Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Hörlurar a-JAYS One+ Svart
Hörlurar a-JAYS One+ Svart
Hörlurar a-JAYS One+ Svart
Hörlurar a-JAYS One+ Svart
Hörlurar a-JAYS One+ Svart

1 / 5

Hörlurar a-JAYS One+ Svart

349 kr
JAYS a-JAYS One+ Det är här det börjar a-JAYS One+ hörluren har specialanpassade 8,6 mm dynamisk element för att väcka din musik till liv. Från början har vi fokuserat på att skapa den ultimata lyssningsupplevelsen, och det betyder mer än ba
Läs mer

JAYS a-JAYS One+

Det är här det börjar

a-JAYS One+ hörluren har specialanpassade 8,6 mm dynamisk element för att väcka din musik till liv. Från början har vi fokuserat på att skapa den ultimata lyssningsupplevelsen, och det betyder mer än bara ljud: vi tänkte också på hållbarhet och användarvänlighet. Tillsammans med våra signatur, trasselfria platta kablar, är a-JAYS One gjorda för din vardag.

Gjord för iOS, Windows och Android

På a-JAYS One + har vi lagt till en fjärrkontroll med en inbyggd mikrofon så att du kan styra prat och musik på din mobila enhet. De är optimerade för Android-telefoner men fungerar också bra med Windows-telefoner och alla Apple iOS-enheter. Du får samma prisbelönta ljud som på a-JAYS One och våra älskade trasselfria kablar.

Anpassningsbar fjärrkontroll med mikrofon

Med en knappknapp på fjärrkontrollen kan du spela, pausa och hoppa över spår, styra volymen och ta emot eller avvisa telefonsamtal. A-JAYS One + fungerar även sömlöst med appar som Spotify, YouTube och Skype så att du kan välja vilken ljudkälla du föredrar.

Tillbehör för perfekt passform

a-JAYS One + hörlurar kommer med 5 storlekar av silikonpluggar, designade för att blockera omgivningsbuller och isolera ljud. Resultatet är en bättre musikupplevelse utan att behöva anstränga öronen. Välj den storlek som passar dig mest naturligt. Dessa mjuka, tvättbara silikonpluggar är gjorda för att vila bekvämt i dina öronkanaler under lång användning.

Fjärrkontroll
Typ: 1-knapps fjärr
Mikrofon: standard
Fungerar med: iOS, Windows, Android

Element
Typ: 8,6 mm dynamisk högtalare
Känslighet: 95 dB @ 1 kHz
Impedans: 16 Ohm @ 1kHz
Frekvensomfång: 20 Hz - 18 000 Hz

Sladd
Typ: TPE-belagd platt trasselfri kabel
Längd: 115 cm
Kontakt: L-formad, silverpläterad stereokontakt 3,5 mm

Egenskaper

  • Passar till: Universal Universal, Hörlurar
  • Färg: Svart
  • Märke: Jays
0
Bli den första att skriva en recension