Datormus – Stort utbud till bra priser – CDON.COM

Köp datormus på CDON.COM som erbjuder ett stort utbud till bra priser. Hitta den datormus som passar just dig från ledande leverantörer.

I vårt stora mussortiment från de ledande leverantörerna hittar du allt från kontorsmöss, trådlösa möss, ergonomiska möss och Gaming möss för spel. Lasermus eller optisk mus? Osäker på vad som passar dig? » Läs mer

 

När man väljer datormus är den första frågan du ska ställa dig, vad den ska användas till?

Priserna varierar väldigt mycket mellan olika möss, är användningsområdet att bara till exempel surfa behöver man inte köpa någon av de dyrare mössen.

Trådbundna och Trådlösa datormöss

En trådlös mus kan rekommenderas om man sitter långt från sin dator och arbetar eller om man vill slippa sladden när man till exempel är ute och reser. Responstiden på en trådlös mus är normalt något lägre än en trådbunden så för den som ska spela spel rekommenderas i första hand spelmus för Gaming. För att optimera räckvidden på en trådlös mus kan man välja en datormus med Bluetooth som har räckvidd runt 10 meter.

Datormus för Bärbar dator

Alla möss med USB anslutning går att använda till en Laptop . Det går även bra att använda en USB mus med PS/2 anslutning om man har en PS/2 omvandlare som tillbehör. Eftersom man ofta reser och vill hålla sig portabel med sin bärbara dator har tillverkare som Logitech, Microsoft och Trust kompakta datormöss som är enkla att transportera i sin datorväska och inte tar mycket plats.

Datormus för Gaming

Datormus för spel kräver mer avancerad teknik än en mus avsedd för allmänt bruk.

Ergonomisk datormus

Sitter man mycket framför datorn och surfar eller jobbar kan det vara bra att köpa en ergonomisk mus för att undvika så kallad ”musarm”. På CDON.COM finns ett stort utbud av ergonomiska datormöss från bland annat Logitech och Microsoft. Man kan också köpa ett handledsstöd till sin datormus för att komplettera. Även detta kan förhindra eller förebygga ”musarm”.

Musmatta

En musmatta gör att din mus presterar bättre än på ett ojämnt underlag. Oavsett om man använder en lasermus eller en optisk mus bör man alltid ha en musmatta som tillbehör.