Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Electrolux - EXP35U538CW

1 / 1

Electrolux - EXP35U538CW

(14 recensioner)
Ingår i kampanjen: Sommarfavoriter
4 890 kr

-5%

5 152 kr
Portabel luftkonditionering Electrolux - EXP35U538CW - Timer - 24 h  - Helt automatisk ställ in en önskad rumstemperatur  - Sleep-funktion perfekt för att ställa in en skön temeperatur i sovrummet  - Avfuktnings-funktion för ett skönare inomhuskl
Läs mer

Portabel luftkonditionering Electrolux - EXP35U538CW


- Timer - 24 h 
- Helt automatisk ställ in en önskad rumstemperatur 
- Sleep-funktion perfekt för att ställa in en skön temeperatur i sovrummet 
- Avfuktnings-funktion för ett skönare inomhusklimat Kom in och upplev känslan av frisk luft Få en härlig inomhusmiljö med ChillFlex Pro. Nu kan du få rätt temperatur när du vill koppla av. Sval och frisk luft inne när det är varmt ute.

Effektiv kylning Den portabla luftkonditioneringen kommer med enastående kylkapacitet, samtidigt som den använder minimal mängd energi.

Svalt och behagligt Koppla av i absolut komfort tack vare +30 % mer kylkapacitet (jämfört med 2 600 W).

En hållbar lösning Använder en hållbar R290-gas som minskar den globala uppvärmningspotentialen (GWP) med 99,8 % jämfört med R410a.


FärgVit
ProduktgruppLuftkonditionering
DisplayJa
TimerJa
VärmefunktionNej
Wi-Fi anslutningNej
Energimärkning kylaA+
Förbrukning per timme kyla1.2
Förbrukning per timme värme1.2
Max. kapacitet kyla3.5
Max. ljudnivå64
Avfuktningskapacitet38
Max. luftflöde420
KylmediaR290
Vikt34
EnergiklassA+
E

EXP352022

För 22 dagar sedan

Kyler effektivt drygt 35kvm väldigt snabbt så den går stötvis. Funkar fint.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

k

kabex

För en månad sedan

Den gjorde sitt jobb så länge det var garanti kvar på den. Men nu 3 år senare, lagom precis efter att garatin gått ut (och värmen kommit), så kyler den inte längre. Gissningvis så har köldmediumet läckt ut, då den låter och blåser som den ska.

W

WexxWoxx

För en månad sedan

Som flera andra har skrivit: den låter och är stor och klumpig men vad spelar det för roll? Den kyler ner ett rum på nolltid. Fantastisk produkt!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

R

RolR

För en månad sedan

[Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Det är en AC. Den väsnas och blåser kallt, det är liksom lite deras grej. Men ställer man ned fläkten eller höjer temperaturen lite nattetid så är det inga problem att sova med den igång. Och design... Ja, det är en stor vit klump. Men den är faktiskt mindre osnygg än jag förväntat mig. Bra display och fjärrkontroll. Möjligen skulle det vara bra om den dimmade/släckte displayen när man slår på sleep-läget. Installation gick smärtfritt med kittet man får köpa till. Trots att jag bor i en lägenhet med ganska udda mått på fönstren. Kvalitet vet jag inte ännu. Den har fungerat i snart 3 veckor. Men vi får se om några år. Det enda jag kan klaga på är att den levereras fullsmetad med klistermärken på fronten som lämnar limrester efter sig när man drar bort dem.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

D

DoktorAc

För 11 månader sedan

Dom som klagar på att denna ac är högljudd har nog aldrig haft en portabel ac innan, jag har två till och denna är absolut den tystaste jag har och kyler snabbt ner ett stort sovrum, kvalite rakt igenom

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.