Köp Xbox One online

Här hittar du allt du behöver för att få maximal nytta av din Xbox One, inklusive spel, tillbehör, Xbox Live-medlemskap och naturligtvis själva konsolen.
Läs mer
 • Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4

  (Hårdvara)

  Xbox One S är 40% mindre men låt dig inte luras av storleken. Det är en slimmad och kompakt konsol med mer avancerade egenskaper. Konsolen har en intern strömkälla och 1000GB intern lagring, titta på Ulta HD, 4K Blu-Ray filmer eller streama 4K video direkt från Netflix. Nu har vi ett paketerbjudande med Forza Horizon 4 som bundle och nedladdning. Se Storbritannien med nya ög...

  2222 kr
  120 kr/mån
  Ord. pris 3290 kr

Med Xbox Game Pass har du alltid något nytt att spela.

Till en låg månadskostnad får du obegränsad tillgång till över 100 Xbox One- och Xbox 360-spel på Xbox One.
Upptäck och ladda ned titlar du alltid velat spela eller återupptäck gamla favoriter som du längtat efter att spela igen. Spela spel från många olika genrer, allt från action-/äventyrsspel och familjefavoriter till skjutspel och sportspel.
Få 20 % rabatt på Xbox One-spel och 10 % på alla relaterade tillägg

Xbox One - Information

Visa kategoribeskrivning
Nya Xbox One är den ultimata underhållningsmaskinen. Den låter dig inte bara spela de senaste spelen med fantastisk detaljrikedom – Xbox One är även en kompromisslös mediemaskin som ger dig tillgång till TV, appar, filmer och allt annat du behöver i samma snygga och intuitiva gränssnitt. Glöm allt krånglande med sladdar och olika bildkällor tack vare funktionen HDMI pass-through, som låter dig koppla TV-boxen genom Xbox One.

Naturligtvis är Xbox One även en utomordentligt kraftfull spelkonsol. En åttakärnig processor och AMD Radeon-grafik tar dina spel till nästa nivå vad gäller detaljer och inlevelse. Den inbyggda hårddisken på en terabyte (1000 GB) eller 500 GB (beroende på version) har gott om plats för nedladdade spel och annat innehåll, men självfallet kan du spela upp både filmer och spel i HD-upplösning även med den inkluderade Bly-ray-spelaren.

Din Xbox One behöver inte vara uppkopplad för att spela spel från skivor. Internetuppkoppling är endast ett krav i samband när du aktiverar konsolen för första gången eller när du behöver hämta system- och speluppdateringar.

Xbox One är som allra bäst i kombination med sensorn Kinect. Med Kinect kan du lägga ifrån dig handkontroller och styra dina spel med röst och gester. Den integrerade kameran låter dig även ringa videosamtal med Skype i HD på din TV.

Ibland är däremot handkontrollen att föredra, och den är lyckligtvis ännu bättre än den klassledande föregångaren. Fler än 40 detaljer har förändrats och finputsats för att göra handkontrollen ännu mer bekväm och ge dig en ännu bättre spelupplevelse.

Köp Xbox One i kombination med ditt favoritspel, med eller utan den mångsidiga sensorn Kinect – du väljer själv. Vi har även ett komplett sortiment av handkontroller, fjärrkontroller, headset, laddningsstationer och allt annat som behövs för att göra det mesta av din Xbox One-upplevelse.

Xbox One Nordisk Release i September

I September är det äntligen dags för Microsoft att släppa Xbox One i norden. Passa på att förhandsboka din konsol redan idag för att säkra din plats i kön.

Xbox One Nyhet - 2013-06-20

Microsoft gick i går ut med följande information angående Xbox One:

Internetuppkoppling kommer inte att vara nödvänlig för att spela  spel offline.

Efter en engångs set up av din Xbox One konsol kan du spela discbaserade spel utan att någonsin behöva koppla upp dig igen.
Det kommer alltså inte att finnas något krav att vara uppkopplad  varje dag och du kan ta med dig Xbox One och spela var du känner för det, precis som med en Xbox 360.

Byt in, låna ut eller ge bort spel precis som du kan göra idag.
Det kommer inte att  finnas några begränsningar för att dela spel till din Xbox One utan kommer fungera precis som det gör i dag till Xbox 360.

Xbox One Nyhet - 2013-06-19

Kolla in Dead Rising 3 till Xbox One!
Under  E3 visades en imponerande Trailer för Dead Rising 3 upp.
Möjligheten att bygga dina egna verktyg finns kvar och lovar många sätt att ta dig igenom hav av zombies.
Se trailern nedan för E3 demon för Dead Rising 3 till Xbox One  

Xbox One Nyhet - 2013-06-18

Ta en närmare titt på den nya kontrollen!
Microsoft har gjort små förändringar sedan xbox 360 versionen vilket många hävdar, är en bra sak.
Xbox One kontrollen har nya förbättrade avtryckare med inbyggd vibrationsfeedback.
Man har även gjort förändringar på styrkorset och tumspakarna.

Xbox One Nyhet - 2013-06-17

Du missade väl inte E3?
Microsoft presenterade en rad kommande spel för Xbox One tillsammans utvecklare.
Se trailern nedan och få en inblick i kraften bakom nästa konsolgeneration.