Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Svart

6990 kr
fr 292 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
 • Fri frakt
 • 6,1" OLED-display
 • 128 GB Minne
 • Trippelkamera från Leica
 • 24 MP selife-kamera
 • Filmar i 960 rutor per sekund med Super Slow Motion
 • 4000 mAh-batteri
 • Dual SIM
 • IP67-klassade skydd mot vatten och damm


P-serien från HUAWEI har alltid legat i framkant inom mobilfotografi. Nu leder HUAWEI P20 Pro åter vägen med den nya generationens trippelkamera från Leica. Den nya telefonen förenar utsökt design med ett revolutionerande kamerasystem som kastar ljus på intelligent fotografering. 
 
DESIGN  
Ljuskonst 
Reflektioner från själva ljuset utgör inspiration till de fina färgövergångarna hos HUAWEI P20 Pro. Effekten är ett lysande färgförlopp som är unikt bland smarttelefonerna på marknaden. Utvecklad att vara enastående på alla sätt. 
 
Upplysande design 
Ytterhöljet är tillverkat av härdade, välvda 3D-glaspaneler och förenar på så sätt elegans med hållbarhet. Välvningen tillverkas med största precision så att enheten ligger bekvämt i handflatan och kan användas med en hand. 
 
Vattentålig 
HUAWEI P20 Pro är IP67-klassad, vilket innebär att den står emot både damm och vatten. Att ta fina bilder på en regnig dag är alltså inga problem och dammtåligheten gör att det går bra att använda den på en solig strand.  
 
Nya HUAWEI FullView-display 
Upplev kraften hos nästa generations skärmteknik med nya HUAWEI FullView-display. Den nya OLEDdisplayen på 6,1 tum återger hela färgskalan på ett överlägset och verklighetstroget sätt. 
 
Urskärningen på framsidan har utformats ytterst noggrant och är så liten som möjligt för att optimera upplevelsen av skärmen. HUAWEIs nya gränssnitt har utvecklats parallellt för en ytterst intuitiv skärmsynergi. 
 
 
 


 
KAMERA  
Trippelkamera från Leica 
Nu släpps världens första smarttelefonkamera med trippla linser från Leica. HUAWEI P20 Pro tänjer på gränserna för kreativ mobilfotografi. Inspirerad av ljusets kinetik och tillverkad med precision för att ta detaljerade, livliga och stämningsfulla bilder både dag och natt. 
 
Klarare bilder  
HUAWEI P20 Pro är utrustad med en enastående RGB-kamera på 40 MP som levererar oslagbar skärpa, färgnoggrannhet, fokus och kontrast på varje bild du tar. Den monokroma kameran på 20MP fångar detaljer på ett enastående sätt och 8MP kameran ger dig zoom på nivå med en systemkamera. 
 
Lysande teknik 
Ett industriledande stort objektiv och den nya sensorn på 1/1,7 tum tar itu med dåliga ljusförhållanden och underlättar fotografering i mörker. Resultatet är vackra, tydliga och skarpa bilder även när dagsljuset sinar och natten drar in.  
 
Upplyst fotografering  
Tack vare industriledande, justerbar känslighet på IS0 51200 tar HUAWEI P20 Pro levande, skarpa bilder även i dåliga ljusförhållanden.  
 
5x hybridzoom 
Med 5x hybridzoom kan du zooma in föremål utan att tumma på bildernas kvalitet. Det ger ett fantastiskt resultat när du vill fånga otroliga detaljer på långt håll. 
 
Se fler rörelser/snabbare bilder  
Med HUAWEI P20 Pro kan du enkelt registrera detaljer i rörelser och ögonblickligen fånga även korta stunder av lycka. 
 
5 fokuszoner 
HUAWEI P20 Pro har 5 fokuszoner som upprätthåller ett knivskarpt fokus för hela rutan. Denna teknik lämpar sig utmärkt för bredbilds- eller landskapsfotografering utan att du behöver avstå från fina detaljer på dina bilder.  
 
4D Predictive Focus 
Funktionen 4D Predictive Focus möter behoven i vår hektiska vardag genom att förfokusera på ett rörligt objekt. Resultatet är skarpa och tydliga bilder av rörelser och kristallklar kvalitet utan behov av att sakta in motivet. 
 
Ultra Snapshot  
Tryck på volymknappen två gånger för att fånga alla spontana ögonblick på 0,3 s även när skärmen är låst. 
 
Super Night Mode  
Bilder med lång exponering kräver en stadig hand. Funktionen Super Mode från HUAWEI sköter samma uppgift som ett stativ genom att digitalt stabilisera bilder med en handhållen kamera. Det ger suddfria bilder även i dåligt ljus. Super Mode balanserar även motiv med många kontraster och ger skarpa bilder med harmoniskt ljus i alla förhållanden. 
 
Super Slow Motion 
Sakta ned tiden – ned till 960 rutor per sekund med videofunktionen Super Slow Motion. Använd den för att fånga livets värdefullaste stunder innan de susar förbi.  
 
Master AI 
Med hjälp av Master AI kan HUAWEI P20 Pro identifiera 19 olika scener och objekt i realtid*. Ljusstyrka och andra inställningar anpassas sedan automatiskt så att dina bilder optimeras. 
*Bland annat följande scener och objekt identifieras: katt, livsmedel, grupp, naturliga färger, närbild, nattfotografi, text, grönska, porträtt, hund, fyrverkeri, blå himmel, blommor, scen, dokument, solnedgång, snö, vattenfall och strand. 


 
SELFIE TILL SJÄLVPORTRÄTT  
Frontkameran på 24 MP gör att du ser fantastisk ut på alla dina selfies. Den tar levande, skarpa och enastående bilder i ljus och i mörker, inzoomat eller på avstånd.  
 
Belysning för 3D-porträtt  
I HUAWEI P20 Pro används en AI-driven 3D-modelleringsteknik som följer ansiktets konturer så att du kan ta vackra selfies. Denna teknik omfattar även en rad ljuseffekter av studiokvalitet som omvandlar dina selfies till snygga porträtt.  
 
Färgoptimering  
Fotograferingssystemet i HUAWEI P20 Pro utnyttjar den inbyggda artificiella intelligensen för att identifiera den scen som du vill fotografera och färgbalansera din bild automatiskt. Dessutom optimeras färgerna på pixelnivå för överlägsen färgsättning av vissa omgivningar eller objekt. 
 
Professionell inramning  
När du tar en bild erbjuder HUAWEI P20 Pro omedelbart smarta layoutförslag för att optimera resultatet och ge dina bilder professionell kvalitet utan extra ansträngning. 
 
UPPLEVELSE  
Kirin 970 med inbyggd AI 
Bakom det AI-drivna fotograferingssystemet i HUAWEI P20 Pro står processorn Kirin 970 som styr en rad nya extrafunktioner och kreativa verktyg för en snabbare, smidigare och effektivare upplevelse av din smarttelefon. 
 
Förstärkt verklighet 
HUAWEI P20 Pro stöder Google ARCore och gör det möjligt för användare att använda appar för Augmentet reality.  
HUAWEI Share 2.0 
Med HUAWEI Share 2.0 kan du överföra filer och bilder på ett ögonblick mellan alla dina enheter och tvärs över alla system. Funktionen är även kompatibel med enheter från andra tillverkare än HUAWEI. Säker, trådlös, olåst och ultrasnabb delning på ett enkelt sätt. 
 
Enastående ljud  
HUAWEI P20 Pro är utrustad med ett ljudsystem som bryter ny mark i fråga om ljudet på smarttelefoner. HUAWEI Audio är en ny standard som skyddar ljudkvaliteten via Bluetooth så att du kan njuta av riktig HiFi-ljudkvalitet helt trådlöst. 
 
Mer kraft under längre tid 
HUAWEI P20 Pro har ett stort och effektivt batteri som laddas ultrasnabbt och håller längre. Det kraftfulla batteriet på 4000 mAh kan laddas upp till 58 % på endast 30 minuters laddning med hjälp av Huawei SuperCharge.  


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 18 Genomsnittsbetyg: 4,8
83%
17%
0%
0%
0%

#reklam Som inbiten Apple användare visste jag knappt någonting om huawei innan jag fick chansen att testa denna mobil. Från början var jag lite skeptisk till att byta varumärke och allt krångel med allt från appar till konton som jag hade installerade på min tidigare mobil. Men bortsett från några glömda inloggningsuppgifter som jag fick återställa så gick installationen mycket smidigt och jag är imponerad av allt med telefonen. Bildkvaliten är outstanding -så skarpa och klara bilder har jag aldrig tidigare lyckats ta med en mobiltelefon. Batteritiden är också ett stort plus, numera håller telefonen hela dagen utan att jag behöver ladda en enda gång. Den är enkel att använda och lätt att komma igång med. En grym mobil som jag definitivt skulle rekommendera. Mobilen är stilren möjligtvist något stor men det kan ju vara en smaksak. En rolig grej är att skärmsläckaren ändrar bilder varje gång, en annan är att man kan få dagliga tips på funktioner som man kanske inte visste fanns. Kameran är verkligen någonting, och bilderna blir superbra oberoende på väder eller tid på dygnet. Summering en snygg stilren mobil med bästa kamera och batteritid på marknaden just nu.

֖verallt en mycket bra telefon, kameran är fantastisk främst vid mörker. Lite småsaker som jag stör mig på dock, alldeles för ofta stänger man ner fönstret man skriver i när man råkar komma åt cirkeln precis under mellanslagstangenten. Ibland notifierar den inte från vissa appar och visar att det finns saker att göra på typ Google Play eller andra appar. ֖verallt är den mycket bra och snabb men dom här småsakerna gör att den inte riktigt når full pott.

#Reklam #Annons Under de två veckor som jag har haft mobilen har jag inte känt något annat än lycka. Vilken Mobil som Huawei fått till!! Kameran är helt outstanding, det är den bästa kameran jag någonsin sett, det bästa av allt är ju att man inte behöver göra något annat än att hålla upp mobilen så väljer kameran själv vilka filter eller funktioner som passar bäst. Snabbheten i processorn är också grym, ingenting är längre långsamt och störande. Ljudet i mobilen är även det bra, dock ej bäst så där har man lite att jobba på! Mobilen kändes stor i början även för mig med stora händer men man vänjer sig efter ett litet tag och fingeravtrycksläsaren är riktigt smidig. Till detta produkttest fick jag även med en selfiepinne som funkar som stativ om man vill filma, den gör underverk för mina träningsvideos. superbt! Batteriet är ju något som blivit extremt viktigt ju mer funktioner mobiler får och här är jag galet överraskad i positiv bemärkelse, jag som använder mobilen ganska mycket under min arbetsdag till att ringa och allmänt surfa kan konma hemma efter en arbetsdag med nästan 50% batteri kvar, i min förra mobil (Honor 8) så var jag ibland tvingad att ladda mobilen vid lunch.. Så här är det ytterligare ett toppen betyg till Huawei. På minus sidan är att mobilen utan skydd är väldigt glatt/hal och glider ur händerna lätt.

#Annons Jag tycker den är perfekt i storlek, ligger bra i handen. Fingerläsaren är snabb och det är sällan den missar tum avtrycket. Bra skärm med bra färgåtergivning, stort plus för always on display så man alltid ser klockan. Ljudet är bra, lyssnar oftas på Spotify, varken bättre eller sämre en någon annan telefon jag haft de senast åren. Bluetooth uppkopplingen mot min bil funkar bra och wifin känns stabil. Bra även som jobb telefon, jag testade koppla upp den inbyggda mail klienten mot mitt jobbs Exchange server, funkade utmärkt. Bra mjukvara, det är positivt att man kan välja att köra med eller utan app låda, Kameran är väldigt bra, det blir bra bilder även när det börjar skymma och i mörker, batteritiden är väldigt bra och snabbladdaren är en av det snabbast jag testat. Tycker även det är bättre med rak skärm istället för välvd som Samsung har, då den inte blir lika långsmal. Stort plus för att det sitter på ett skärmskydd från fabrik och att det följer med ett mjuk plastskal som skyddar telefonen och den blir inte lika hal.

#Reklam Huawei P20 Pro

Jag har haft denna telefon i lite över en vecka nu och jag kan inte säga annat än att jag älskar den! Kameran eller ja, kamerorna är helt gudomligt bra, du kan ta så detaljerade bilder med Pro eller Bländar läget! Batteritiden är också underbar då jag klarar mig i två dagar innan jag behöver ladda nästa gång. Jag fick denna produkt som en del av ett recension-program i samarbete med Huawei, i utbyte mot en objektiv recension och jag rekomenderar starkt denna telefon till alla som letar efter en telefon med den perfekta kameran!

#Reklam Det är svårt att inte bli imponerad av denna telefon - från bildkvalitén, till videokvalitén, batteritiden, användarvänligheten, you name it. En suverän mobil som jag definitivt skulle rekommendera. Mobilen ser väldigt sleek ut, precis lagom storlek, och är så lättanvänd som det bara går att vara. Har man haft en Android telefon så känner man direkt igen sig på de flesta funktionerna. Denna mobil tar det ett steg längre dock. Jag gillar hur alla appar och funktioner är så 'clean' - väldigt lättanvända och användbara. քlskar hur skärmsläckaren ändrar bilder varje gång, och att man kan få dagliga tips på hur man bäst använder mobilen. Kameran är verkligen någonting, och bilderna blir superbra oberoende på väder eller tid på dygnet. Batteritiden är suverän, oavsett om man kollar på video eller använder hur många appar som helst. Jag verkligen testade det till fullo och var superimponerad hur länge batteriet höll. Helt klart annorlunda från andra mobiler på marknaden!

# Annons. Huawei P20 Pro är verkligen en proffsig mobil. Bra skärmstorlek och tyngd som ligger bra i handen. Utmärkt, högt och klart högtalarljud. Suverän kamera med knivskarpa och klara färger. Lång räckvidd och snabb uppladdning av batteriet. Massor med finesser. En härlig mobil som verkligen är utöver det vanliga. Rekommenderas.

#Annons

Direkt när jag hade unboxat telefonen så öppnade jag kameran och tog en bild, och det var wow - vilken kamera! Jag har ganska höga krav när det kommer till kamera och bilder och denna bild, den första jag någonsin tog med denna telefon, var i systemkameraklass. Jag är väldigt positiv till denna kamera, den har bara blivit bättre och bättre ju fler bilder jag har tagit. Den är speciellt bra i mörker, jag tror aldrig att jag har sett så bra bilder som jag har tagit i mörker, på svarta katter.

Men telefonen är ju så mycket mer än bara en kamera, det finns flera olika saker jag tycker om, tex att jag kan få AMOLED under inställningarna.

En annan bra sak är miniskärmsmenyn, för skärmen är stor och det är svårt att navigera med en hand, men det löser man med miniskärmsmenyn.

Att kopiera text har aldrig varit så enkelt som det är nu i denna telefon, jag skriver väldigt mycket så att kunna kopiera och klistra in enkelt är viktigt för mig.

Batteriet är helt fantastiskt, det räcker länge, laddas upp fort, och telefonen blir inte varm.

Jag kan nog med all säkerhet säga att denna telefon är den bästa jag någonsin har hållt i.

Det finns dock saker som är negativa, det ena är att jag inte är speciellt förtjust i operativsystemet EMUI, personligen tycker jag det är rörigt och för mycket färger, nästan lite barnkalas över det hela. Jag förstår dock poängen med EMUI, eftersom att det är en kopia på Apples operativsystem så är det väldigt enkelt för kunder att migrera från Apple till en Huawei P20 Pro.

Det andra negativa är att pushnotiser inte verkar fungera, Jag har läst på olika forum att det är flera som har problem med det i denna telefon, och det känns som att Huawei måste se över detta...

Bortsett från min minimala kritik, så är jag hur nöjd som helst med denna telefon! Det är bara att gratulera Huawei till detta flaggskepp!

#Annons frågade om jag ville bli en testare och jag svarade ja, sagt och gjort, nån vecka senare kom det en paket! ֖ppnade paket och så snygg förpackning, tog upp den och laddade upp batteriet, snygg laddningsskärm jämfört med Honor 8 som jag har nu. Batteriet räcker nästan hel dag vid normal användande vilket det är klart bättre fördel mot 8:an. Spelar ganska mycket också, även surf. GPS:n är minst lika bra som 8:an. Kameran är klart bättre, en kul funktion som inte finns i 8:an är slowfps, kul att se att filma en stund, därefter se på mobilen. Priset är bra trots den har 128 Gb inbyggt minne som räcker mycket. Tvillingen (P20 Lite) har 64 Gb, då den har liknande egenskaper i bägge. Selfiepinne medföljde med, har inte hunnit testa det men den är klart bättre än andra selfiepinnar som finns då man kan ställa den på plant underlag och ta bilder.

#ANNONS

När jag hade öppnat telefonen så har jag direkt upptäckt att Huawei P20 Pro är en stor mobil. Skärmen är på modiga 6,1 tum men kanterna är föredömligt tunna. En snygg detalj är att skärmen omsluter högtalaren på framsidan. Skärmen i P20 Pro är väldigt färgstark och mustig, med mycket hög skärpa och detaljnivå. Batteritiden är utmärkt. Jag klarade två dagar med lättare användning. Väldigt bra för en prestandamobil med stor skärm...... Den tre kameror som är på mobilen är det något bäst som jag har provat tills nu :) Rekommenderar varmt..... Â

#Annons Hmm, Huawei P20 Pro?

Jag var både förväntansfull och lite skeptisk när jag packade upp den Huawei P20 Pro som jag beställt.
Som den mycket teknikintresserade person som jag är så har jag provat på det mesta i mobiltelefonväg, windows phone, android, blackberry och ios.
Många olika fabrikat har jag testat men aldrig en Huawei. Nåväl, uppackningen gick galant och jag konstaterar att det finns det som behövs och lite till i förpackningen. Man skickar med både ett genomskinligt skal samt en adapter för 3,5 mm hörlursanslutning, bra där!
Efter att ha kommit igång med konfigurationen som funkade väldigt smidigt (kopierade min Samsung s8) så var jag snart igång. Jag kan faktiskt säga att jag gillar det pålägg på Android som Huawei gjort, enligt mig så tillför faktiskt EMUI användarvänlighet.
Mina första upplevelser i övrigt är den att kameran är så grymt bra, enkel att hantera i gränssnittet, kvalitet utöver det vanliga på bilderna och en snabbhet som gör som så att man aldrig behöver missa ett bra fototillfälle.
Nästa sak som jag tycker sticker ut i positiv riktning är batteritiden, den är riktigt bra för den typ av användning som jag står för, det vill säga: sociala medier, mailkoll, slösurfning DeLuxe samt enklare former av spel. Bra jobbat Huawei!
Vad gäller formatet på telefonen så är det överlag bra, på gränsen till för stor för att använda med en hand men en br kärm förlåter det mesta.
Det jag inte riktigt gillar är att kameralinserna sticker ut så mycket som de faktiskt gör, telefonen ligger lite ostadigt trots skydsfodralet och det finns nog vis risk för repor på linserna om man inte är försiktig.
Jag var skeptisk till detta med ansiktsigenkänning till en början men kan konstatera tt det fungerar riktigt bra. Fingeravtrycksläsren är också riktigt snabb, bra där!
Jag tycker att Huawei lyckat med konsstycket att väva ihop det bästa ifrån Android och IOS i en snygg förpackning, det är inte långt kvar innan man är uppe i Apples finish på hårdvaran ( i dagsläget skaver några små detaljer i kantpassning och avsaknaden av trådlös laddning).
När jag summerar min testperiod så kan jag konstatera att jag är riktigt nöjd, faktiskt så nöjd att min fru fick en Huawei P20 Pro som ny telefon när det var dags att uppgradera.
För den som ännu inte provat på en Huawei så kan jag tipsa om att det är hög tid att ge dem chansen att övertyga även dig.

#Annons #Reklam #TheinsidersSE #P20proinsiders I was positively surprised with the P20 Pro and the smartphone defines a new level of craftmanship in almost every area. From the moment I opened the package, it conveyed the sense of premium product in every detail. The phone is a joy to hold, the weight is balanced and the buttons have a very good tactile feedback. The P20 Pro became famous for its amazing camera capabilities and the DxOmark score of 109 cements its place in the top. In my review, the camera outperformed to no surprise, every other smartphone i have ever tested including Samsung Note 9. But its not just the camera about this phone, everything else seemed thought out and gives a very cohesive experience. The user interface is vastly customisable without being cumbersome. I like the P20 pro's implementation of android and probably my second best choice after vanilla variant of android. The phone is silky smooth in its operation and so far it never stuttered. If I have to complain about the package in any level, it will be the headphones. I seriously think the headphone provided is sub-par by the rest of the parts. You can very well discard that and get any other headphone. The provided Usb C to audio input cable is a good idea since they also decided to ditch the headphone jack. P20 pro as of the moment of writing this review was running Android 8 Oreo. The android 9 is coming for this phone but the timeline is not set yet. The user experience was ultra smooth. There was no delay in the menu or in the applications. The webpages load very fast. Only hiccup i had when the facebook app stropped working and decided not to run even after restarting the phone. But i guess thats a software issue and Huawei cannot be held responsible for that. The notch never really bothered me so much but it can be a very personal thing. Its good that, there is a software workaround to hide the notch which i think is a good sign showing Huawei cares about different peoples tastes. I loved the fact that Huawei provided a case and a screen protector already pasted on the screen. The battery life is extremely good. I cannot stress enough the need for a large battery in todays smartphones and huawei definitely delivers. I could watch 6-7 hours of youtube with Wifi on without any problem. It will definitely carry you through a work load heavy day of use and maybe more. All in all, P20 pro sets new standards for what we expect from a flagship device. Its worth owning!!

#annons Efter att ha provat telefonen nu i drygt en månad så har man verkligen lärt sig fördelarna och nackdelarna med telefonen. Det stora pluset är den bakre kameran som är oöverträffligt oslagbar med flera funktioner och möjligheter, med andra ord man får riktigt skarpa bilder. Däremot den främre kameran lägger på ett filter ungefär för att "förfina" personerna på bilderna vilket jag inte tyckte om. Batteriet är också ett extremt stort plus då telefonen räcker utan problem i två dagar även när man använder den ordentligt och fullt ut. Dock så väger ju telefonen lite mer pga detta men det får man stå ut med. Högtalarna är mediokra inget som sticker ut men gör jobbet. Displayen är skarp och har bra färger och upplösning så man ser allt tydligt. Jag rekommenderar telefonen då den är riktigt bra trots att den har lite nackdelar men man kan inte få allt. PS. Lägg in qi laddning nästa gång Huawei.

#Annons Vilken fotokvalitet! var mitt första intryck av Huawei p20 PRO. Det här är en kameratelefon med klass! Jag har tidigare haft en honor 8 och var tveksam på om löftena om bra bilder stämde men det gjorde de verkligen. Displayen är också helt ok men jag har inte tagit av plasten än eftersom jag inte vill råka repa den. Ljudet är ok men ska jag lyssna på musik så vill jag nog ha mer kräm i högtalarna 😉. Däremot räckte de gott till för att lyssna på radiosaga med barnen. Personligen tycker jag svart är tråkig färg på mobilen så det är en faktor som gör mig osäker på om jag vill ha telefonen eller ej, återstår att se hur jag ställer mig till köp när kampanjen är över. Den lila hade varit ett lättare val för mig!

