Använd inte på skadad eller irriterad hud. Om du är gravid och lider av ett medicinskt tillstånd måste du slutföra levande användning i förväg. Vid hudirritation, avbryt omedelbart användningen och uppsök läkare. Endast för extern användning. Undvik ögonkontakt. Förvaras oåtkomligt för barn. Brandfarlig. Förvara på en sval och mörk plats.0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.