Köp Xbox One online

Här hittar du allt du behöver för att få maximal nytta av din Xbox One, Xbox One X och Xbox One S inklusive spel, tillbehör, Xbox Live-medlemskap och naturligtvis själva konsolerna. Läs mer

Xbox One - Information

Visa kategoribeskrivning
Nya Xbox One är den ultimata underhållningsmaskinen. Den låter dig inte bara spela de senaste spelen med fantastisk detaljrikedom – Xbox One är även en kompromisslös mediemaskin som ger dig tillgång till TV, appar, filmer och allt annat du behöver i samma snygga och intuitiva gränssnitt. Glöm allt krånglande med sladdar och olika bildkällor tack vare funktionen HDMI pass-through, som låter dig koppla TV-boxen genom Xbox One.

Naturligtvis är Xbox One även en utomordentligt kraftfull spelkonsol. En åttakärnig processor och AMD Radeon-grafik tar dina spel till nästa nivå vad gäller detaljer och inlevelse. Den inbyggda hårddisken på en terabyte (1000 GB) eller 500 GB (beroende på version) har gott om plats för nedladdade spel och annat innehåll, men självfallet kan du spela upp både filmer och spel i HD-upplösning även med den inkluderade Bly-ray-spelaren.

Din Xbox One behöver inte vara uppkopplad för att spela spel från skivor. Internetuppkoppling är endast ett krav i samband när du aktiverar konsolen för första gången eller när du behöver hämta system- och speluppdateringar.

Xbox One är som allra bäst i kombination med sensorn Kinect. Med Kinect kan du lägga ifrån dig handkontroller och styra dina spel med röst och gester. Den integrerade kameran låter dig även ringa videosamtal med Skype i HD på din TV.

Ibland är däremot handkontrollen att föredra, och den är lyckligtvis ännu bättre än den klassledande föregångaren. Fler än 40 detaljer har förändrats och finputsats för att göra handkontrollen ännu mer bekväm och ge dig en ännu bättre spelupplevelse.

Köp Xbox One i kombination med ditt favoritspel, med eller utan den mångsidiga sensorn Kinect – du väljer själv. Vi har även ett komplett sortiment av handkontroller, fjärrkontroller, headset, laddningsstationer och allt annat som behövs för att göra det mesta av din Xbox One-upplevelse.