Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Eveline Creamy Contouring Stick Step 4 Strobing

1 / 1

Eveline Creamy Contouring Stick Step 4 Strobing

35 kr
Contour Sensation Series tillåter att få perfekt utseende tack vare skicklig användning av skuggeffekt. Markera med separata stavar de specifika delarna av kindben som du vill framhäva och de områden som du vill avleda uppmärksamhet från. Några en
Läs mer

Contour Sensation Series tillåter att få perfekt utseende tack vare skicklig användning av skuggeffekt. Markera med separata stavar de specifika delarna av kindben som du vill framhäva och de områden som du vill avleda uppmärksamhet från. Några enkla drag är tillräckliga för att få de resultat som är värdiga de bästa sminkartisterna.

Fördelar: Mjuk, krämig konsistens, lätt att sprida. Praktisk form av staven behöver inte skärpas, möjliggör bekväm och exakt användning.

Contouring Step By Step

CONTOUR STEG 1 Markera de delar av ditt ansikte som du vill gömma. Rita tunna linjer längs näsans sidor, under kindbenen, vid käkens sidor, på tinningen och övre delen av pannan för att modellera och optiskt smala ansiktet.

BRONZE STEP 2 Applicera färgen mellan "CONTOUR" och "HIGHLIGHT" för att få en naturlig effekt av modellerat ansikte. Dessutom kan du använda denna penna som en standard bronzer.

HIGHLIGHT STEP 3 Markera och lyss upp de delar av ditt ansikte som du vill markera: näsbrygga, kindben och pannans mitt.

STROBING STEP 4 Markera tinningen för att få en lätt effekt av belysning. För intensiv STROBING markera dessutom näsbryggan, ögonbrynet, området ovanför kindbenet, hakan och amorsbåge mellan näsan och läpparna. Att belysa dessa områden kommer att ge ansiktet ungdomlig friskhet och ljushet.

Identifikation

EAN 5901761936391
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner