Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Revlon Professional Hair Treatment Celebration Edition 150ml - Vårdande produkter

1 / 1

Revlon Professional Hair Treatment Celebration Edition 150ml - Vårdande produkter

113 kr

-7%

122 kr
Vår ikoniska hair treatment är minst sagt mångsidig. Den har 10 viktiga egenskaper för alla hårtyper och den kan användas var som helst och när som helst, i vått eller torrt hår. Reparerar torrt och skadat hår. Stärker håret och motverkar kluvna top
Läs mer

Vår ikoniska hair treatment är minst sagt mångsidig. Den har 10 viktiga egenskaper för alla hårtyper och den kan användas var som helst och när som helst, i vått eller torrt hår. Reparerar torrt och skadat hår. Stärker håret och motverkar kluvna toppar. Behandlar och reder ut. Kontrollerar frissighet. Ger omedelbar fukt. Värmeskydd. Ger glans och skyddar färgen. Mjukt och lätt att hantera. Motverkar kluvna toppar. Fräschar upp frisyren. Användning: I vått hår: Spraya på ungefär 20 cm avstånd från håret. Red ut håret med en kam.

Avsluta som du brukar: Torka med hårtork, använd plattång eller låt håret lufttorka. Använd dina vanliga stylingprodukter.

Antal sprayningar beroende på hårets längd:

långt: 10–15

medellångt: 7–12

kort: 6–8.

I torrt hår: Spraya produkten i handflatan. Gnugga den mellan händerna och fördela i längder och hårtoppar. Om det behövs kan du fräscha upp frisyren med plattjärn eller hårtork.

Använd dina vanliga stylingprodukter.

Antal sprayningar beroende på hårets längd:

Långt: 4–6

Medellångt: 3–5

Kort: 2-3.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner