Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Nanobrow Eyebrow Pomade Mörkbrun –  vattentät ögonbrynspomada. Noggrant konturerade och ifyllda ögonbryn

1 / 1

Nanobrow Eyebrow Pomade Mörkbrun – vattentät ögonbrynspomada. Noggrant konturerade och ifyllda ögonbryn

132 kr
TILLVERKAD FÖR ALLA ÖGONBRYNSFORMER! Det kvittar om dina ögonbryn är tunna och behöver en kraftigare sminkning eller tjocka och bara behöver en subtil höjning – Nanobrows pomada är perfekt val för dig! MARKERADE OCH KRAFTIGA ÖGONBRYN . Är dina ö
Läs mer

TILLVERKAD FÖR ALLA ÖGONBRYNSFORMER! Det kvittar om dina ögonbryn är tunna och behöver en kraftigare sminkning eller tjocka och bara behöver en subtil höjning – Nanobrows pomada är perfekt val för dig!

MARKERADE OCH KRAFTIGA ÖGONBRYN. Är dina ögonbryn tunna, glesa och i behov av formning? Nanobrow Eyebrow Pomade kan få dem att se kraftiga och fjäderlika. Skapa det perfekta utseendet på ögonbrynen med en enda produkt!

DELIKAT SMINK. Är dina ögonbryn tjocka och kraftiga men har glesa områden och svårdefinierad form? Nanobrow pomada låter dig rita individuella hårliknande streck för att skapa en subtil ögonbrynsmakeup.

OMBREBRYN. Nanobrows krämiga brynpomade är den perfekta kosmetikan för att uppnå effekten av ombrebryn. Skapa en gradvis, realistisk sminkning som gör att ögonbrynen ser fantastiska ut.

EN POMADA – OLIKA EFFEKTER. Drömmer du om tjockare ögonbryn som är snygga hela dagen lång? Eller vill du rita individuella hårstrån för att fylla i glesa områden subtilt? Nanobrow levererar alla dessa effekter! Vilken ögonbrynsmakeup väljer du idag?

BRETT OMFÅNG AV FÄRGER. Nanobrow Eyebrow Pomade finns i flera färger så att du kan välja den perfekta nyansen för dina ögonbryn och styla samt markera dem precis som du vill.

HÅLLBAR MAKEUP. Uppskattar du långvarigt ögonbrynssmink? Nanobrow Eyebrow Pomade är vattentät! Den levererar en långvarig effekt som inte smetar ut sig även i kraftigt regn.

ENKEL ANVÄNDNING. Ögonbrynsmakeup behöver inte vara tidskrävande! Den raffinerade formulan i pomadan gör att du kan markera dina ögonbryn blixtsnabbt.

EFFEKTIVITET. Den krämiga och behagliga texturen i Nanobrow Eyebrow Pomade förenklar applicering och kräver varken justeringar eller flera lager. Nanobrow Pomade varar i flera månader av regelbunden användning.

Är dina ögonbryn fina, tunna, glesa och svåra att forma? Nanobrow Eyebrow Pomade adderar definition och lyfter fram dina ögonbryns naturliga skönhet. Den krämiga och behagliga formulan möjliggör en vacker ombre-effekt. Omdefiniera volymen på dina ögonbryn, skapa den perfekta formen, konturera och fyll i hårstrån! Nanobrow pomada accentuerar både tjocka, tunna och glesa ögonbryn.

Fördelar:

-Vackert formade ögonbryn

-Tjocka och fjäderlika ögonbryn

-Ombrebryn-effekt

-Flexibla resultat – från subtilt till intensivt

-Vattentät makeup: ögonbrynen fixeras hela dagen

-Exakt definierade ögonbryn, täckta glesa områden

Identifikation

EAN 5905669547437
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner