Motorola Moto G6 Plus 4/64GB Dual Sim Indigo

Motorola Moto G6 Plus 4/64GB Dual Sim Indigo
Tipsa en vän
2990 kr
fr 148 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
 • Fri frakt
 • Transparent silikonskal för skydd medföljer
 • 5,9” Full HD+ i 18:9 format
 • 4GB RAM
 • Qualcomm® Snapdragon™ 630 octa-core processor
 • 12 + 5 MP dual kamera bak
 • 8 MP främre kamera
 • 3200 mAh batteri med snabbladdning
 • Plats för microSD-kort (upp till 128 GB)
 • Dual SIM


Gör mer, snabbare
Nya moto g⁶ plus har ett nytt smart kamerasystem, en 5,9 tum stor Full HD+ Max Vision-skärm med ett bildformat på 18:9 och en blixtsnabb processor på 2,2 GHz.


En kamera med högre IQ
Dubbla bakre kameror med snabbfokus så att du alltid får skarpa bilder. Plus ansiktsupplåsning och identifiering av sevärdheter. En ny generation mobilkamera är här.


Showtime
Titta på videor och spela spel på en 5,9 tum stor Full HD+ Max Vision-skärm. Uppspelningen är bättre än någonsin tack vare ett bredare bildformat på 18:9. Och med integrerade förinställda Dolby Audio™-lägen låter ditt favoritinnehåll alltid som bäst.


Tål det mesta
moto g⁶ plus är helt omsluten av reptåligt Corning® Gorilla®-glas med en 3D-konturerad baksida för ett bekvämt grepp.


Bli snabbare
Använd appar, spel och se på videor utan fördröjningar och avbrott på en blixtsnabb åttakärnig Qualcomm® Snapdragon™-processor på 2,2 GHz. Med kraftfulla grafikmöjligheter och 4G-hastighet behöver du inte ge avkall på videokvalitet för en snabbare inläsningstid.


Stänksäker
En p2i-klassad vattenavstötande beläggning skyddar telefonen mot stänk och lätt regn.


Mer kraft
Batteriet på 3 200 mAh är utformat att vara hela dagen. Och när det är dags att ladda ger den medföljande turbopower-laddaren din telefon flera timmar batteritid med bara några minuters laddning.


Enkelt
moto g⁶ plus är gjord för att hjälpa dig få åtkomst till funktioner och innehåll snabbt, enkelt och logiskt.


Fingeravtrycksläsare med multifunktion
Använd en lång tryckning på fingeravtrycksläsaren för att låsa och låsa upp telefonen. Svep sedan åt vänster för att gå bakåt, svep åt höger för att öppna de senast använda apparna eller tryck en gång för att komma till startskärmen.


Exklusiva moto-upplevelser
Vill du ta en paus? Vänd telefonen med framsidan nedåt för att aktivera läget Stör ej. Behöver du mer ljus? Skaka två gånger upp och ned för att tända ficklampan. moto rörelse gör livet enkelt.


Synka smidigt med cross share
Dela innehåll mellan motorola- och Lenovo-enheter via wifi. Synka dina meddelanden, säkerhetskopiera telefonen med mera


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Varumärke Motorola
Screen Size 5,9 "
Type Of Cellphone Smartphone
Operating System Android
Mobile Broadband Generation 4G
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 46 Genomsnittsbetyg: 4,1
15%
78%
4%
2%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Mikael

Har nu testat telefonen i en dryg vecka och den har fått utstå flygresor och både bild och filmupptagning.

Den har sina små brister jämfört med en del andra telefoner men tänk då på att priset är mindre än 50% av många dyrare premium-telefoner så att jämföra den med en sådan vore att jämföra en Fullutrustad Audi A6 för 800 000 mot en VW Passat för ca 450 000kr. Självklart kommer Audin vara bättre på många punkter

+ Laddaren
En Premium-laddare som standard. Den laddar upp till 15W och har stöd för quickcharge (5v-12v). Den gör att din telefon laddas mycket snabbt,

+ Kameran
I den här prisklassen tycker jag det är en sjukt bra kamera. Passar perfekt att ha med sig över allt. Den har det lite jobbigare i mörker, precis som andra mobiler, men fullt godkänd.

+ Prisvärd
Denna telefon kostar mindre än hälften av många av de dyrare premium telefonerna men ingen annan telefon är dubbelt så bra. Du får väldigt mycket för pengarna

+ Batteritid
Batteriet håller utan problem över ett dygn. Fullt godkänt. Dock ska nämnas att det självklart beror på hur telefonen används och hur många appar som ligger och tuggar i bakgrunden

+/- Storleken.
För mig är den lite stor. Jag hade hellre valt Moto G6 som hade passat mig bättre. Men det är så klart en smaksak

- Har en tendens till sega menyer
Detta var inget jag direkt störde mig på under testet men som med alla telefoner så tenderar de att bli segare med tiden vilket kan bli störande i och med att tendenserna finns redan nu. Men fortfarande sett till priset så ska man nog inte klaga.

- Lite Plastig
Den tenderar att kännas lite plastig. Men åter igen ska man nog se till priset. Byggkvalitén är helt klart godkänd för det priset.

Slutsats:

Mycket prisvärd telefon som absolut konkurrerar med vissa premium-telefoner på många funktioner. Känns denna lite för stor kan du istället ta en titt på Moto G6 som kanske sitter lite bättre i handen.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

John

Haft telefonen i ett par veckor och jag förstår hur lenovo tänkt men det går inte riktigt hela vägen. Man möts av en telefon som känns stabil i material och hur den känns i handen. När man inte börjat använda telefonen får man ett jättebra intryck av den, men sen kommer vi till användningen. Det blir lite pinsamt över att som ny telefon utan att jag fyllt den med massa saker så laggar menyn.

Jag har haft många mobiler och varit med länge, jag har tidigare haft bland de första smartphones(och nej apple var inte först på marknaden att göra en smartphone).Kanske kan det påverka mig till att tycka att man kan kräva mer av telefonen för 3000 spänn. քven om det idag är budget så är 3000 mycket pengar och att tillverka en respektabel telefon kanske kostar en 2000 spänn.

Men kameran känns som när man hade en av de första siemenstelefonerna och pixlarna blir lite till färgklumpar, deras funktion för att skifta färgfokus gör bilderna ännu värre.

