Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - SAB 500 AE LÖVBLÅS AXIAL - Solo utan batteri och laddare

1590 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    8-12 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Stiga - SAB 500 AE LÖVBLÅS AXIAL
Batteridriven lövblås för sladdlös och enkel användning
Kraftfull motor på 650 W och som genererar en lufthastighet på upp till 55 m/s
Tre hastighetsnivåer som hjälper dig att rensa bort löv och skräp på olika typer av utomhusytor.
Lövblåsen är lätt och väger endast 2,6 kg och har ett bekvämt och ergonomiskt handtag
Med ett knapptryck tar du bort blåsröret för enkel förvaring Batteridrift - för sladdlöst och tyst arbete SAB 500 AE är en batteridriven och kraftfull lövblås med en arbetstid på 130 minuter vid låg hastighet, 30 minuter medium eller 20 minuter med full hastighet på en laddning.Tre hastigheter för olika typer av material i din trädgård. Välj mellan tre lufthastigheter: låg för lätta material, medium för gräs och löv på asfalt och andra fasta ytor eller full hastighet för nysnö, våta löv och annat lite mer utmanande skräp.Komfort medan du arbetar Med ett ergonomiskt handtag och endast 2,6 kg i vikt är lövblåsen lätt och enkel att hantera.Avtagbart blåsrör för smidig förvaring Med ett knapptryck kan du ta bort blåsröret vilket gör lövblåsen smidig att förvaraKraftfull motor för tufft arbete En borstlös motor på 650 W genererar kraftfull lufthastighet på upp till 55 m/s, vilket enkelt blåser bort löv och skräp i din trädgård, uppfart eller uteplats.
BatteritypLi-ion
FärgGul
DriftkällaBatteri
ProduktgruppLövblås
Ingår laddareNej
Medföljande batteriNej
SugfunktionNej
Wi-Fi anslutningNej
Batterispänning48
Max. ljudnivå93.4
Vikt2.64

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .