Köp Playstation 3 (PS3) online

PlayStation 3 är inte bara en otroligt prisvärd spelkonsol. PS3 är en minst lika prisvärd Bly-ray-spelare. Kombinera en massiv spelkatalog med möjligheten att spela upp filmer och annat innehåll i Full HD – allt till ett lågt pris – så är beskrivningen av ett fantastiskt erbjudande nästan komplett.
Läs mer

Playstation 3 - Information

Som spelkonsol erbjuder PlayStation ett svåröverträffat utbud av spel från den absoluta A-listan, inklusive många exklusiva titlar som Uncharted, Gran Turismo och God of War. Trots att PS3 numera fått en efterträdare släpps merparten av de senaste och mest populära spelen till konsolen. Det råder heller ingen brist på prestanda – konsolens Cell-processor från IBM och RSX-grafik från Nvidia spelar utan problem upp de senaste spelen i hög upplösning, kombinerat med 7.1-kanalsljud för maximal inlevelse.

Den inkluderade trådlösa handkontrollen DualShock 3 ökar realismen ytterligare. De tryckkänsliga knapparna och den inbyggda rörelsesensorn innebär att varje inmatning känns intuitiv och självklar. Handkontrollerna ansluts via Bluetooth och kan enkelt laddas via en USB-kabel som ansluts till spelkonsolen.

Nu finns även PlayStation 3 Slim med 12 GB lagring till ett ännu mer attraktivt pris. Hårddisken har bantats bort, men hårdvaran är i övrigt lika kraftfull som originalet och ger dig tillgång till hela spelutbudet plus PlayStation Network. Väljer du modellen med en inbyggd hårddisk på 500 GB får du dessutom gott om plats över för nedladdade spel och annat innehåll.

Utbudet av tillbehör är inte på något sätt mindre imponerande än spelutbudet. Komplettera med extra handkontroller från Sony eller tredjepartstillverkare, eller headset, stativ och fjärrkontroller som är särskilt framtagna för enheten. En annan höjdpunkt bland tillbehören till PlayStation 3 är PlayStation Move – den rörelsekänsliga handkontrollen som ökar inlevelsen ordentligt i t.ex. sportspel.

Men det är inte allt. Din PS3 ger dig även tillgång till PlayStation Network – ett nätverk där du utan abonnemangsavgifter kan spela med hela världen eller ladda hem appar som Netflix för att strömma TV och film.