Det som gör mig rent utav arg av att använda telefonen är just att den laggar så förbannat mycket, jag testar spela spel på den och spelen laggar. Vet inte om jag har haft att göra med samsungs toppmodeller som är helt makalöst snabba. Så det beror lite på vad man jämför med. Men jag kan tänka mig att om man använder denna telefonen som vardagligt bruk och fyller upp den så är frågan, hur länge kommer saker flyta på relativt?

Men allt är inte dåligt med telefonen, fingersensorn är riktigt responsiv och bra, det ska de ha eloge för. Batteritiden är också fantastisk. Däremot säger inte det så mycket med en ny telefon eftersom lithium-jon slits ut ganska fort över tid, dock är det då positivt att det finns batterisparläge.

Sen om man tittar på ljudet så är det också ganska kasst. Diskanten är sjukt vass och hög och skränig.

Det känns också som att de som tycker om denna telefonen kanske har haft iphone innan och upptäcker fördelarna med android och i jämförelse med en iphone är denna telefonen snabb. Men det säger egentligen mer om iphone än G6 plus.

Så min sammanfattning är att om man har haft iphone och vill ha något billigare alternativ och som inte kommer att lagga på samma sätt som en iphone så kan jag ändå rekomendera den.

Men som en högpresterande android till budgetpris rekommenderar jag den inte.

Utmärkt !!!

Jag har testat Motorola Moto G6 Plus via Smartson.

Som inbiten iPhone användare på jakt efter en ny telefon så var jag nyfiken på om en ny android telefon skulle kunna få mig att byta. Jag köpte telefonen efter testperioden.

Jag listar plus och minus nedan.

Plus
Turboladdare med väldigt snabb laddning
Mycket ljus skärm med bra kontrast
Bra kamera
Relativt snabb

Minus
Levereras utan hörlurar/headset
Lite burkigt ljud
Går inte att sätta olika signaler på meddelanden och aviseringar
Inte fukttålig som marknadsfört
Kameran sticker ut från bakstycket

Turboladdare
Telefonen levereras med en USB-C laddare som laddar telefonen fullt på ca 60 minuter, vilket är mycket bra. Förvånande nog så förbrukas dock batteriet fortare än jag trodde, men håller ändå jämna steg med andra smartphones jag haft. Godkänt.

Skärmen
Skärmen är mycket ljus och kontrastrik och jag kan se skärmen i fullt solljus, vilket är bättre än iPhone 6 plus som jag använt tidigare.

Kamera
Det finns dubbla kameror på baksidan på vardera 12 mp samt en bländaröppning på f1,7. Det medför väldigt bra fotografering även när det är mörkt ute. Med porträttläge går det att ta väldigt bra bilder med s.k. bokeh. Selfiekameran är på 5 mp och tar helt ok bilder. En nackdel är att kameran sticker ut en bit från telefonens bakstycke. Det är opraktiskt och fult.

Hörlurar / Headset
Svårt att bedöma då telefonen levereras utan detta. Har däremot testat att via bluetooth koppla telefonen till extern högtalare och då är ljudet faktiskt riktigt bra.

Ljudkvalitet
Ibland kan ljudet vid telefonsamtal låta lite "burkigt", oklart om det beror på omgivning, täckning eller om det kommer från motpartens telefon. Den inbyggda högtalaren är klart godkänd med klart ljud, även om djupet saknas.

Mjukvara
Telefonen levereras ganska ren, men med full integration med google. Som inbiten iphoneanvändare är jag van vid att kunna använda en galleriapp i telefonen, men här måste jag använda google photo. Går att vänja sig vid, men det blir en omställning. Ett annat problem är att det inte går att sätta olika signaler på meddelanden och aviseringar utan tredjeparts appar. Mycket märkligt då detta fungerat på andra android telefoner som jag har provat.

Fukttålighet
քven om telefonen inte är klassificerad som IP67 så marknadsförs den som "fukttålig". Oklart vad detta egentligen innebär. Jag tappade telefonen i en vattenpöl, tog upp den genast och torkade av den men trots detta slutade telefonen omgående att fungera. Jag har provat husmorsknep som att lägga telefonen i ris i några dagar men det hjälpte inte.

Jag har under drygt en månad testat nya Motorola Moto G6 plus via Smartson och bestämt mig för att köpa den. Jag börjar med en sammanfattning av fördelar och nackdelar och går sedan in på varje del

Positivt
Snabbladdning och bra batteritid
Riktig dubbelsim, tar inte lagringsplatsen
Tillräckligt ljusstark skärm med bra färgåtergivning
Bra bilder (om man undviker digital zoom)
Okey men lite burkigt ljud - blir till och med ganska bra i hörlurar med Dolby
Levereras med få obligatoriska program som tar plats o kräver uppdatering
Snabb och allt flyter på bra

Negativt
Ful Startskärm
Långsam autofokus
Dålig digital zoom
Avsaknaden av manual, beskrivning

UPPACKNING
I lådan fanns telefon, snabbladdare, usb-kabel, SIM-kortsöppnare, komigång-broschyr och garanti

Telefonen kom med silkonskydd vilket var bra eftersom baksidans blanka yta ser rätt taskig ut med alla fingeravtryck som annars fastnar där. Dock dämpar det vibrationer ganska mycket

BATTERI OCH LADDNING
Telefonen har snabbladdare och USB C vilket är tacknämligt. քven om det är ett teknikskifte är jag glad att man lämnat micro USB och gått över till USB C. Den laddar väldigt snabbt från 0% till 100 % på 1 tim och 30 minuter. Batteriet kan användas hela vägen ner till 1 % vilket inte alltid är fallet med mobiler utan de stänger av tidigare

LJUD
Det kom inte med några hörlurar och det är jag kluven till. օ ena sidan brukar de inte vara tillräckligt bra och de flesta har redan bra lurar օ andra sidan känns det som att det saknas något när man packar upp. Högtalaren ger ett ganska burkigt ljud men med hörlurar och Dolby-mjukvaran kan man få till ett riktigt bra ljud. քven utan hörlurar fungerar telefonsamtal bra - man både hör och hörs även i lite bullriga miljöer.

RIKTIG DUBBELSIM
Moto har en bra lösning där man kan man ha 2 SIM-kort och extra minneskort. De flesta mobiler brukar använda minneskortsplatsen för det andra SIM-kortet vilket då begränsar mobilens lagringskapacitet. Mjukvaran för SIM-korten ger många inställningsmöjligheter men fungerar bra även out-of-the box

STARTSKքRM OCH SKքRM
Det är en ful, ljusblå, lysande uppstartsskärn med Motorolas M i gult o en hoppande Hello-text som efter en stund kompletteras med en platta i en annan blå färg (som skär sig lite) med texten Lenovo innan en egen hemskärm äntligen visas. Det ger ett billigt intryck, tyvärr

Skärmen i sig är oftast tillräckligt ljusstark - i stark sol kan den vara lite svag. Bra svärta och bra färger när man har kvar den i vivid-läget som den kommer med.

KAMERAN
I stort sett mycket bra bilder med kameran både fram och bak. Skarpa och bra färgintensitet
Stabilisatorn vid filmning fungerar mycket bra och är till stor hjälp
Det negativa med kameran är att fokuseringen tar lite lång tid och att den digitala zoomen ger bilder med ganska dålig kvalitet

MOTTAGNING
Jag har inte haft några problem med mottagning av telefon, sms och data från Telia, 3 och Telenor. (har inte varit på några kända problemställen heller)

PROGRAMVARA
Bra att den levereras med Android 8 och inte tyngs ner av ”extraprogram” man inte vill ha men som hela tiden pockar på uppdateringar. Förstår dock inte varför man lagt in Outlook och Linkedin, de kunde jag också varit utan. Hade hellre haft ett bra galleriprogram och sluppit Google Foto - men det är en smaksak

Har installerat lite olika appar för delning, sociala medier, fotoredigering etc och allt flyter på bra

INSTքLLNINGAR
քr man väl förtrogen med Android funkar den säkert bra. Om man haft olika varianter i Samsung, Sony och Huawei stöter man lätt på problem som inte är så lätta att lösa eftersom det inte finns någon manual, varken i telefonen eller på nätet. Problemet är ju att man på så sätt missar ev finesser med mobilen helt i onödan.

Jag har letat efter var man stänger av ljudet och får den att vibrera i stället. På alla Androider jag haft tidigare har man lätt nått en ikon som vid klick varierat mellan ljud, vibration och helt tyst. Hur jag än letat har jag inte hittat något liknande utan ska man stänga av ljudet får man slå på ljudlös (ingen optimal konstruktion för en mänsklig hjärna) och kolla att den är helt ljudlös - små ikoner och lite dålig syn på nära håll är inget optimalt. Fick av en slump hör att man kunde dra ner ljudet till tills det kom upp en ”vibrationsikon” för att få fram att den enbart ska vibrera - dock måste man sedan göra om sin inställning på ljudnivån. Detta skulle jag behövt kunna slå upp eftersom det uppenbarligen inte är lika i alla Androidmobiler.

Mycket telefon för pengarna! Kameran är bra och ett stort plus är snabbladdningen!

Har använt denna mobil i en månad nu och jag är imponerad!

+ Bra optimerad mjukvara som ger ett skönt flyt.
+ Riktigt bra kamera, både fram ock bak.
+ Tillräckligt med minne, både RAM och lagring.
+ Fin display med klara färger.
+ Superb byggkvalité.

~ Batteriet kunde ha varit bättre, men det är inte dåligt.
~ Kameran sticker ut lite, men det funkar.
~ Ljudet är bra.
~ Smidigt med fingeravtryckläsare.

- Den saknar trådlös laddning, vilket jag visste men hade varit önskvärt.
- Inget headset ingår.

För summera så är det ett givet köp, för den trots allt billiga pengen så får du en riktigt bra mobil med alla väsentliga funktioner och mer därtill.

Jag har nu testat Motorola Moto G6 Plus i ca en månad. Det är första gången jag testar en Motorola, och jag är förvånansvärd nöjd över den. Stort plus för kameran tycker jag, något jag tycker är en av de viktigaste med en telefon. Skarpa bilder som är enkla att ta.
Mobilen är snabb och grafiken bra. Snabb laddning och bra batteritid. Tydlig överblick på skärmen med appar och sånt. Telefonen är mycket lätt att använda.
Minus får den dock för att den är så stor. Otymplig när man ska ta med den, så man måste nästan ha en väska. Dock ett plus för att den är greppvänlig med silikonskyddet att hålla i. Nöjd med telefonen i överlag!

2018-06-26
Jag har testat Motorolas Moto G6 Plus i ungefär en månad nu och måste överlag säga att det är mycket telefon för pengarna! Det jag upplever som särskilt positivt är: * Snabbheten * Fina färger och bra skärpa * Bra batteritid * Snabb laddtid * Bra kamera, särskilt i bra ljus * Bra ljud * Två platser för sim-kort Och på minussidan: * Inga hörlurar följer med * Trots medföljande skydd känns telefonen, särskilt kameran som sticker ut, oskyddad. Telefonen känns och ser dyrare ut än de 3000 kr den kostar att köpa. Jag har alltid haft iPhone i olika versioner, och trivs väldigt bra med iOS men gillar man android är detta ett kanonköp!

Har haft telefonen i snart 1 månad.
Den är bra, mycket bra till och med särskilt med tanke på priset och vad man får får det.

Snabb telefon med mycket minne. Känns lätt i handen men ändå stabil.
Uppdateringar går blixt snabbt. Stor tydlig skärm visar klara färger. Ljudet är klart godkänd. Det kommer inga hörlurar i förpackningen men en mjuk skal i stället. Villket uppskattas.
Batteriet håller längeee. Visst, så är det i alla nya telefoner men nu pratar vi en telefon som kostar mindre än hälften än vad ledande märkes topp modeller kostar.
Jag gillar också att det inte finns några påtvingade appar utan att jag få bestämma själv vad jag ska installera.
Allt i allo en kompetent telefon som ger mycket på pengarna. Rekommenderas starkt.

Verkligen en toppen mobil utan att kosta skjortan.
Kameran sticker ut några mm och den är kanske i störta laget.
Men i övrigt har jag inget alls att klaga på.
Laddar snabbt är ju alltid välkommet.
Ren och ”clean” inte en massa kludd i menyer och så vilket ger ett snyggt och rent intryck.
Lär ju bli min nästa mobil när jag behöver byta.

En prisvärd telefon som inte gör en besviken. Kameran är bra. Nackdelen är att den sticker ut en del från telefonen vilket gör att man är rädd att skada/repa kameran. Batteritid en är riktigt bra. Den har allt man behöver.

Har kört den att tag nu. Det är en prisvärd telefon med ok funktioner. Gillar verkligen att man kan ha 2 SIM och minneskort. Det kan finnas tendenser till lagg vid vissa tillfälle n, men jag kan ändå starkt rekommendera telefonen.

Bra och snabb telefon, med toppenbra kamera. Skön att hålla i

Den dubbla kameran på baksidan är bra men sticker ut mycket, även med skal på, vilket gör att jag inte riktigt vill lägga ner den och då riskera att skada någon av kamerorna.
Gillar att man kan välja om man vill ha bakåt- & senast använt- knapparna på skärmen eller använda dessa funktioner genom att svepa åt höger respektive vänster på hemknappen. Volymknapparna och skärmsläckarnappen sitter väldigt nära varandra, lätt att trycka fel, utan skal går det bra då skärmsläckar-knappen är räfflad.
Min favoritfunktion i hela telefonen är att man kan "hugga" 2 gånger för att slå av/på ficklampan.
+ dubbla kameror
+ USB-C
+ Ficklampan
+ plats för 2 simkort och ett minneskort, samtidigt!
- I största laget för mig del
- Utstickande kamera
- knapparnas närhet.

Toppentelefon för lite pengar!!!
Snygg design, skön att hålla i.
Lätt att använda. Bra batteritid.
Bra kontrast och färger. Ger fina bilder och bra att filma med

Motorola G6 Plus, en mycket bra telefon som håller vad den lovar. Fingeravläsare som fungerar riktigt bra, både för på och av. Kameran ger skärpta bilder, och för den som gillar att retuschera sina bilder har den flertalet funktioner. Du kan även fota prylar osv för att söka direkt via nätet vad det är för pryl och vad den ev kostar och går att finna. Den har även text-scanning, kul och smarta finesser. Smidigt att sänka volymen till att bara larmet ska låta. Ett genomskinligt skal sitter på mobilen när du får den så du slipper köpa ett eget. Stor display med bra skärpa och ljus. Batteriet håller länge och går snabbt att ladda.
Det negativa gäller klockan, du måste swipea vänster för att snooza, swipear du till höger stänger du av larmet, vilket är lätt hänt pga det är vad en gör per automatik.
֖verlag en telefon som är väl värd pengarna, bevisar att en smartphone inte måste kosta en massa pengar.

Väldigt trevlig telefon. Stor, men ändå lätt att hantera. Det enda som stör utseendet är den utstickande kameran på baksidan.
Telefonen känns snabb, kameran tar bra bilder, fingeravtrycksläsaren funkar bra, bra batteri, snabb laddning och ett vettigt pris. Mobilen har alla nödvändiga funktioner.

En överraskande bra telefon för det priset.
Det positiva med den är:
+ Mycket bra bilder, även bra att filma med
+ Bra batteritid, även en bra laddare i bra kvalité som laddar telefonen snabbt.
+ Snabb att komma igång med, enkla tydliga instruktioner.
+ Tämligen lätt att hitta i telefonens menyer, trots att det inte är en Samsung/Iphone.
+ Priset. Du får väldigt mycket telefon för pengarna!
+ Bra att det ingår ett skyddsskal
+ Bra skärm med tydlig skärpa att både spela upp egeninspelat och streamat från t ex Netflix.
+ Stöd för dubbla simkort. Vilket gör att du t ex kan ha den både i jobbet och som privat.

Men såklart finns det en del mindre positiva aspekter också:
- Väldigt stor och därmed svårhanterlig. Den får knappt plats i fickan. Tror jag skulle föredra den mindre G6 modellen.
- Inget headset ingår.
- Ljudet kunde förbättras. Vilket kanske förklarar att headset inte ingår. Jag lyssnar mycket på musik och att då ha en mobil som inte ger det där lilla extra är ett stort minus för mig.
- քven om kamerorna på mobilen är riktigt riktigt bra, så är det inte supersnyggt och även lite störande att linsen sticker ut på mobilen.

Tycker du om att fotografera och t ex lägga ut mycket på instagram/snapchat och vill kunna göra det med mobilen så skulle jag absolut rekommendera denna. Då finns det ingen anledning att betala det dubbla för en samsung eller iphone. Du kommer bli sjukt nöjd med bilderna. Lyssnar du dock mycket på musik skulle jag kanske leta vidare. Men oavsett så får du riktigt mycket mobil för pengarna om du köper den här!

Har haft möjlighet att testa Motorola Moto G6 under några veckor och den har överraskat på mig. Bra kamera, snygg design, vettig batteritid.
Givetvis inte så snabb som värstingmobilerna men slår dom om man betänker pris/prestanda, klart överraskad.

Moto G6 Plus är enormt mycket telefon för pengarna. Jag har haft den i några veckor nu, och listar här nedanför mina intryck.

Utseende och byggkvalité:
Moto G6 Plus ser elegant ut, den ser mycket dyrare ut än de 3000 den faktiskt kostar. Färgskiftningarna i bakstycket gör att det inte ser ut som plast, det är först när man knackar på baksidan som den låter lite billig. Konstruktionen känns stabil och vridstyv all plast till trots. Det enda jag kan klaga på är kameran som sticker ut, men det kan döljas med det medföljande skalet.

Knappar och anslutningar:
Både ström och volym-knapparna sitter placerade på höger sida och har en behaglig och tydlig respons. G6 Plus är utrustad med USB-C, något som inte är en självklarhet för lite billigare telefoner, en helt klar positiv överraskning! Den är även utrustad med ett 3,5mm-jack, något som inte heller är självklart längre, placerat på undersidan vilket enligt mig är den absolut bästa placeringen.

Skärmen:
Skärmen är stor och tydlig med klara färger, riktigt behaglig att titta på och använda. Den är riktigt stor dock, hela 5.9 tum. Vissa uppskattar säkert storleken men för mig är det alldeles för stort, och egentligen det enda som gör att jag inte behåller telefonen.

Kameran:
G6 plus är utrustad med dubbla bakre kameror, en på 12 megapixlar och en på 5 megapixlar. Den sistnämnda mäter djup vilket kan användas för att skapa blurriga bakgrunder vid till exempel porträttfoton, eller för att klippa bort bakgrunden helt. Motos kameramjukvara är bland de bästa jag har använt. Ett klick för att fokusera var du vill, justera ljuset med reglaget som poppar upp, och sen kan en bild tas som överstiger mina förväntningar rejält för en telefon i denna prisklass. Kameran är faktiskt riktigt bra. Något jag verkligen gillar är att kameran snabbt kan startas, även när telefonen är låst, genom att göra två snabba vrid; en funktion jag använder hela tiden.

Mjukvaran:
Moto-telefonerna brukar ha en mjukvara väldigt lik vanilla Android, så även G6 Plus. Systemet är riktigt trevligt att använda och flyter oftast på bra. Ibland uppstår dock mindre ryck, och det är här man märker att prestandan inte är riktigt lika bra som i telefoner som kostar 2-3 gånger så mycket. Flera smarta funktioner har bakats in. Till exempel två vrid för att starta kameran, eller två hugg för att tända ficklampan.

Fingeravtrycksläsaren:
Trots det låga priset så är G6 Plus utrustad med fingeravtrycksläsare, och jag tycker att den fungerar riktigt bra! Om placeringen nedanför skärmen verkligen är den bästa vet jag inte, men det är skönt att kunna låsa upp telefonen även när den ligger ner på ett bord. En detalj jag gillar är att man kan låsa skärmen igen genom ett långtryck på läsaren.

Slutsats:
Allt som allt tycker jag att Moto G6 Plus är en fantastisk telefon, den har allt jag behöver och efterfrågar till ett riktigt bra pris, men den är alldeles för stor. Om det kommer ut en minivariant på runt 5” men med samma innehåll är det ett givet köp för mig.

Har nu testat telefonen i en dryg vecka och den har fått utstå flygresor och både bild och filmupptagning.

Den har sina små brister jämfört med en del andra telefoner men tänk då på att priset är mindre än 50% av många dyrare premium-telefoner så att jämföra den med en sådan vore att jämföra en Fullutrustad Audi A6 för 800 000 mot en VW Passat för ca 450 000kr. Självklart kommer Audin vara bättre på många punkter

+ Laddaren
En Premium-laddare som standard. Den laddar upp till 15W och har stöd för quickcharge (5v-12v). Den gör att din telefon laddas mycket snabbt,

+ Kameran
I den här prisklassen tycker jag det är en sjukt bra kamera. Passar perfekt att ha med sig över allt. Den har det lite jobbigare i mörker, precis som andra mobiler, men fullt godkänd.

+ Prisvärd
Denna telefon kostar mindre än hälften av många av de dyrare premium telefonerna men ingen annan telefon är dubbelt så bra. Du får väldigt mycket för pengarna

+ Batteritid
Batteriet håller utan problem över ett dygn. Fullt godkänt. Dock ska nämnas att det självklart beror på hur telefonen används och hur många appar som ligger och tuggar i bakgrunden

+/- Storleken.
För mig är den lite stor. Jag hade hellre valt Moto G6 som hade passat mig bättre. Men det är så klart en smaksak

- Har en tendens till sega menyer
Detta var inget jag direkt störde mig på under testet men som med alla telefoner så tenderar de att bli segare med tiden vilket kan bli störande i och med att tendenserna finns redan nu. Men fortfarande sett till priset så ska man nog inte klaga.

- Lite Plastig
Den tenderar att kännas lite plastig. Men åter igen ska man nog se till priset. Byggkvalitén är helt klart godkänd för det priset.

Slutsats:

Mycket prisvärd telefon som absolut konkurrerar med vissa premium-telefoner på många funktioner. Känns denna lite för stor kan du istället ta en titt på Moto G6 som kanske sitter lite bättre i handen.

Har testat via Smartson.
Positivt:
*Stor display
*Bra kamera
*Bra batteritid
Negativt:
*Går inte att importera gamla sms från galaxy s6.
*Går inte att helt koppla bort vibrationen ens när den är ljudlös.
*ingen Micro-usb vilket gör att jag inte kunnat använda mina gamla laddare
*vår vanliga videokamera slår fortfarande mobilen med hästlängder i mörkare miljöer.

Summa summarum: jag behåller den även om det finns vissa nackdelar

Fick testa nya Motorola Moto G6 plus via Smartson. Första intrycket var att den är väldigt snygg i designen, något stor på 5.9 tum men då jag ej har telefonen i fickan så gör inte det mig något.
Telefonens kamera tycker jag är väldigt bra. Mer detaljerad än min sambos Honor 8 som har en bra kamera. Den har inte så mycket funktioner men den är väldigt skarp. Kan zooma in väldigt mycket utan att det blir pixligt i bilden.
Jag stör mig lite på att den inte lyser när man laddar den. Det har hänt att jag missat att trycka i laddaren helt men inte noterat det eftersom den ändå inte lyser när den är ikopplad:/. Men jag får köpa loss den för 1800 kr (2990 kr är ordinarie pris). Köpet är givet för mig. Den har också ett minne på 64 GB så om man som mig har massa appar, bland annat Candy Crush och liknande som äter minne, så är detta telefonen för dig.
Jag var lite orolig för att kameran skulle kunna repas lätt när den sticker ut men inget jag än märkt av och jag har den i min handväska eller andra väskor helt öppet utan annat skydd än silikonskyddet som ingick.
Batteritiden är rätt så bra. Laddar den ungefär 1 gång per dygn om jag spelar mycket på mobilen. Annars behöver jag bara ladda den några ggr i veckan.
Mycket bra köp.:) քven för ordinarie pris.

Har testat Moto G6 plus nu under några veckor och jag är överlag väldigt nöjd med mobilen och rekommendera den starkt!

+ skärm
+batteritid
+moto gränssnitt
+kommer med skyddsfodral

-för stort
-inga hörlurar
-ibland laggar viss funktionalitet Bra skärm, bra batteritid, riktig bra kamera och jag älskar moto gränssnittet.
En sak jag använder väldigt mycket är dual sim funktionalitet - här gör moto en riktig smidigt grej där man kan tilldela ett sim per användare, även automatiskt (efter att man har vald samma sim några gånger till en kontakt). Mycket smidigt när man använder telefonen t ex i bilen som inte stöder dual sim via bluetooth.
Bra att den kommer skyddsfodral - dock utan hörlurar.

Det enda negativa jag har upplevd är att den ibland laggar någon sekund vid byte av app, tangentbord eller start av kameran.
Dessutom tycker jag personligen den är för stort (men jag vill ha prestandan så moto g6 utan plus är ingen alternativ).

Har haft tillgång till en Motorola G6 plus nu under ett par veckor och upplever att den håller vad den lovar.
Enkel att använda och snabb nog för att utföra det mesta.
Finger läsaren fungerar väldigt bra och jag gillar att den stänger skärmen och inte bara öppnat den.
vibreringen i mobil är lite svag dock.
Batteriet överaskade med att hålla ovanligt lång tid gemnfört med anndra mobiler jag har ägt.
Dubbla sim har fungerat klockrent och vill man ha detta så rekomenderar jag denna telefon.
Har haft den både privat och i jobbet med olika nummer och har aldrig uplevt att det varit besvärligt eller tagit mer tid än annars. enda minus är att man bara kan skicka mms med ett av korten, dock inte ett stort problem.

Har fått möjlighet att testa denna telefon via Smartson under några veckor. Det är en intressant telefon med många funktioner och de ger en känsla av premium med fin design och finish. Det är bra bildkvalité på skärmen och enkel att använda med fingeravtrycksläsaren. Moto G6 plus har en bra kamera som ställer har enkelt att ställa in sig och fokusera på objekt/person som ska fotas. Kameror anser jag blir mer en viktig del i många nya mobiler då många konsumenter vill kunna ta bra bilder i olika ljusförhållanden och dela de i olika social medier och Moto G6 plus levererar detta. Plus:
+Bra och ljusstark skärm
+Bra och tydlig ljud från högtalaren
+Kameran tar fina bilder och har bra färgåtergivning
+Bra batteritid
+Känns bra i handen och har en fin design och finish.
+Den har bra responstid, när man startar appar, kamera och andra funktioner.
+SD-Kort
+Dubbla SIM-korts platser
+Smarta funktioner för att starta kamera resp. ficklampan.
+Enkel och smärtfri överföring av kontakter, appar, funktioner från Iphone (IOS) till Moto G6 plus (Android). Minus
-Bildkvalitén känns mindre bra vid dåligt ljus
-Kamera linsen sticker ut på baksidan vilket inte känns så bra, den kan ta skadas eller repas. Förbättringsförslag är att de skulle kunna utforma mobilskalet så att den ger bättre skydd till linsen.

I helhet en bra och användbar mobil som klarar av att leverera och mäter sig väl med dyrare premium mobiler, har under min tids användning inte upplevt något lagg eller fördröjning i responstid. Plus för kameran och bildkvalitén och att den har god responstid.

#smartson #motog6 #motorola

Jag har deltagit i Smartsons test av Moto G6 plus och är jättenöjd. Detta är definitivt ett prisvärt alternativ. Den har allt som de dyrare telefonerna har. Framför allt är jag nöjd med kameran. Mycket fina bilder, både i skärpa och färg. Mobilen är lätt att använda och tydlig och stor skärm. Denna kommer jag att behålla och även rekommendera till vänner och bekanta.

Jag har nu haft denna telefon ett par veckor och måste säga att jag är väldigt nöjd med den. Främst tycker jag att batteritiden och processorhastigheten överträffar mina förväntningar på en relativt sett så pass billig telefon. Användarupplevelsen är mycket positiv tack vare den fina skärmupplösningen och stabila kvalitén! Det enda negativa än så länge är att telefonen är något stor för att kännas smidig att ha med sig och stoppa ner i fickan osv. Sen hade jag gärna sett att den hade kommit med tillhörande hörlurar. Sammanfattningsvis får man dock mycket för pengarna och detta är en mycket prisvärd konkurrent till de marknadsledande märkena.

Jag har nu testat denna mobil i några veckor via smartson. Tycker den är väldigt bra. Det de trycker på i reklsmen o denna mobil stämmer i verkligheten. Jag är nöjd med bildkvaliten, att den är lätt att använda, fingeravtryckslås och mycket mer.

Har varit testpilot genom Smartson för denna lur under några veckor och tycker den prestanda och känsla överglänser det bra priset. I mitt tycke så konkurrerar denna mobil med segmentet för dubbla priset. Rekommenderas starkt.

Plus:
Priset
Bra batteritid
Kort laddtid
Bra kamera

Minus:
Känns något ömtålig/plastig
Följer inte med hörlurar

Väldigt bra telefon för det priset den säljsför, bra funktioner och bra kamera nackdelen är väl att det är svårt att ha den i fickan eller i arbetabuxorna då den är väldigt stor speciellt när man har ett fodral på den. Men absolut en 4.5/5

Denna Motorola G6 Plus är en väldigt bra telefon. En flaggskepps telefon för 3000 kr. Fin och stor skärm som är perfekt o kolla på film med och YouTube. Bra kamera som ger fina bilder. Mjukvara som är lätt och har nyttiga småfineser. քr ett lätt köp om man behöver en bra telefon och inte vill lägga så mycket :)

Moto G6 Plus Recension

Har testat Moto g6 plus nu några veckor via Smartson

På det hela taget en ok telefon men det märks att det är en telefon i budgetklassen. Inte sagt att det är en dålig telefon men finns lite att önska.
Dubbla sim kort, plats för minneskort är toppenbra, likaså fingeravtrycksläsning. Riktigt bra batteritid. Personligen tycker jag telefonen är för stor och svart, varför ska nästan alla telefoner vara svarta 
Skärmen är stor och mycket bra, även i solljus.
Kameran är ok, tar ok bilder i mörkare rum, och kunde vara snabbare från att man trycker ner tills den tar kort. Om man som jag fotar mest djur hinner dom röra sig och kortet blir suddigt. Då blir det bättre kvalité när man filmar jämfört med att fota.
Det finns uttag för hörlurar men som INTE följer med, dåligt tycker jag.
Ljudet är ok när man pratar i den men inte så bra att lyssna på musik. Och på tal om ljud, där en sak stör mig, hur man ställer in ljudet. Saknar att man snabbt kan välja ljud, ljudlös, vibrera.
Har säkert missat massa funktioner och inställningar men inte lätt att lära känna telefonen UTAN manual. Visst det följer sällan med men har alltid funnits att ladda ner från tillverkarens hemsida. Ringde faktiskt supporten men dom visste inte ens att mobilen testades just nu och kunde inte hjälpa mig. Har bara haft androidtelefoner och tycker jag kan leta mig runt bland alla menyer och inställningar men här går jag bet
Rekommendation, jo jag tycker jag kan rekommendera denna mobilen, det är en bra mobil i budgetklassen. քven om jag inte fått kläm på alla inställningar.

Recension Moto G6 Plus.

Jag har fått testa telefonen via Smartson, efter testet får man köpa den för inköpspris. (vilket jag kommer att göra).

Tänker att jag delar upp detta i två stycken. Först det bra och sedan förbättringsområden.

Bra saker -
*Kameran i bra ljus är bra. Den är väldigt bra om man laddar hem Gcam (Googles egna kamera app).
*Skärmen, stor och fin skärm. Till en början kändes den lite matt jämfört med min Samsung S7, men den visar mer korrekta färger.
*Motorolas egna gester, skaka telefonen för att starta kameran, yxhugg för att starta lampan mm.
*Batteritiden är riktigt bra, får i genomsnitt ut minst 6timmar on screen time per dag.
*Telefonen känns rapp, flytet är riktigt bra. Känner inte att den har haft några som helst problem med mitt användande.
*Den är väldigt lätt för att vara så pass stor, vilket gör att den är lättare att handskas med.
*SD-kort plats och plats för 2st simkort.

Förbättringsområden -
*Kameran i sämre ljus är inte speciellt bra. Tror att Motorola behöver jobba med sin mjukvara, för med Gcam blir det OK
*Vissa nätter har den dragit mer batteri än andra. Som mest 8%, i regel drar den 4%
*Motorolas egna inställningar bör bakas in bland alla andra inställningar. Blir lite dumt när man ska titta på flera ställen. Nu har jag använt telefonen i 3veckor och är väldigt nöjd, den har ett väldigt bra flyt.
Gillar de olika gesterna som Motorola har lagt in. Skärmen är väldigt trevlig och ljusstark.
Jag har svårt att inte rekomendera telefonen, speciellt inte för 3000kr som den kostar just nu.
Den känns pålitilig rakt igenom, och skulle man få lite dåligt med batteri så laddar den upp riktigt snabbt med snabbladdaren som tillkommer.

Om man ska jämföra mot "topp-telefoner" så är det främst kameran som inte håller måttet.
Apparna öppnas lite snabbare såklart på dyrare telefoner. Men man får som sagt inte glömma att dom kostar i regel 2-3 gånger så mycket som denna telefon.

Jag har testat Moto G6 plus några veckor nu och måste säga att jag är glatt överraskad över att den fungerar så bra som den gör. Tycker det är väldigt bra ljud, enkel och lätt navigerad, riktigt bra kamera och superbra med plats för två SIM-kort. Dock tycker jag att den är lite för stor. Jag är mycket ute och springer och knatar runt i skog och mark och den passar inte riktigt i fickorna. Sen har jag ganska små händer så ibland får jag hålla telefonen med två händer för att jag inte ska tappa den när jag ska skriva. Men förutom storleken tycker jag att det är en riktig kanonbra telefon.

Jag blev utvald som testpilot för Smartson och testat mobilen några veckor nu och är överlag väldigt imponerad över mobilen. Den har över allt förväntan levererat på ett sett som inte kunde tänka mig för denna prisklassen. Jag är själv van vid att köpa lite dyrare mobiler, men inte dom dyraste, och om jag ska jämföra med min "nuvarande" så har Moto G6 plus hållit samma mått på de flesta delar.

+ Moto G6plus har en snygg design som inte sticker ut på ett sätt som många andra idag gör vilket till 9/10 gånger gör den bara värre...
+Riktigt bra prestanda för det priset som den faktiskt ligger på.
+Dubbla simkort är alltid något som gör mig nöjd, men att kunna ha ett SD-kort utöver detta är något som överträffar
+Ett väldigt rent Android, endast ett fåtal förinstallerade appar, men inte massor utav skit.

- Jag gick från en mobil runt 5000 kr till denna och blev väldigt missnöjd med kameran, men att efter jämfört med andra mobiler som varit i samma prisklass och även högre så insåg jag att den har bra kamera för prisklassen och på sitt sätt håller det måttet väldigt bra.
- Lite synd att kameran sticker ut på baksidan vilket leder till att det kan kännas att den lätt kan repas om jag lägger den på ett bord eller liknande.

֖verlag är jag nöjd med mobilen, den har hållit ett mått som överträffar det jag tänkte mig utav en mobil för 3000 Kr. Söker du efter en bra mobil som inte tömmer hela plånboken så är detta ett bra köp som jag skulle kunna rekommendera till alla.

Nu har jag testat Moto G6 plus åt Smartson några veckor. Jag tycker det är en mycket bra mobil för det priset!
Toppen: prestanda, grafik, kamera, batteritid, turboladdare, ljud, lagringsutrymme, vattentålig.
Botten: 2 sekunders fördröjning när man svarar på samtal.
Jämfört med min förra mobil, Moto G5, så är Moto G6 plus 100 gånger bättre!
Inga appar som crashar, blir inte överhettad vid längre tids användning (tex spel), inga oväntade omstarter.
Vill du ha en lur nästan i klass med de ledande märkena men betala mindre än halva priset?
Då rekommenderar jag Moto G6 plus

Jag har testat Moto g6 plus genom Smartson.se ett par veckor nu och jag måste säga att det är en otroligt kompetent mobil för så lite pengar.

En bra telefon överlag. Bra funktion är det automatiserade sms som kommer upp som alternativ när du inte får tag på personen. Däremot har jag inte fått mina hörlurar att fungera med telefonen. Någon som kan föreslå ett par som är kompatibla med modellen.

Den här mobilen är bra för all-around daglig användning. Den har några små minus men då får vi inte glömma det sjukt låga priset för en mobil av denna kaliber. Det som är bra med den här mobilen är en stor och ljus skärm, bra fram mot riktade högtalare, plats för microSD kort och snabb laddningstid. Det som är lite mindre bra är fingeravtryck läsaren och dens placering, kameran och batterikapaciteten.

Utöver det så tror jag nog att om du vill ha den bästa mobilen för runt 3000kr så är den här mobilen lätt bland topp 3 mobiler i världen.

Fick min Moto G6 Plus som jag ska testa via Smartson. Har haft den i ett par dagar nu och den känns mycket välbyggd och snygg är det också. Kameran sticker ut lite på baksidan och jag undrar om det kanske kan bli lättare repor på den då, vi får se längre fram.

Kameran är väl så där, helt ok för det priset, ni kan se en test när jag går med den i trädgården med och utan min mobil gimbal Smooth Q:
https://www.youtube.com/watch?v=__am_2ub-L8

Jag kommer först och främst använda den till min Mavic Pro drönare som min navigeringsskärm. Har flugit två gånger med den nu och det fungerar klockrent.
DJI Go 4 appen kraschade ofta för mig när jag använde min förra mobil Xperia Z3.
Go 4 appen i Moto G6 Plus har än så länge inte kraschat, stor och klar skärm för detta ändamål.
Mycket lättare att se skärmen i solsken när jag flyger.

