Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Orrefors Hunting Kylryggsäck, Grön
Orrefors Hunting Kylryggsäck, Grön
Orrefors Hunting Kylryggsäck, Grön

1 / 3

Orrefors Hunting Kylryggsäck, Grön

(1 recension)
411 kr
Snygg ryggsäckskylbag i ordentlig canvas, stort huvudfack och tre mindre fickor för tillbehör. Ryggsäcken har reglerbara remmar och håller picnicen väl kyld under hela dagen. Denna ryggsäck går i skogens färger: mörkgrönt, brunt, beige - och kommer
Läs mer

Snygg ryggsäckskylbag i ordentlig canvas, stort huvudfack och tre mindre fickor för tillbehör. Ryggsäcken har reglerbara remmar och håller picnicen väl kyld under hela dagen.

Denna ryggsäck går i skogens färger: mörkgrönt, brunt, beige - och kommer att smälta in perfekt i den nordiska vegetationen under vår- och sommarhalvåret.  

Utmanar kylväskan 

Kylväskor och kylboxar har vi kånkat omkring på i årtionden, men i och med kylryggsäckens inträde på marknaden har denna norm nu utmanats. Med denna ryggsäck vill Orrefors Hunting erbjuda ett mer praktiskt alternativ till de redan etablerande men aningen klumpiga kyl-alternativen. En kylväska är perfekt att ta med sig om man t.ex. ska till stranden eller gå en kortare promenad i skogen, men om man vill gå lite längre sträckor eller packar tungt kan det vara en stor fördel att kunna bära packningen på ryggen. 

Packa din kylryggsäck på rätt sätt 

Ryggsäcken är det mest ergonomiska sättet att bära på då den fördelar ansträngningen på ett mer jämnt sätt än en klassisk kylväska som du bär med ena armen gör. Tänk även på att fördela packningen på ett bra sätt, så att ena sidan inte blir avsevärt tyngre än den andra och så att det som väger mest ligger längst ned. Görs detta inte riskerar du att få stora problem med ömma axlar och leder. Som sagt är det särskilt viktigt att tänka på detta när du använder dig av en kylryggsäck, eftersom kylklampar, vätska och annat som du kan tänkas bära med dig i den ofta väger ganska mycket.  

Specifikationer: 

  • Detaljer i PU-läder.
  • Volym: ca 23 L
  • Bomullscanvas

FärgGrön
R

RM&L

För 3 månader sedan

Praktisk,då den kan bäras både som ryggsäck(breda sköna band) och väska. Dessutom snygg!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.