Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

 • 40

  %

Poly Builder Gel Kit / Polygel med UV-lampa - Nail Art Naglar

1 / 1

Poly Builder Gel Kit / Polygel med UV-lampa - Nail Art Naglar

(5 recensioner)
299 kr

-40%

499 kr
Nail art är verkligen en trend att haka på om du vill ha långa vackra naglar! Visst kan nagelkonst vara riktigt avancerad och detaljrik, det finns nästan inga gränser för vad man kan skapa på den lilla ytan som nageln utgör. Men till vardags kanske b
 • Komplett set för att fixa dina naglar!
 • Mycket hög kvalité!
 • Inklusive UV-lampa!
Läs mer
Nail art är verkligen en trend att haka på om du vill ha långa vackra naglar! Visst kan nagelkonst vara riktigt avancerad och detaljrik, det finns nästan inga gränser för vad man kan skapa på den lilla ytan som nageln utgör. Men till vardags kanske bara en mjukt rosa färg eller pärlemor passar bäst? På salong kostar en det att få naglarna fixade och den lyxen har kanske inte alla.

Med detta nagelförlängningsset gör du enkelt dina naglar salongsfina på hemmaplan! Du får med gellack i 7 olika färger, baslack, topplack, nagelformar, penslar, nagelfil och UV-lampa. Följ instruktionen steg för steg och var noga så kommer du att kunna se dina nya vackra naglar ta form! Det kan vara lite klurigt att få till det så det är en klar fördel att ha en kompis till hjälp - varför inte ha lite nagelfixarkväll? Detta set passar för hemma bruk men lika bra för professionellt bruk. Hög kvalité och smidig användning! UV-ljuset gör att gelen härdar fort och lampan laddas via USB.

 • Set med produkter för nagelförlängning
 • Professionellt bruk eller hemmabruk
 • USB-kabel för laddning av lampan medföljer
 • Innehåller allt du behöver inklusive en bruksanvisning


 Undvik kontakt med huden. Var noga med att säkerställa applicering endast på nagelns yta och inte omgivande hud eller på nagelband.

Allergi information: Innehåller ingredienser som kan orsaka allergisk reaktion hos känsliga personer. Sluta använda denna produkt om du utvecklar rodnad eller klåda. Om sveda, klåda eller svullnad uppkommer under behandlingen, avlägsna ohärdat materia på en bomullspad och tvätta sedan händerna noggrant med tvål och vatten. Om problemen kvarstår, kontakta läkare för rådgivning. Om hudirritation eller hudutslag uppstår efter behandling, sök medicinsk rådgivning/vård.

Lacka alltid med en god säkerhetsmarginal från nagelbandet

Snabbfakta

 • Komplett set för att fixa dina naglar!
 • Mycket hög kvalité!
 • Inklusive UV-lampa!

Identifikation

EAN 7333287937558
T

Tina

För 16 dagar sedan

Min dotter på 12 år letade upp på tiktok och youtube hur man skulle göra. Hon ansåg de var himla enkelt och smidigt när hon testade sig fram och de blev faktiskt fina naglar.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

Sofie

För en månad sedan

Vara motsvarar inte förväntningarna. Kommer som ett plockepinn i en varupåse & saknar instruktioner trots att det står att det ska medfölja. Krånglig rutin för retur.

T

TantZ

För 3 månader sedan

Enkelt när man väl googlat fram hur man gör. Finns inga beskrivningar med.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

E

Eve

För 2 dagar sedan

Släpper i kanterna efter nån dag.

S

Sådär

För 18 dagar sedan

Ingen beskrivning medföljer.