Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Assassin's Creed Valhalla

1 / 1

Assassin's Creed Valhalla

(8 recensioner)
649 kr
800-talet. Det eviga krigandet och tynande resurser driver vikingen Eivor att leda en klan över den iskallaNordsjön till den bördigamarken i Englands ansträngda kungadömen. Målet är att etablera ett nytt permanenth
 • Action, Äventyr
 • PS5 - Playstation 5
Läs mer

800-talet. Det eviga krigandet och tynande resurser driver vikingen Eivor att leda en klan över den iskallaNordsjön till den bördigamarken i Englands ansträngda kungadömen. Målet är att etablera ett nytt permanenthem, kosta vad det kosta vill.

I Assassin’s Creed® Valhalla spelar du som Eivor, en stenhård viking uppfostrad med sagor om slag och ära.Utforska en mystisk och vackeröppen värld under den mörka tiden i England. Plundra dina fiender, bygg ut dinbosättning och stärk ditt politiska inflytande för att förtjäna din plats bland gudarna i Valhall.

Stora krig. Fallna kungadömen. Det här är vikingarnas tidsålder.

SKRIV DIN VIKINGASAGA - Avancerad rollspelsmekanik låter dig styra hur din karaktär utvecklas och påverkavärlden runtomkring dig. Varje beslut du fattar, från politiska allianser och stridsstrategier till dialog-ochutrustningsval, blir avgörande för din väg mot äran.

BRUTALASTRIDER - Bär två yxor, svärd eller till och med sköldar och upplev vikingarnas hänsynslösa teknik pånära håll. Halshugg dina fiender, döda dem på avstånd eller döda dem i det tysta med lönnkniven. Låt digutmanas av det mest varierade utbudet dödliga fiender någonsin i ett Assassin's Creed-spel.

EN ÖPPEN VÄRLD PÅ DEN MÖRKA TIDEN - Lämna Norges ogästvänliga kust bakom dig för Englands vackra menavskräckande kungariken. Lev dig in i vikingalivet genom fiske, jakt, dryckeslekar och mer därtill.

LED STORSLAGNA PLUNDRINGAR - Gå till angrepp mot de saxiska trupperna och deras fästningar i England.Planera överraskningsanfall från ditt långskepp och plundra fiendernas territorier på rikedomar och resurser attta med tillbaka till ditt folk.

BYGG UT DINBOSÄTTNING - Anpassa platsen genom att resa och uppgradera byggnader, bland annat en kasern,smed och tatuerare. Rekrytera nya medlemmar till klanen och skräddarsy din vikingaupplevelse.

MERCENARY VIKINGS - Skapa och anpassa en unik vikingaplundrare till klanen och dela den online med dinavänner så att de kan använda den i sina egna plundringar.

Gold Edition av spelet innehåller

SPELET
Ett exemplar av spelet Assassin's Creed Valhalla

SEASON PASS 
Få ut mer av spelet medSeason Pass* 
Få tillgång till nytt innehåll, utforska nya platser och upptäck ny utrustning. 
pela ett gripande berättelseuppdrag tillgängligt vid lanseringen

Ultimate Edition av spelet innehåller:

SPELET
Ett exemplar av spelet Assassin's Creed Valhalla

SEASON PASS
Få ut mer av spelet medSeason Pass*
Få tillgång till nytt innehåll, utforska nya platser och upptäck ny utrustning.
pela ett gripande berättelseuppdrag tillgängligt vid lanseringen.

ULTIMATE PACK
Skräm vettet ur fienderna och dominera till både lands och sjöss med innehållet i Ultimate Pack*:

 • Berserker Gear Pack innehåller Bearded Axe, Ursine Guard Light Shield, ett nytt utseende till din korp, den vildsinta ridvargen med Hati Wolf Mount och Berserker Set till Eivor.  
 • Berserker Longship Pack innehåller ett mäktigt långskepp med en unik galjonsfigur och nya segel. 
 • Berserker Settlement Pack innehåller nya sätt att anpassa bosättningen i England. 
 • En uppsättning runor att slipa och förbättra valfri utrustning med.
 • Expansionspaket
  Nej
 • Genre
  Action Äventyr
 • Format
  PS5 - Playstation 5
 • EAN
  3307216174387

Liknande produkter