Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Dödssynden

Till kassan

Se även

Dödssynden

(0)
Skriv en recension

Bok

Maria Grund

198 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    6-14 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Maria Grund

Bestialiska mord i en av årets svenska spänningsdebuter

Utsedd till Årets bästa svenska debut av Svenska Deckarakademin!

Nominerad till Årets deckardebut på Crimetime Awards 2020

"Maria Grund har debuterat med en driven roman om en spännande hjältinna, som hyser ett sanningspatos och som inte vill släppa taget innan den oväntade sanningen avslöjas." Sundsvalls tidning

"En imponerande debut." Uppsala Nya Tidning

"Den som söker efter en hårdkokt deckare med blod, många mord och andra hemskheter, har här ett gyllene tillfälle." Ölandsbladet

En fjortonårig flicka hittas död i ett vattenfyllt kalkbrott på en välbekant och samtidigt märkligt främmande ö utanför Sveriges ostkust. Handlederna är sönderskurna och ett grovt snöre är intrasslat i håret. På ena höften står talet »26« skrivet med blå märkpenna. Inga spår återfinns runt kalkbrottet.  Dagen efter hittas en bokantikvarie brutalt knivmördad på andra sidan ön. Utöver knivhuggen i bröstet syns över strupen två sår - som ett kors. Flickans död avskrivs som självmord, medan kriminalkommissarie Sanna Berling tillsammans med sin nya kollega Eir Pedersen inleder utredningen om antikvarien. Men Sanna upptäcker ett oroväckande samband mellan det senare fallet och den fjortonåriga flickan. 
Snart blir det tydligt att det som inträffat bara är startskottet för en hel rad våldsamma mord. En kamp mot klockan inleds. En kamp i vilken sju barn visar sig ha nyckeln till den ohyggliga sanningen - och som blir långt mer personlig för Sanna än hon någonsin kunnat ana. 

 

MARIA GRUND, född och uppvuxen utanför Stockholm, är skribent och manusförfattare med en Master of Fine Arts-examen från New York University. Under sin karriär har hon främst arbetat inom film- och mediebranschen, varav många år som redaktör för det brittiska mediebolaget The Smalls. Efter flera år i London och New York är hon nu bosatt på Gotland. Dödssynden är hennes första roman, som väckt stort internationellt förhandsintresse.

Genre:
Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format:
Bok
EAN:
9789177819455
Publisher:
Modernista
Bindning:
Inbunden
Språk:
Swedish
ISBN:
9789177819455
Läromedel:
0
Storlek:
345
Författare:
Maria Grund

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.