Annons.
Telefonen ligger skönt i handen. Perfekt storlek. Innan jag började använde den var jag väldigt negativ inställd till "notchen", men den går att stänga av och jag använder nu telefonen dagligen. Det är första gången som jag använder en Huawei, trots det gick det snabbt att anpassa sig. Något som jag verkligen är positivt överraskad till är nattläget på kameran. Den tar in duktigt med ljus och är helt oslagbar när det gäller att ta bilder i mörker. Batteriet är även den positiv och klarar sig bra mycket längre än konkurrenterna.

Telefonen känner igen mitt ansikte och låser upp sig blixtsnabbt så fort jag lyfter på luren-otroligt smidigt,funkar dock inte så bra när det är mörkt...
Fotona är helt otroligt bra och då är jag ändå en riktigt kass fotograf! Det spelar ingen roll om det är ljust eller becksvart,den ställer in allt själv (vill man kan man givetvis ändra detta men jag kan inget om sånt utan låter telefonen sköta det)

stor skärm vilket underlättar då jag ser lite halvdåligt =)
telefonen är otroligt snabb!
man kan använda röststyrning,det dåliga är dock att det inte finns svenska!
telefonen har legat på hela natten,lyssnat på ljudbok på youtube,har ändå 55% batteri kvar

#Reklam

#Reklam
#Annons

Jag är väldigt nöjd med min Huawei P20 Pro eftersom den har en mycket bra kamera med flera funktioner som fångar mina bästa stunder med mina vänner och familj. Det är väldigt praktiskt om du använder stativet som sådant eller selfie pinne. Dessutom håller batteriet mycket längre tid än jag trodde. Jag älskar den stora skärmen och den teknik som den använder. I allmänhet tycker jag att det är super praktisk och fantastisk telefon. Jag rekommenderar det! #TheInsedersSE #P20proInsiders

#reklam Jag har använt Huawei P20 Pro i några veckor nu och är hittills mycket imponerad! Byggkvalitén är gedigen och telefonen känns lyxig med glasbaksida och en metallram runt kanterna. Glaset står emot fingeravtryck och kladd oväntat bra men telefonen kan upplevas som lite hal så något typ av skal är nog att rekommendera.

Skärmen är knivskarp med bra färgåtergivning och den är tillräckligt ljusstark för att synas bra även ute i solstolen. Batteriet är väl tilltaget och jag har oftast 60% kvar efter en hel dag med måttligt användande. Det finns gott om prestanda även för de mest krävande spelen och batteriet håller bra även här men telefonen kan bli lite varm emellanåt

Huvudnumret på den här telefonen är såklart kameran. Jag fotograferar mycket, både med kamera och mobil, och P20 Pro är en av de klart bästa mobilkamerorna jag använt. Bra skärpa, naturliga färger och fantastisk detaljåtergivning. Autoläget fungerar i princip för alla tillfällen men det finns en mängd olika funktioner och inställningar att leka med och alla ger kanonfina bilder, speciellt porträttläget och aperture. Jag använder ofta Pro-läget där man får full kontroll över alla inställningar och kan även fota i RAW-format för vidare bildbearbetning. Ett stort plus är även den optiska zoomen som fungerar väldigt bra.

Ska jag nämna några nackdelar så väger telefonen lite mer än jag hade önskat, mjukvaran hakar upp sig i några sekunder ibland och kameran reagerar inte alltid på knapptryckningar så man får trycka flera gånger innan den tar bilden samt att den inte stödjer Android Auto. Men jag hoppas att detta åtgärdas i en kommande uppdatering. Den saknar även hörlursuttag vilket är en smaksak vad man tycker om men det är bara att acceptera att bluetooth-hörlurar är framtiden :)

Jag fick denna produkt som en del av ett recension-program i samarbete med Huawei, i utbyte mot en en objektiv recension.

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}
Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Svart

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 2391 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 1227 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 636 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 292 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »