Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Garnier, Skin Active Moisture Bomb Tissue Mask,
Garnier, Skin Active Moisture Bomb Tissue Mask,
Garnier, Skin Active Moisture Bomb Tissue Mask,

1 / 3

Garnier, Skin Active Moisture Bomb Tissue Mask,

31,20 kr

-20%

39 kr
Ge din hud lite extra omtanke med en ansiktsmask! Garnier Tissue Mask Moisture Bomb Super Hydrating & Energizing återfuktar huden intensivt och ger lyster. För vem passar den? Ansiktsmasken passar dig som har mycket torr, livlös och trött hud som
Läs mer
Ge din hud lite extra omtanke med en ansiktsmask! Garnier Tissue Mask Moisture Bomb Super Hydrating & Energizing återfuktar huden intensivt och ger lyster.

För vem passar den?
Ansiktsmasken passar dig som har mycket torr, livlös och trött hud som söker en effektiv lösning för att tillföra huden fukt och få den att kännas revitaliserad. Hemligheten Denna nya tissue-mask är en innovation från Asien och verkar som en fuktbomb. På bara 15 minuter återfuktar den huden intensivt.

Väven i tissue-masken är impregnerad med en fuktgivande formula som innehåller ginseng, hyaluronsyrederivat och ett fuktgivande serum. Verkan När masken läggs på ansiktet fungerar den som en fuktkompress som fördelar serum till huden och omedelbart får den att kännas lugnad. Masken appliceras och avlägsnas lätt och du kan röra dig som du vill medan den verkar.

Användning:
1. Veckla ut masken och placera den försiktigt på ditt rengjorda ansikte med den vita sidan mot ansiktet. Den blå skyddsfilmen ska vara vänd uppåt och synlig.
2. Dra bort skyddsfilmen.
3. Anpassa masken till dina ansiktskonturer. Låt verka 15 minuter. Den sitter perfekt, så du kan röra dig precis som du vill under tiden.
4. Dra av masken. Ta bort överflödig produkt med mjuk massage eller en bomullspad.

Passar känslig hud.
Testad under dermatologisk kontroll.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner