Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Olaplex Bond Maintenance Duo  2x250ml

1 / 1

Olaplex Bond Maintenance Duo 2x250ml

519 kr

-5%

549 kr
- Olaplex No4 Bond Maintenance Shampoo 250ml - Olaplex No5 Bond Maintenance Balsam 250ml No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste k
Läs mer

- Olaplex No4 Bond Maintenance Shampoo 250ml

- Olaplex No5 Bond Maintenance Balsam 250ml


No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.


No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, glutenfria, nötfria och färgbevarande.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner