Julkalendrar & Adventskalendrar

På CDON hittar du julkalendrar som barnen älskar! Välj mellan allt från gammeldags adventskalendrar med vackra motiv till adventskalendrar som innehåller pyssel, leksaker eller Lego. Här hittar du kalendrar med barnens favoritmotiv som gör att nedräkningen till julafton 2019 blir en spännande väntan full av överraskningar. Läs mer

Adventskalendrarna för 2018 är här Adventskalendrarna för 2019 är härJulens adventskalendrar är här, välj bland favoriter som LEGO, L.O.L., Schleich, Hatchimals och Peppa Pig!

Adventskalendrar 2019

Adventskalenderns historia

Adventskalendern uppfanns i Tyskland redan under slutet av 1800-talet och började som en kalender fylld med kakor. Under början av 1900-talet startades produktionen av kalendrar i papper med illustrationer av jul- och vintermotiv. Senare började man gjuta choklad i små formar bakom pappersluckor vilket blev dagens chokladkalendrar. En chokladkalender är något både små och stora uppskattar i jultider.

Adventskalendrar med överraskningar

Våra adventskalendrar innehåller 24 luckor med gott godis eller leksaker för barnen att se fram emot. Den ivriga väntan fram till julafton blir garanterat roligare med en liten överraskning som väntar varje dag.

Utöver adventskalendrar med leksaker, lego eller pyssel i så kan du även köpa adventskalendrar på nätet med smink, choklad eller böcker. Vi har en mängd olika kalendrar för både yngre och äldre barn som underlättar väntan på julen.

Leksakskalender med barnens favoriter

Bland våra julkalendrar hittar du motiv från populära filmer som Frozen, Bilar och StarWars. Välj bland våra många olika motiv och köp en presentkalender som garanterat kommer göra succé!

I våra presentkalendrar hittar du 24 olika leksaker med barnens favoriter- bland annat figurer, skoltillbehör och andra häftiga presenter.

Köp din julkalender idag

Du får snabb och säker leverans med CDON.COM. Köp din julkalender hos oss idag för att vara säker på att favoritkalendern inte hinner ta slut. Du handlar alltid tryggt och säkert på Nordens största varuhus och skulle du ha några frågor så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.