makrillsallad Tuscanamacks är särskilt rika på värdefulla marina omega-3-fettsyror - med alla vetenskapligt bekräftade positiva egenskaper för kroppen. Fettet intensifierar även smaken och gör fiskfiléerna underbart ömtåliga och saftiga. På grund av
makrillsallad Tuscanamacks är särskilt rika på värdefulla marina omega-3-fettsyror - med alla vetenskapligt bekräftade positiva egenskaper för kroppen. Fettet intensifierar även smaken och gör fiskfiléerna underbart ömtåliga och saftiga. På grund av den lilla andelen bindväv är de fortfarande lättsmälta. Mandalsallad är den perfekta lilla måltiden. Färöarna är den idealiska livsmiljön för makrillen på grund av golfströmmen. Tack vare hållbart fiske med en ringkalv och ett pelagiskt tragnätverk kan fångsten ske mycket selektivt - grunden för beviljandet av den erkända blå MSC™-sälen. Framme vid Fontaine rivs makrillfiléerna och blandas med röd paprika, lök, morot, selleri, gurka och marinaden