Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bex Ärtpåsespelet Original
Bex Ärtpåsespelet Original
Bex Ärtpåsespelet Original

1 / 3

Bex Ärtpåsespelet Original

(6 recensioner)
Ingår i kampanjen: Bästa deals
473 kr
Bean bag, även kallad Cornhole, är ett roligt spel som passar de flesta och kan spelas både utomhus och inomhus Antingen spelar man en mot en eller i lag. Man turas om att kasta sina påsar mot spelskivan som står mittemot. Den som först når 21 poän
Läs mer

Bean bag, även kallad Cornhole, är ett roligt spel som passar de flesta och kan spelas både utomhus och inomhus

Antingen spelar man en mot en eller i lag. Man turas om att kasta sina påsar mot spelskivan som står mittemot. Den som först når 21 poäng (eller mer) har vunnit.

C

Carina

För 3 dagar sedan

Ett jätteroligt spel som funkar att spela med ett brett ålderspann. Tyvärr var ett låsen på lådan trasigt vid leverans och två av påsarna läcker sitt innehåll (från första omgången). vi valde att inte reklamera eftersom vi var så taggade på spelet. 5 i betyg till själva spelet men minus för kvaliten.

L

LBC

För 4 dagar sedan

This is what I would call an indoor set. In that case it is pretty good. I do not think the that quality of the bags is so good. However, we have used it indoor all summer and it also had a great price.

B

Birgitta

För 12 dagar sedan

Ett roligt spel

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

J

Johannes

För 15 dagar sedan

Väldigt bra för det priset. Lätt att ta med. Det var lite för glat i början och påsarna gled av men med tid så har det blivit bättre. Vi spurtade lite vatten på brädorna i början för att undvika att påsarna gled så mycket. Överlag väldigt nöjd.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Macke

För 17 dagar sedan

Har förgyllt många dagar i sommar.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.