Nintendo Switch

Hybridkonsolen Nintendo Switch ger spelare en chans att ta med sig äventyret ut i den riktiga världen. Med sin unika design kombinerar Nintendo Switch den gränslösa friheten av en handhållen konsol med den unika TV-spelupplevelse som Nintendo har levererat i över 30 år. Läs mer om Nintendo Switch här

Nintendo Labo Kit

VR till switchen?

VR till switchen?

Kimishima från Nintendo har sagt att VR är intressant och att dom undersöker möjligheterna för det till Nintendo Switch. Kimishima säger dock att dom måste lösa problemen med komfort när du spelar i flera timmar först. Vi hoppas på att Nintendo lyckas, då det känns som att de kan ta fram en smidig lösning liknande Google Cardboard.

Nintendo Switch unboxing

Detta är Joy-Con till Nintendo Switch

Detta är Joy-Con till Nintendo Switch

En kontroll eller två, vertikal eller i sidled, rörelsebaserat eller traditionella knappar. Joy-Cons och Nintendo Switch kommer ge dig total kontroll och flexibilitet. Låt spelen komma till liv med lättanvända rörelsekontroller – precis som Wii.

Du kan också sätta ihop kontrollerna tillsammans med ett grepp för en traditionell kontroll till Nintendo Switch. Beroende på spelet kan du även använda en Joy-Con i varje hand, eller ge den andra till en kompis för att spela multiplayerspel tillsammans. Slutligen kan du även sätta fast kontrollerna direkt på sidorna av Nintendo Switch, för att få en portabel konsol.

Föräldrakontroll – Nintendo Switch

Nintendo har utvecklat ett genialiskt sätt för föräldrar att hålla koll på barnens spelande på Nintendo Switch via en app för smartphones. Utöver möjligheten att begränsa Nintendo Switch från barnförbjudna spel kan föräldrar även övervaka hur länge barnen spelar, vilka spel de tycker om att spela och i värsta fall även stänga av spel. Kolla in videon för att få en djupare inblick i föräldrakontroll för Nintendo Switch.

Ny info om Nintendo Switch: Livesändning 13/1

Ny info om Nintendo Switch: Livesändning 13/1

Håll ögonen öppna fredagen 13/1, då kommer Nintendo släppa info angående deras nya konsol Nintendo Switch. Bland annat kommer du enligt Nintendo få reda på vilka spel som just nu håller på att utvecklas.