Pussel & sällskapsspel

På CDON hittar du ett brett utbud av underhållande pussel och brädspel för barn i alla åldrar. Oavsett om du letar efter ett klassiskt brädspel som Monopol eller om du behöver något mer utmanande som ett 3D-pussel så har vi något för dig. Ta en titt på vårt sortiment av sällskapsspel och pussel, vi hjälper dig hitta det du vill ha! » Läs mer

Sällskapsspel, brädspel och kortspel

Om du letar efter underhållning för hela familjen så är det sällskapsspel och brädspel du letar efter. Med vårt breda sortiment kan du hitta allt från klassiska Alfapet och Monopol till nytänkande sällskapsspel som ger underhållning för hela familjen. Sällskapsspel används traditionellt inomhus och är ett utmärkt sätt att fördriva tid samtidigt som man har kul.

Kortspel

Kortspel är en tidlös klassiker som passar till de flesta tillfällen. I vårt sortiment hittar du allt från klassiska kort- och frågespel till nyare och lite mer spännande kortspel för de lite äldre.

Pussel

För dig som letar efter en utmaning har vi på CDON ett brett sortiment av både traditionella pussel och 3D pussel. Här hittar du allt från enkla barnpussel till kluriga 1000-bitars pussel. Letar du efter ytterligare en utmaning har vi härligt nytänkande 3D pussel som verkligen tvingar dig tänka till. Pussel passar bäst för dig som njuter av ensamtid under årets kallare dagar men passar även utmärkt tillsammans med nära och kära.

Sportspel

På CDON har vi även sällskapsspel som passar bra till sportentusiasten i familjen. Vi har allt från lite enklare barnspel med motiv från kända varumärken, till klassiska sportspel som hockeybord och darttavlor. I vårt sortiment av sportspel hittar du inte bara produkter för utomhusbruk under sommaren.

På resan

Oavsett om du reser med hela familjen, kompisarna eller helt ensam så är sällskaps- och kortspel den perfekta följeslagaren. Just under själva resan kan det vara önskvärt med något som får resetiden att gå lite fortare. Testa era kunskaper med ett roligt frågespel som både får plats i bilen och på flygresan.