Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Cellen

1 / 1

Cellen

212 kr
Vaxholm drabbas av en serie villainbrott, men det dröjer innan polisen lyckas skönja ett mönster. Så pass länge att det som inte får hända händer: en natt tar en äldre kvinna tjuvarna på bar gärning i sitt hem och lämnas bunden och skadad åt sitt öd
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Linda Sundgren
Läs mer

Vaxholm drabbas av en serie villainbrott, men det dröjer innan polisen lyckas skönja ett mönster. Så pass länge att det som inte får hända händer: en natt tar en äldre kvinna tjuvarna på bar gärning i sitt hem och lämnas bunden och skadad åt sitt öde.  

Skärgårdstidningens chefredaktör, Angelica Moe, följer inbrotten med intresse. Det gör även hennes sons pappa Karl, inifrån anstalten där han avtjänar ett långt fängelsestraff. Han tycker sig känna igen tjuvarnas tillvägagångssätt och funderar över om det finns en gammal gentjänst att utkräva. En tjänst som kanske kan eliminera det hinder Angelica utgör i kontakten med hans son  

Cellen är den fjärde, fristående, delen i serien om Angelica Moe där vi får möta en annan sida av Vaxholm än den traditionella skärgårdsidyllen.  

LINDA SUNDGREN är journalist med ett stort intresse för kriminalfrågor. Genom åren har hon skrivit åtskilliga artiklar om brott och straff, men också om försvaret och sjöfart. Hon har läst kriminologi på universitet och jobbat på häkten och anstalter. 2017 fick hon Stiftelsen Sveriges Sjömanshus litteraturpris. Linda är född 1970 och bor i Åkersberga utanför Stockholm.

Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789180182720
Publisher Lind & Co
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789180182720
Läromedel 0
Serie Vaxholmsmorden
Storlek 301
Författare Linda Sundgren
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner