Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

APPLE IPHONE 11 PRO SILICONE CASE
APPLE IPHONE 11 PRO SILICONE CASE
APPLE IPHONE 11 PRO SILICONE CASE

1 / 3

APPLE IPHONE 11 PRO SILICONE CASE

199 kr
Ge din iPhone det skydd den förtjänar. Silikonskal för iPhone 11 Pro ger överlägset skydd mot repor och stötar samtidigt som du har enkel åtkomst till skärmen och alla knappar. Apple har designat det här skalet speciellt till iPhone 11 Pro. Det slu
Läs mer

Ge din iPhone det skydd den förtjänar. Silikonskal för iPhone 11 Pro ger överlägset skydd mot repor och stötar samtidigt som du har enkel åtkomst till skärmen och alla knappar.

Apple har designat det här skalet speciellt till iPhone 11 Pro. Det sluter om volymknapparna, sidoknappen och kanterna på telefonen helt perfekt, så att den känns lika tunn även med skalet på. Det mjuka fodret av mikrofiber hjälper till att skydda din iPhone och utsidan av mjukt silikon känns skön att hålla i. Skalet kan sitta kvar även när du laddar trådlöst.

Precis som alla Apple-designade skal har det här skalet testats under tusentals timmar genom hela design- och tillverkningsprocessen. Så det ser inte bara snyggt ut, utan skyddar också din iPhone effektivt mot repor och stötar.

Designat för• iPhone 11 Pro

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner