Livsmedel

Här hittar du mängder av kvalitativa livsmedel för alla smaker och ändamål. Här hittar du mängder av kvalitativa livsmedel för alla smaker och ändamål.Ekologiskt, fair trade, KRAV. Kanske vill du prova på rawfood-trenden? Eller vill du helt enkelt bara äta lite mer hälsosamt? Kanske är du bara nyfiken på nya och spännande smaker? Missa inte din nya favorit hemma i skåpet! Läs mer om vårt utbud här

Torrvaror

CDON har matvaror av olika sorter som kan levereras hem till dig genom ett klick. Slipp åka till affären och stå i kö och handla istället online hos CDON.
Torrvaror som mjöl, socker, flingor, müsli, ris, nudlar, pasta och mycket, mycket mer håller länge i skafferiet. Dom har långt utgångsdatum vilket betyder att de kan förvars under en lång tid utan att bli dåliga. Vårt breda utbud av torrvaror till bra priser ger dig möjlighet att köpa vad du vill hemifrån och få det levererat hem. Är du ute efter nyttigare varor så har vi Superfood som hjälper dig starta morgonen på rätt sätt, eller shakeblandningar som innehåller en massa vitaminer och antioxidanter som gör gott för kroppen.

Dryck

Läsk, tonic, energidryck och mycket mer hittar du hos oss för finns priser. Välj bland vårt urval av goda drycker och hitta kanske något nytt att testa. Kombucha är en känd raw-food-dryck som konsumeras av miljontals varje år, men är inte så vanligt att se i butiker. På CDON hittar du en massa olika smaker på Kombucha att välja mellan.

Ta hand om matinköpet i ditt lugna hem och slipp stressa i affärer. På CDON hittar du massa spännande produkter i rimliga priser som levereras hem till dig.