Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

A+ kvalité - Trådlösa Bluetooth In-Ear Hörlurar + laddbox
A+ kvalité - Trådlösa Bluetooth In-Ear Hörlurar + laddbox
A+ kvalité - Trådlösa Bluetooth In-Ear Hörlurar + laddbox
A+ kvalité - Trådlösa Bluetooth In-Ear Hörlurar + laddbox

1 / 4

A+ kvalité - Trådlösa Bluetooth In-Ear Hörlurar + laddbox

534 kr

-47%

Rek pris. 999 kr
Till skillnad från den förgående generationen TWS i7 och i7s, är I8X mycket enklare att parkoppla med din smartphone, laptop eller surfplatta. Designen är dessutom mindre med bättre ljud. A+ innebär den absolut b&
Läs mer

Till skillnad från den förgående generationen TWS i7 och i7s, är I8X mycket enklare att parkoppla med din smartphone, laptop eller surfplatta. Designen är dessutom mindre med bättre ljud. A+ innebär den absolut bästa premium varianten av I8X och bäst fungerande. 

Köp perfekt designade trådlösa In-Ear hörlur med små öronsnäckor till känsliga öron i nästan identisk ytterdesign mot Apple Airpods men till en 5:e del av priset. Fynd!


Bluetooth: 4.2


Färg: Vit


Vikt: 39 gram


Förpackning: Bulk


Aktiv speltid: 3 timmar


Standby: 120 timmar


Hörlurskapacitet: 55 mAh


Fodralets kapacitet: 600 mAh


Fodralet kan ladda hörlurarna upp till 5x på en laddning.


Innehåll:2 x i8X Wireless Bluetooth hörlurar (ett par)


Om du gillar att gå runt samtidigt som du pratar i telefonen kan du göra det med telefonen på soffbordet utan att vara orolig för dåligt kontakt; dessa trådlösa In-Ear hörlurar klarar ett avstånd på upp till 15 meter i fri sikt. Under telefonsamtal är enbart singelläge möjligt.

i8X trådlösa hörlurar är ett perfekt val för dig som vill ha ett mer prisvärt alternativ till Apple AirPods och samtidigt njuta av riktigt bra ljud.

Produkten kommer utan ytteremballage för att spara på material, miljön och transportkostnad.


Under vilka förhållanden gäller öppet köp?

Denna produkt anses vara en, så kallad, hygienartikel och vi som återförsäljare har rätt att häva konsumentens förfrågan om ångerrätt. Vi vill dock gärna att du som kund ska kunna testa produkten; men var extra försiktig och testa produkten en kortare stund i ren miljö. Skulle vi uppfatta produkten som använd kommer vi inte vara i position att återbetala er.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .