Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Atom Sports Frisbeegolf-set 3 st

(0)
Skriv en recension
-25%
Atom Sports Frisbeegolf-set 3 st
Atom Sports Frisbeegolf-set 3 st
149 kr
Rekommenderat pris: 199 kr
Frakt från 29 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 29 kr
  • Säljs och skickas av Handelsavenyn

Bevaka produktens pris

En av världens just nu snabbast växande sporter - Frisbeegolf eller Discgolf som det också kallas! Det går ut på att på så få kast som möjligt ta sig från utkastplats till hål. Vanligtvis spelar man 18 hål, precis som i vanlig golf. Varje hål har ett par, alltså det antal slag som spelare förväntas kunna klara hålet på men det är inget som nybörjare behöver tänka på. Försök istället slå ditt eget resultat!

Det finns olika discar i Frisbeegolf, de är putter, driver och mid-range. Precis som i klassisk golf har man olika klubbor (i det här fallet, discar) beroende på hur man vill slå, om det krävs hög precision använder man en putter, driver vid utkast där du vill komma så långt som möjligt och mid-range är en blandning av putter och driver.

Här har du en snabbguide till Frisbeegolf-regler:

– Kastordning på första utkast lottas. På övriga hål börjar den spelare som hade lägst antal kast på föregående hål. Den spelare vars disc ligger längst från korgen får börja kasta först– Utkast på varje hål kastas från utkastplatsen. Det är tillåtet att ta fart och stiga över utkastmarkeringen efter att discen har släppts– Vid ”vanliga” kast placeras främre foten där discen stannade. Det är tillåtet att kliva över när discen släppts, man får dock ej ta fart– Vid kast med 10 meter eller mindre till korgen är det ej tillåtet att stiga över efter att discen släppts – Det är tillåtet att byta disc när helst du vill under spelets gång.


Mått förpackning: 21,5 x 21,5 x 5 cm
Färg: Grön, rosa, vit
Innehåll: 3 st Frisbee-discar

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.