Köp Xbox 360 online

Här hittar du allt du behöver till din Xbox 360 – från extra handkontroller till specialdesignade headset från både Microsoft och tredjepartstillverkare.
Komplettera med laddningsbara batterier till dina handkontroller så behöver du aldrig bekymra dig om sladdar igen.

Läs mer

Xbox 360 - Information

Xbox 360 är en av de mest framgångsrika spelkonsolerna genom tiderna, med ett mycket omfattande spelutbud med tusentals spel, varav vissa är Xbox-exklusiva, t.ex. spelserierna Halo, Gears of War och Forza Motorsport. Även om Xbox 360 framförallt är en kompetent spelmaskin kan den mycket mer än så. Exempelvis går det att installera underhållningsappar som YouTube eller surfa på nätet med Internet Explorer för Xbox.

Välj den version av konsolen som passar dig bäst – i kombination med favoritspelet. Eller köp enbart konsolen och komplettera med de spel och tillbehör du personligen föredrar. Titta gärna närmare på den senaste, billigare 4 GB-versionen av Xbox 360, som inte är så enkel som den ser ut, då den kommer med Wi-Fi, en trådlös handkontroll, kompositkabel och en månads guldmedlemskap på Xbox Live.

De hårddiskutrustade versionerna har också utrustats med inbyggd Wi-Fi-modul i den senaste versionen, men har förstås mer plats för nedladdningsbart spelinnehåll och andra filer. Nya Xbox 360 är naturligtvis bakåtkompatibel med hela den befintliga spelkatalogen. Dessutom släpps de senaste titlarna kontinuerligt även till Xbox 360, vid sidan av efterträdaren Xbox One.

Med Xbox Live – där du för övrigt kan använda samma användarkonto med din Xbox 360 som med Xbox One – förvandlas spelkonsolen till en komplett mediacentermaskin. Här kan du koppla upp dig och spela mot vännerna online, se strömmad film och TV-serier från Netflix och lyssna på din favoritmusik. Och det är bara några få exempel på all funktionalitet du får tillgång till via Xbox Live och din Xbox 360.