Jag ska testa lite mer och återkommer med slutgiltigt betyg längre fram...

...Nu har jag haft den i några veckor och DJI Go 4 appen har fortfarande inte kraschat för mig när jag flugit med min Mavic Pro. քr riktigt nöjd med mobilen.
Jag skrev tidigare att jag var orolig att kameran som sticker ut lite på baksidan av
mobilen kanske skulle bli repig efter att tag men inget jag märkt än så länge.

֖ver hela så flyter allt i mobilen mycket snabbt och bra. Jag kan rekommendera denna mobil. Vi som testar denna genom Smartson har fått välja om vi vill köpa mobilen eller lämna tillbaka den efter testperioden, jag kommer att behålla den, så nöjd är jag :)

Motorola G6+

Nu har jag använt G6+ ett tag och måste säga att jag är imponerad.
Först och främst att den håller ett så fördelaktigt pris med tanke på innehållet.
4 Gb Ram och 64 Gb lagringsminne är verkligen inte vanligt på "budget"-telefoner.
USB typ-C är ett lyft och snabbladdningen är mycket bra.

Skärmen är stor och mycket bra, även i solljus.
Det finns inte minsta tendens till lagg eller slöhet. Responsen är omedelbar.
Man kan även dela skärmen om man vill jämföra eller kolla någon annan app.
Tre-fingrars-rörelsen för skärmdumpar är verkligen en bra funktion. Fingeravtrycksläsaren fungerar som den ska, behövs bara ett försök för det mesta.

Kameran är bra och tar bra bilder i mörka(re) rum.
Skaka telefonen och kameran startar. Bra om något dyker upp snabbt.
Kul funktion med att låsa en färg, resten av bilden blir gråskala.
Selfie-kameran på framsidan har blixt vilket jag inte har sett på någon annan telefon.
Videon har bildstabilisering och det är riktigt bra.

Bra grjer.
FM-Radio.
Klockan på skärmlåset, syns när man sveper över skärmen. Några detaljer jag saknar.
Röstkommando till kameran.
Trådlös laddning.

#smartson #motog6 #motorola

Har haft möjlighet att testa denna telefon. Jag är mycket imponerad av den. Kameran ger fantastiska bilder. Den har utmärkt batteritid och mycket bra ljud. Kan tycka att den är lite stor men det är ju en vanesak. Ett litet minus är fingeravläsaren som inte är riktigt bra, men fungerar. Som budget telefon rekommenderar jag den varmt. քldre som vill köpa en ny telefon är den varmt att rekommendera då det är lätt att jobba på den.

Testar Moto G6 Plus åt Smartson. Väldigt nöjd överlag måste jag säga. Utmärkt batteritid, bra display, vettig kamera. Gillar byggkvaliteten, dock är den hal som en tvål om man inte använder skal av nåt slag. Uppskattar användargränssnittet som är nära stock Android, med några få smarta tillägg från Moto. För 2990 kr är det svårt att begära mer, väldigt prisvärt

Jag har fick testa mobile genom Smartson. Fick den 16 maj, haft den i ca 2veckor nu.
Den är snygg och elegatant. Ser mer Premium ut än budget.
Har de vanliga saker som fingerprints, ansiktigenkäning, bra kamera med roliga dekaler.
klarar utan problem att se filmer,youtub och spel.
För priset nu 3000 sek får du en bra.
Jag kommer att behålla denna mobil,(nuvarande mobil är ONEPLUS3)
Daniel_thorn@hotmail.com
#smartson #motog6 #motorola

Haft telefonen i ett par veckor och jag förstår hur lenovo tänkt men det går inte riktigt hela vägen. Man möts av en telefon som känns stabil i material och hur den känns i handen. När man inte börjat använda telefonen får man ett jättebra intryck av den, men sen kommer vi till användningen. Det blir lite pinsamt över att som ny telefon utan att jag fyllt den med massa saker så laggar menyn.

Jag har haft många mobiler och varit med länge, jag har tidigare haft bland de första smartphones(och nej apple var inte först på marknaden att göra en smartphone).Kanske kan det påverka mig till att tycka att man kan kräva mer av telefonen för 3000 spänn. քven om det idag är budget så är 3000 mycket pengar och att tillverka en respektabel telefon kanske kostar en 2000 spänn.

Men kameran känns som när man hade en av de första siemenstelefonerna och pixlarna blir lite till färgklumpar, deras funktion för att skifta färgfokus gör bilderna ännu värre.

Det som gör mig rent utav arg av att använda telefonen är just att den laggar så förbannat mycket, jag testar spela spel på den och spelen laggar. Vet inte om jag har haft att göra med samsungs toppmodeller som är helt makalöst snabba. Så det beror lite på vad man jämför med. Men jag kan tänka mig att om man använder denna telefonen som vardagligt bruk och fyller upp den så är frågan, hur länge kommer saker flyta på relativt?

Men allt är inte dåligt med telefonen, fingersensorn är riktigt responsiv och bra, det ska de ha eloge för. Batteritiden är också fantastisk. Däremot säger inte det så mycket med en ny telefon eftersom lithium-jon slits ut ganska fort över tid, dock är det då positivt att det finns batterisparläge.

Sen om man tittar på ljudet så är det också ganska kasst. Diskanten är sjukt vass och hög och skränig.

Det känns också som att de som tycker om denna telefonen kanske har haft iphone innan och upptäcker fördelarna med android och i jämförelse med en iphone är denna telefonen snabb. Men det säger egentligen mer om iphone än G6 plus.

Så min sammanfattning är att om man har haft iphone och vill ha något billigare alternativ och som inte kommer att lagga på samma sätt som en iphone så kan jag ändå rekomendera den.

Men som en högpresterande android till budgetpris rekommenderar jag den inte.

Mitt första intryck är att den är gedigen och skärmen är s t o r. När man startar upp är det fina, trevliga färger som känns behagliga. Ljudet är kanonbra när man spelar musik från t ex spotify. Skärmen syns bra,även i stakrt solljus vilket är ett stort plus liksom att det följer med ett skal som gör att det inte är lika lätt att tappa den. Dock följer inga lurar vilket jag tycker är en brist. Kameran har många funktioner och är relativt snabb och ger fina bilder. På det stora hela en bra telefon till vettigt pris. Den rekommenderas.

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}
Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
Motorola Moto G6 Plus 4/64GB Dual Sim Indigo

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 1057 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 560 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 303 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 148 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »