Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Sackboy: A Big Adventure

1 / 1

Sackboy: A Big Adventure

(3 recensioner)
649 kr
Ta Sackboy på ett storslaget 3D-plattformsäventyr tillsammans med dina vänner.Den berömda PlayStation®-hjälten Sackboy ger sig ut på ett storslaget, roligt och kaotiskt 3D-plattformsäventyr för flera spel
 • Action, Äventyr
 • Playstation 4
Läs mer

Ta Sackboy på ett storslaget 3D-plattformsäventyr tillsammans med dina vänner.
Den berömda PlayStation®-hjälten Sackboy ger sig ut på ett storslaget, roligt och kaotiskt 3D-plattformsäventyr för flera spelare – med mängder av attityd!

Den elake Vex kidnappar Sackboys vänner och tvingar dem att bygga en Förvrängare. Den utomordentligt ondskefulla maskinen kommer förvandla Craftworld från en fantastisk värld full av fantasi och oskyldiga drömmar till en död och otäck mardrömsvärld. Vilken skurk!

Men det sägs finnas en profetia bland de stickade riddarna, en uråldrig orden dedikerad till att skydda Craftworld. Endast de modigaste, oräddaste, tappraste och (så klart) ridderligaste kan vinna en nästan obeskrivligt dramatisk kamp mot tiden, full av faror. Jättemånga faror.

Ge dig av ensam eller med dina vänner och utforska de snöigaste bergen, de grönaste djunglerna, de blötaste undervattensvärldarna och de ... öh ... rymdigaste rymdkolonierna.

Besegra Vex. Rädda säckfolket. Rädda världen. Dags att möta ditt öde, Sackboy. Från väv och ull föds en stickad riddare.

 • Expansionspaket
  Nej
 • Genre
  Action Äventyr
 • Format
  Playstation 4
 • EAN
  711719821922

Liknande produkter