Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Tvål ECOVER 500 ml

1 / 1

Tvål ECOVER 500 ml

99 kr
Håll händerna mjuka och rena hela dagen med den här skonsamma, miljövänligare tvålen. Den här professionella tvålen avlägsnar smuts på händerna samtidigt som den är skonsam mot huden. Framtagen för användning flera gånger om dagen och med ett krämigt
Läs mer
Håll händerna mjuka och rena hela dagen med den här skonsamma, miljövänligare tvålen. Den här professionella tvålen avlägsnar smuts på händerna samtidigt som den är skonsam mot huden. Framtagen för användning flera gånger om dagen och med ett krämigt, fuktgivande innehåll som ger ett mjukt lödder mot huden. Håller dina händer fräscha och i bra skick.

Tvålen har en svag, lugnande doft av färska blommor. Detta växtbaserade rengöringsmedel från Ecover innehåller varken klor, halogen eller petroleumbaserade tillsatser. Alla ingredienser som inte är mineraler är biologiskt nedbrytbara.

Den här tvålen passar extra bra i köket, inom vården, på skolor eller i andra miljöer där man tvättar händerna ofta eller där toaletterna används ofta. Placera bara pumpflaskan vid handfatet och upplev fördelarna med den här miljövänligarea tvålen.

Skonsam nog för att effektivt kunna användas dagligen
Extra tillsatt fukt håller huden återfuktad
Neutralt pH-värde
Klorfri
Innehåller endast växtbaserade ingredienser
Biologiskt nedbrytbart
Doft: Blomster
Färg: Vit
Kapacitet: 500 ml

Identifikation

EAN 5412533402490
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner