Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

 • 42

  %

Studsmatta Colosseum - 3,66m -Rosa
Studsmatta Colosseum - 3,66m -Rosa

1 / 2

Studsmatta Colosseum - 3,66m -Rosa

3 499 kr

-42%

5 995 kr
Studsmatta Colosseum 3,66m Exklusivt studsmatta-paket där allt du behöver ingår. Stabil modell med ram av galvaniserat stål och konvexa stolpar, vilket ger en större och luftigare hopp-yta. Hoppmattan är 3,66m i diameter och består av UV-beständi
 • 3,66m studsmatta-paket där allt ingår
 • UV-resistent PP hoppmatta av hög kvalitet
 • 72 kraftiga premiumfjädrar
 • Konvexa nätstolpar för större hoppyta
 • CE märkt - uppfyller säkerhetskraven
Läs mer

Studsmatta Colosseum 3,66m

Exklusivt studsmatta-paket där allt du behöver ingår. Stabil modell med ram av galvaniserat stål och konvexa stolpar, vilket ger en större och luftigare hopp-yta. Hoppmattan är 3,66m i diameter och består av UV-beständigt PP material. Säkerhetsnät (180cm högt), kantskydd och stege ingår. Denna studsmatta har hela 72stycken fjädrar. Många av stormarknadernas billiga studsmattor med diameter 3,66 har endast 40-50 fjädrar, vilket leder till sämre funktion och hållbarhet.

Kantskyddet består av rejält vadderad PVC, 20mm tjock. PVC har högre hållbarhet än kantskydd tillverkade av PE.

Vi avråder av säkerhetsskäl för ditt barn från att köpa en billig studsmatta utan dessa viktiga säkerhetsdelar. Därför har vi valt att inte sälja studsmattor utan dessa tillbehör inkluderade.

Ram av Ø 38mm, 1,35mm tjock galvaniserat stål

Colosseum är en gedigen studsmatta med stabil konstruktion med en ram på Ø 38mm tillverkad av 1,35mm galvaniserat stål som tål en användarvikt upp till 150Kg. Många svagare studsmattor tål bara 100kg användarvikt. Även benen på denna studsmatta är tillverkade i Ø 38mm rör med ståltjocklek 1,35mm. När ståldimensionen inte framgår i produktbeskrivningen används vanligtvis en lägre diameter och lägre ståltjocklek på 1,00-1,20mm, vilket gör studsmattan mer ostadig samt mindre hållbar.

De allra billigaste studsmattorna har inte galvaniserat stål och rostar därför lätt. Då framgår det vanligtvis inte i produktbeskrivningen att konstruktionen inte är galvaniserad.

Konvexa nätstolpar

Denna modell har konvexa (utåtböjda stolpar) för skyddsnätet. Detta ger studsmattan en större och luftigare hopp-yta än en standard-studsmatta med raka stolpar. På Colosseum fästes även skyddsnätet i de konvexa stolparna och på så sätt spänns även nätet upp till en konvex form, vilket ger ännu mer rymd inne i studsmattan.

Kraftiga premiumfjädrar

Alla Trekkrunner studsmattor använder guldgalvaniserade fjädrar av premiumkvalitet. Detta ökar motståndskraften mot korrosion med upp till 50% jämfört mot billigare standardgalvaniserade fjädrar. Tjockleken på stålet i fjädrarna är Ø3.2mm mot normalt Ø3.0mm på andra billiga studsmattor.

Se bilden på fjädrarna, så ser du skillnaden i kvalitet. Observera att detaljbilderna på produkten kan ha avvikande färg mot den färg du valt på studsmattan.

CE certifierad och godkänd för Sverige

Studsmattan är CE certifierad. Studsmattan har svensk manual och svenska säkerhetsföreskrifter på studsmattans säkerhetsmärkning, vilket är ett krav för att CE märkningen ska vara giltig i Sverige, men som tyvärr ibland saknas. Saknas giltig CE märkning är studsmattan en säkerhetsrisk. Ändå säljs dessa i Sverige av vissa utländska e-handlare med svensk hemsida.

Eftersom vi är ett svenskt företag följer vi Konsumentverkets säkerhetskrav för studsmattor.

Hemleverans

Denna vara levereras direkt hem till dig!

Snabbfakta

 • 3,66m studsmatta-paket där allt ingår
 • UV-resistent PP hoppmatta av hög kvalitet
 • 72 kraftiga premiumfjädrar
 • Konvexa nätstolpar för större hoppyta
 • CE märkt - uppfyller säkerhetskraven

Specifikationer

Märke Trekkrunner
Modellbeteckning Colosseum 12ft
Max belastningsvikt 150kg
Stege ingår Ja
Diameter 3,66m
Höjd 0,8m
Säkerhetsnät Ingår, 180cm högt nät med vadderade nätstolpar i 25mm galvaniserad stål.
Hoppduk UV-resistent polypropylenduk av hög kvalitet
Kantskydd Ingår - Armerad PVC, 20mm skumlager
Ram Galvaniserat stål - diameter 38mm, tjocklek 1.35mm

Identifikation

EAN 7333421008847
Tillverkarens artikelnummer 109-3-9
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner