Whitenow Blue light - Snabba på din blekningsprocess!

Whitenow Blue light - Snabba på din blekningsprocess!
Tipsa en vän
149 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Frakt: 29 kr

Säljs av Whitenow.se

Mer från Whitenow.se Whitenow.se är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Whitenow.se, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Whitenow´s Bluelight nu för snabbare resultat. Led lampan är framtagen för att snabba upp blekningsproccensen genom ett blått och värmande ljus som påskyndar effekten av blekningen på tänderna. LED-acceleratorlampa i kombination med blekningsmedel är första valet hos både tandläkare och tandblekningskliniker eftersom den både är säker och effektiviserar din blekningsprocess i samband med våra peroxidfria tandblekningsprodukter. produkter som passar med Ledlight acceleratorn är: Whitenow - Tandblekningspenna 5ml Whitenow - 1 Hour express Whitenow - 5 Min touch-up Whitenow - night bright Snabba på ditt resultat redan idag. Med Whitenow Bluelight är det snabbt och säkert och givetvis CE och EU-godkänd! Så här använder du LED-lampan tillsammans med våra peroxidfria och säkra produkter: Steg 1. Öppna batteriluckan och ta bort säkerhetsplasten före första användning. (VIKTIGT - annars får du inte igång den, detta för att du ska få ett helt nytt batteri som inte råkat sättas igång under transport) Steg 2. Applicera vår/våra produkter som du valt att köpa till på tänderna. Steg 3. Du kan välja att använda lampan under hela din blekningstid alt använda den de 10 första minuterna. Steg 4. När du är klar, stäng av ledlampan genom att trycka på mittenknappen och torka av den med ett fuktigt papper. Tänk på att antalet blekningar är avgörande för resultatet och tänderna påverkas olika på olika personer. Resultaten varierar beroende på genetiska förutsättningar. Nu kan du njuta av ditt nya vackra leende! OBS. Tandblekningspennan och våra övriga tandblekningsprodukter ingår INTE utan köps separat. Detta är alltså bara själva led-lighten och genom att bara använda den blir inte dina tänder vitare! Detta är en accelator för att snabba upp och bättra på resultatet av själva blekningen.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 110 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 86 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 66 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 45 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »