Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

OBH Nordica Optigrill+ XL GO722DS

(1)
Skriv en recension
-10%
OBH Nordica Optigrill+ XL GO722DS
OBH Nordica Optigrill+ XL GO722DS
OBH Nordica Optigrill+ XL GO722DS
OBH Nordica Optigrill+ XL GO722DS
1539 kr
Rekommenderat pris: 1718 kr
Frakt från 49 kr

Bevaka produktens pris

  • Känner av tjockleken på köttet
  • Justerar temperaturen automatiskt
  • Nio olika tillagningsprogram
  • Extra stor modell med hela 800 cm2 grillyta

Optigrill är en mycket smart och smidig köksgrill som kommer bli en vän i köket. Exempelvis så har grillen funktionen Automatic Sensor Cooking, funktionen upptäcker omedelbart antalet föremål som har placerats på grillen. Den känner också av tjockleken på det du har placerat, allt för att du skall få ett så perfekt resultat som möjligt. Efter att grillen har uppfattat ovanstående så justeras temperaturen automatiskt och din mat får en unik tillagning.

Optigrill är utrustad med en indikatorlampa som ger dig möjligheten att övervaka din matlagning: Blå/grön i början av tillagningen sedan gul när maten är rare, orange när den blivit medium och röd om du vill ha din mat well-done.

Tillagningsprogram

Med nio olika tillagningsprogram (rött kött, fågel, fisk, korv, hamburgare, smörgåsar/panini eller bacon), får du automatiskt anpassad temperatur för varje typ av mat.

Optigrill+ XL har dessutom en grillyta på hela 800cm2 yta med non-stick beläggning får du kvalitativa aluminiumplåtar som verkligen kommer hjälpa dig i köket. Optigrill har en kapacitet för mellan 6 till 8 personer.

5.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.