Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Fitbit Versa Svart Aluminum

Till kassan

Se även

Fitbit Versa Svart Aluminum

(0)
Skriv en recension
Fitbit Versa Svart Aluminum
Fitbit Versa Svart Aluminum
Fitbit Versa Svart Aluminum
Fitbit Versa Svart Aluminum
Fitbit Versa Svart Aluminum
Fitbit Versa Svart Aluminum
Fitbit Versa Svart Aluminum
1904 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-4 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

  • PurePulse® pulsmätare
  • GPS-anslutning
  • Högupplöst touchskärm
  • Sömnregistrering
  • Guidade andningsövningar

Fitbit Versa - smartklockan som är med dig dygnet runt och hjälper dig att leva ditt bästa liv. Med den här lätta, vattentäta smartklockan blir det lättare att nå dina mål för hälsa och träning, tack vare informativa insikter, personligt anpassad träningshjälp, workoutpass på skärmen och mycket mer. Få flyt på dagen med aviseringar, snabbsvar, appar, musik och batteri som håller i mer än fyra dagar. Dessutom kan du matcha din egen stil med nya tillbehör och urtavlor.

Workoutpass på skärmen
Få enkelt in träning under dagen med personligt anpassade workoutpass på skärmen som coachar dig genom varje rörelse och anpassar sig efter din feedback.

GPS-anslutning
Få mer information om dina springturer och vandringar genom att aktivera GPS-anslutningen på din Fitbit Versa för att se tempo och distans på skärmen, samt få en karta av din rutt i Fitbit-appen.

Musikupplevelse
Med Fitbit Versa kan du ta med dig din favoritmusik överallt genom att lagra över 300 sånger eller låtar från Deezer. En prenumeration krävs.

Bluetooth-hörlurar
Anslut Fitibit Versa till trådlösa Bluetooth-hörlurar, som tex Fitbit Flyer, för att ta din musik- och träningsupplevelse till nya höjder - helt sladdlöst.

Appar
Med Fitbit Versa har du alltid dina favoritappar för träning, ekonomi, nätverkande, sport och mycket mer nära till hands - inklusive appar av utvecklare från tredje part och experimentella appar från Fitbit Labs.

Aviseringar
Få full koll med samtals- och kalenderaviseringar, texmeddelanden och snabbsvar samt uppdateringar från favoritappar som Gmail och Facebook. Fungerar med vissa enheter, när din mobil är i närheten.

Över fyra dagars batteritid
En dag varar i 24 timmar. Det ska så klart din smartklocka också göra. Med batteritid på över fyra dagar håller Fitbit Versa koll på dina morgnar, nätter och allt däremellan. (Varierar beroende på användning och andra faktorer)

PurePulse kontinuerlig pulsmätning
Använd kontinuerlig pulsmätning med PurePulse för att få bättre koll på kaloriförbrukning, optimera dina träningspass, se trender för din vilopuls samt upptäcka din konditionsnivå.

Träningslägen + SmartTrack
Välj bland över 15 träningslägen för att få aktuell statistik under dina träningspass, eller låt SmartTrack automatiskt känna igen och registrera när du tränar.

Registrerar aktivitet dygnet runt
Fitbit Versa håller koll på all din dagliga aktivitet - antal steg, distans, våningar, aktiva minuter och kaloriförbrukning - så att du kan se hur varje del av din dag påverkar dina hälsomål.

Kvinnohälsa
Förstå din kropp bättre genom att använda Versa och Fitbit-appen för att hålla koll på din mens, anteckna symptom och jämföra din menscykel med andra hälsovärden - som din sömn, aktivitet och vikt.

Personligt anpassade påminnelser
Få hjälp att hålla kursen mot dina mål med personligt anpassade påminnelser när det är dags att röra på dig, dricka, sova och mycket mer.

Sömnregistrering
Få bättre koll på din sömnkvalitet, se praktiska insikter om varje natt och sätt ett sömnschema som påminner dig när det är läggdags så att du kan skapa en konsekvent rutin.

Sömnstadier
Fitbit Versa registrerar automatiskt sovtid i de olika sömnstadierna - lätt-, djup och REM-sömn - och ger dig insikter om din natt så att du lättare kan få grepp om din sömnkvalitet.

Vattentät + Simregistrering
Njut av en 10 minuter lång dusch eller 20 längder i bassängen - Fitbit Versa är vattentät ner till 50 meter, så den är bara att ta med på simturen, stranden eller ut i ösregnet.

Konditionsnivå
Få bättre koll på din konditionsnivå och få tips om hur du kan förbättra den långsiktigt med en personlig konditionspoäng.

Guidade andningsövningar
Fitbit Versa hjälper dig att hitta lugnet under dagen med hjälp av personligt anpassade andningspass som utgår från din puls.

Urtavlor
Med en mängd olika urtavlor att välja emellan kan den högupplösta touchskärmen på Fitbit Versa anpassas till alla tillfällen.

Trådlös synkning
Fitbit Versa synkar automatiskt med datorer och över 200 olika Android-, iPhone- och Windows-enheter så att du kan se din statistik, trender och dina framsteg på din Fitbit-kontrollpanel.

Armband och Tillbehör
Anpassa Fitbit Versa till dig genom att byta ut standardarmbandet mot tillbehörsarmband av metall, finaste Horween-läder och mycket mer. (Säljs separat)

Lättviktsdesign
Med en superlätt, geometrisk boett blir Versa en tunn och ledig klocka som är så bekväm att du kan ha den på dygnet runt.

Kontrollpanelen
Sätt mål, håll koll på dina framsteg och få en helhetsbild över din hälsa och träning - från kost och vätskeintag till träning och sömn - allt på Fitbits kontrollpanel.


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.