Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Snigelkräm  mot Rynkor 150 ml
Snigelkräm  mot Rynkor 150 ml

1 / 2

Snigelkräm mot Rynkor 150 ml

(1 recension)
149 kr
Snigelkrämen kan minska alla slags rynkor och linjer, kråksparkar vid ögonen och fula hudfläckar. Det aktiva ämnet är allantoin som utvinnes från sniglar. Snigelextrakt- krämen som har blivit en storsäljare i Europa. Helt naturlig produkt och ett r
Läs mer

Snigelkrämen kan minska alla slags rynkor och linjer, kråksparkar vid ögonen och fula hudfläckar. Det aktiva ämnet är allantoin som utvinnes från sniglar.

Snigelextrakt- krämen som har blivit en storsäljare i Europa. Helt naturlig produkt och ett resultat av de senaste upptäckterna inom kosmetika. 150 ml.

Baba de Caracol betyder på spanska språket- Snigel Med allantoin producerande körtlar har sniglarna förmågan att reparera sig själva, där av denna unika kräm. Då allantoin är både sammandragande och mycket fuktighetsbevarande.

Allantoin kan hjälpa till att reparera och återskapa hudceller. Glycolic acid, bidrar till en naturlig hudrengöring och föryngrar huden, då den har åldershämmande effekt. Collagen och Elastin, ger huden spänst och lenhet. Vitaminer och Proteiner, ger huden näring och bidrar till mjuk hud.

Krämen har vunnit en mycket stor marknad då det har konstaterats att den har en mycket gynnsam effekt.

Krämen masseras in 1-3 ggr/dag, undvik ögonen.


Varumärke PullachHof. Tyskland
(snigel kräm, snigelslem, snigelserum, baba de caracol, rynkfri,rynkor, anti aging )