Maleficent

DVD - Nordiskt omslag

Maleficent
Tipsa en vän
99 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Frakt: 29 kr

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Maleficent – den onda fén berättar den hittills okända historien om Disneys mest omtalade skurk, och det svek som förvandlade hennes hjärta till sten. Hämndlystnad får Maleficent (Angelina Jolie) att kasta en oåterkallelig förbannelse över människokungens nyfödda dotter Aurora – men hon upptäcker snart att prinsessan kan vara nyckeln till fred mellan båda deras världar.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: Widescreen (2.40:1)
Språk: Engelska Längd (min): 93
Text: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Kategori: Action, Äventyr / Fantasy, Familj, Disney Releasedatum: 2014-10-13
Originaltitel: Maleficent Region: 2 (Europa)
Regissör: Robert Stromberg Åldersgräns: 11 år
Inspelningsår: 2014
Skådespelare: Angelina Jolie, Juno Temple, Elle Fanning, Sharlto Copley, India Eisley, Miranda Richardson, Imelda Staunton, Vivienne Jolie-Pitt Extramaterial:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 11 Genomsnittsbetyg: 4,6
82%
0%
18%
0%
0%

Jag älskar den. Den målar upp en vacker bild av hur häxan blev häxa. Hat, kärlek och hämnd i en värd fylld av fantastiska vidunder. Helt underbar.

En mörkare version av Törnrosa. Angelina Jolie passar väldigt bra som den onda fén Maleficent, något som inte hade hänt om inte hennes älskade prins hade förrått henne, då hon var en god fé från början med mycket värme. Men det verkar som en del av hennes godhet finns kvar djupt därinne. För mig får filmen så högt betyg också för att slutet väcker frågan om vad äkta kärlek är. När det handlar om förtrollningar brukar det alltid betyda den som älskar personen i form av att man är kär, men det finns fler varianter av kärlek och kan inte de också räknas som äkta kärlek och kunna bryta en förtrollning?

Maleficent är inte så tokig för att vara en Disneyfilm. Uppskattar inte speciellt musicalstilen som det gärna blir för mycket av i deras filmer. Annars var den väl trevlig med sina fladdrande feer. Man kan väl säga att filmen ger en plausibel förklaring till den onda fens ondska.

Den är helt fantastisk, älskar verkligen den här filmen och Angelina är underbar som maleficent. Man får en annorlunda bild ifrån Disney´s version men ändå så är det ju samma story.

Bästa filmen jag sett på länge kanon. Välgjord och suverän tänkbara skådespelerska till huvudrollen. Jag rekommenderar denna film varmt :-)

Hade inga större förväntningar, men blev positivt överraskad. Nu får man veta bakgrunden till den "onda" féns ilska och hämndlystnad. De tre goda féerna är helt underbara som barnvakter. En mycket vacker och sevärd film. Angelina Jolie gör sig väldigt bra i huvudrollen. Kan faktiskt inte tänka mig någon annan i den rollen. Jag rekommenderar filmen varmt!

Sjukt vacker med riktigt bra effekter. Skådespelarna är väldigt begåvade och filmen är underhållande. Dock är filmen rätt platt och klyschig också, och väldigt förutsägbar. Den känns inte särskilt nytänkande.

Men en söt film som jag kan tänka mig se igen.

Som utlovat tog det ett tag innan man som tittare kom fram till vilken saga som i början menades. Det känns därmed riktigt synd att det spoilades flera gånger om här. Hoppas personerna i ifråga tänker sig för till nästa recension...

Det märks att filmen anpassats delvis utefter Jolies färdigheter - en skådespelerska som alltmer ställt sig tillsammans med crew:n med tiden. Troligen delvis därav som jag känner en del av karaktären "tigress" med dess rättfärdighet kunde forceras fram under huden på huvudkaraktären. Tillsammans med Robert Stromberg som tidigare bidragit till så mycket jag fascinerats av på duken under så många år växer en fantastiskt genomarbetad väv fram från materialet som användes för produktionen. Till skillnad från Bram Stokers sisyfosarbete omtolkades denna redan från början älskade - av många -saga till för vår tid ett mästerverk likaså av Linda Woolverton.

Precis som med Avatar underskattade jag filmen starkt och blev belönad med en verbal blåtira flera gånger om. Helt klart en film med en stark grund att spira från. Alla grundkrav för en godkänd produktion är mer än passerade. Detta är en av de få filmer jag tilldelat en 5:a. Någonsin. Femman - som alltid är subjektiv - bottnar därmed i mina personliga värderingar. Filmen fick mig helt enkelt att känna hopp om en viss parametrar här i livet. Om ändå bara för en dryga timma. Resten behåller jag för mig själv.

Filmen rekommenderas starkt för stora delar av familjen. Känner mig dock tveeggad angående hur barnvänlig den är för de allra minsta, utifrån dess från början avsedda publik. Kanske vuxet sällskap skulle rekommenderas för dessa denna gång.

Mvh Erik

Bästa filmen jag sett på länge! Mycket välgjord. Angelina gör sig riktigt bra i huvudrollen.

Rekommenderar denna film! Nytolkningen av Törnrosa är underbar med välgjorda scener och effekter!

Fantastisk bra nytolkning av Törnrosa! Rekommenderas varmt!!!

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 94 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 78 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 62 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 44 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »