Digihome

 

Skapad för Skandinavien

Digihome som specialister på TV-apparater, erbjuder ett brett sortiment anpassat för den Skandinaviska marknaden. Inbyggda mottagare som stöder flera av TV-operatörerna i Skandinavien. Interiört är fokus på att ge mervärde på den senaste tekniken med de features som faktiskt efterfrågas och exteriört att med en stilren minimalistisk design utveckla produkter som passar i våra bostäder över lång tid framöver.

Vi är stolta över vårt breda modellprogram. Vi har produkter som tagits fram för det mobila livet, till exempel mindre TV med 12 volts funktion, DVD-spelare, smart-TV med WiFi, som bland annat passar för husvagn, båt eller husbil. Produkter som är gjorda för att vara i husets vardags-, sov eller TV-rum. Flera modeller i storlekar från 32-75” med funktioner som Smart-TV, Miracast, WiDi, PVR inspelningsfunktion med mera.

Det finns också flera modeller i vitt för att passa in i vår nordiska hemmiljö på ett smakfullt sätt. För de som vill ha det häftigaste så finns storlekar i hela 65″ och 75″. Det motsvarar 4 stycken 32” hängandes intill varandra. Det ger en enorm bild och vi har även lagt fokus på att ljudet skall följa den stora bilden för att maximera TV-upplevelsen. Produkten fungerar även utmärkt i konferensrum och ger genom LED-tekniken en mer distinkt bild än en traditionell projektor.Optimerad tittarupplevelse

Med Digihome 55UW181 så kan vi stolt presentera en fantastisk tittarupplevelse med Dolby Vision som levererar en dramatisk visuell upplevelse, enastående ljusstyrka, kontrast och fängslande färg som ger liv i underhållningen. Den fantastiska bildkvaliteten uppnås genom att utnyttja banbrytande bildteknologier inom HDR och bred färgskala. Genom att förstärka ljusstyrkan hos den ursprungliga signalen och använda ett högre dynamiskt färg- och kontrastområde så presenterar Dolby Vision fantastiska och verkliga bilder med häpnadsväckande detaljer som andra efterbehandlingsteknologier inte kan producera.

Tillsammans med HDR så kan TV:n reproducera större dynamiskt omfång av ljusstyrka genom att fånga och kombinera flera olika exponeringar. HDR lovar bättre bildkvalitet tack vare ljusare, mer realistiska ljuspunkter, färg och andra förbättringar. Allt det här kombinerat ger bilden den look som filmskapare syftade till att uppnå. Oroa dig aldrig mer om att missa något i filmen på grund av mörka skuggor och detaljer, då 55UW181 med dess enastående bildförbättringstekniker visar de dolda områdena samt solljus med full klarhet, färg och detaljrikedom.

More is more

Vi tänjer gränserna och lanserar en enormt stor TV som är utrustad med den senaste tekniken för att återskapa en maximal bild- och ljudupplevelse. Du får fyra gånger högre upplösning med Ultra HD än vanlig Full HD. Det ger en fantastisk detaljrikedom, skärpa och verklighetstrogna bilder. TV:n har uppskalning till Ultra HD vilket gör att bildmaterial med lägre upplösning får väsentligt förbättrad bildprestanda. Bildupplevelsen optimeras med HDR – High Dynamic Range och Wide Color Gamut.

HDR förbättrar ljussättningen i bilden och balanserar de allra mörkaste partierna i förhållande till de ljusaste. Detaljrikedomen förbättras därför genom att rätt färger får rätt ljus i bilden. Kontrasten ökas och bilden blir djupare tack vare HDR-tekniken i Digihome TV. I slutändan blir färger, graderingar och nyanser mer levande och du kan njuta av film på bästa möjliga sätt. Wide Color Gamut ger bilden i Digihome TV starkare färger och ett betydligt större färgomfång. Ljudet följer efter bilden och ger ett mycket kraftfullt ljud med bland annat virtuellt surroundljud samtidigt som TV:n har inbyggd subwoofer vilket ger extra tryck inte minst vid häftiga filmsekvenser eller musik.

TV:n är smart med inbyggd WiFi vilket inkluderar de vanligaste apparna såsom Netflix och Youtube. Du kan också använda TV:n som en webläsare. Det finns dedikerade appar för alla Digihome TV:s att ladda ner till din smartphone eller surfplatta som gör att du trådlöst kan kontrollera din TV, som en fjärrkontroll eller i Smart Center se vilka program som kommer och få mer information. Med FollowMe TV så strömmar du TV-sändning från TV:n till din surfplatta eller smartphone. Med Miracast så går informationen trådlöst åt andra hållet från din mobila enhet till TV:n. Allt är paketerat i en mycket tunn, snygg och modern design. Less is more – Not!


Digihome - More Is More
8_perspective-55300_UNB_LEDBMS_304Chrome_(CL300_BCSideBlack)-(kopia)

Digihome introducerar 4K

Digihome är stolta över att introducera 4K / Ultra HD. Ultra HD (Ultra High Definition) ger en upplösning på 3840×2160. Det är samma som 4 gånger upplösningen av en Full HD TV och gör att du kommer ännu närmare dina favoritserier eller filmer. TVns höga ljusstyrka, stora färgrymd och den kraftfulla processorn arbetar tillsammans för att locka ut minsta detalj ur de högupplösta 4K signalerna. Ultra HD-innehåll stöds från HDMI, USB-ingångar och över DVB-T2 sändningar. Det finns idag flera tjänster som stödjer Ultra HD såsom Netflix och Youtube. Samtliga Ultra HD TV från Digihome har inbyggd Smart-TV och har inbyggda appar för bland annat Netflix 4K och YouTube.

Videomöte eller professionella presentationer

Byt ut din projektor mot en enorm skärm från Digihome. Våra största TV lämpar sig utmärkt i konferensrum och ger bra klipp i bilden med tydliga färger och bra detaljrikedom. Våra apparater är väl försedda med flera HDMI portar och även VGA ingång. Dessa apparater har också ett VGA/PC-läge där apparaten bland annat korrigerar störningar som uppstår i form av vertikala band i pixelintensiva presentationer såsom kalkylprogram eller text med litet typsnitt. Du kan också flytta bilden horisontellt och vertikalt samt auto, som en vanlig monitor. Sedan att man även kan se på vanlig TV gör ju inte saken sämre. Du kommer heller inte behöva byta ut lampa, tänka på att borra fästanordningar i tak eller köpa dukar.

65_tums_TV_v3Smart

Surfplatta ♥ TV

Med Digihomes smart TV så hör Surfplattan eller din smartphone ihop med TVn. Det kan underlätta din navigering och TV upplevelse avsevärt. Koppla upp TVn mot hemmanätverket och internet. Kolla på avsnitt och klipp på Youtube, var aktiv på sociala medier såsom twitter och facebook eller varför inte följ en bra serie på Netflix (kräver abonnemang). Det finns också en öppen webbläsare för surf direkt i TVn. Med Digihome Smart Remote app på Appstore eller Google play kan man styra volym och kanalerna direkt i smartphone eller surfplattan. Det finns dessutom ett tangentbord att ta fram vilket gör sökandet eller surfandet lekande lätt. Med appen Digihome Smart Center kan man bland annat enkelt överblicka kommande program, läsa fördjupat om dem, sätta påminnelser eller inspelning. Du har dessutom FollowMe TV som skickar TV-signalen från TVn till din Tablet/Smartphone så du kan fortsätta se live TV. Detta är bara något av vad man kan göra och det tycker vi är smart.

Upplev skillnaden

TVn fyller en central roll och en viktig funktion i de Skandinaviska hemmen. Det är här vi samlas för att se på actionfilmen, tv-serien, spela TV-spel, se på Youtube klipp, fotografier osv. Det är då viktigt att vi förser TVn med den bästa tekniken så upplevelsen blir så trevlig och behaglig som möjligt. Du behöver inte veta men du kommer att märka, att våra apparater har ett bra ljudsystem med flera inställningsmöjligheter såsom sorroundljud. På bildsidan har vi för att nämna några flera bildförbättrande åtgärder såsom UMR (Ultra Motion Rate), Progressive Scan, 3D Kamfilter, Dynamisk kontrast, Dynamisk brusreducering m.m.

Skillnaden
Digihome vita TV

Vit TV för nordisk interiör

Länge har svart präglat färgen på våra TV apparater. Egentligen lite underligt då vi i norden ofta inreder våra hem i ljusa färger. Väggarna går ofta åt det ljusa hållet om inte annat så är många inredningsdetaljer vita i kontrast till kanske mer murriga färger. Hur som helst så vill vi att det skall finnas en valmöjlighet och därför har vi ett brett program av vita TV att välja ifrån. Allt från TV:n som placeras i husvagnen till TV:n i vardagsrummet. Visste du förresten att den mest vanliga färgen på nya bilar senaste tre åren är vit enligt transportstyrelsen i Sverige.

Missa aldrig favoritprogrammet

Även under semestern visas program som man gärna vill se eller så kan TVn fungera som tidsfördriv regniga dagar. Digihome har flera TV som passar utmärkt för semestern. Om det är till stugan, båten, husbilen eller husvagnen spelar ingen roll. Flera av våra mindre TV har 12 volts funktion och de har dessutom ett brett spänningsskydd så de fungerar utmärkt i de mobila miljöerna. Dessutom drar de väldigt lite ström. Det finns modeller som har inbyggd DVD-spelare eller Smart-TV, vilket gör att det inte behövs separata boxar, fjärrkontroller och kablar utan allt är snyggt integrerat i TVn. Ifall du råkar missa favoritprogrammet så finns en inspelningsfunktion i TVn.

missa-aldrig-favoritprogammet_small_lowres
Miljöanpassning

Miljöanpassning

Energi-effektiv teknologi som är framtagen till att göra TVn mer energisnål. Kombinationen av Tv-design, utveckling av moderkort och strömkort gör att TVn förbrukar mindre ström. På så sätt sparar vi både pengar och vår natur. Som leverantör av elektronikprodukter tar vi också ansvar för återvinnandet av elektronikprodukter och på så sätt ersätter vi skadliga produkter mot dagens mindre skadliga och sparar på vår natur.