Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fitbit Charge 4 Storm Blue/Black
Fitbit Charge 4 Storm Blue/Black
Fitbit Charge 4 Storm Blue/Black
Fitbit Charge 4 Storm Blue/Black

1 / 4

Fitbit Charge 4 Storm Blue/Black

1290 kr

-7%

Rek pris. 1390 kr
Fitbit Charge 4 – avancerat aktivitetsarmband för träning och hälsa med inbyggd GPS Med Fitbit Charge 4 kan du nå hur långt som helst. Ett snyggt, vattentåligt aktivitetsarmband packat med funktioner som ger dig bättre koll på din träning och d
  • Inbyggd GPS
  • Pulsmätning dygnet runt
  • Active Zone Minutes
  • Målbaserade träningslägen
  • Sömnregistrering och insikter
Läs mer

Fitbit Charge 4 – avancerat aktivitetsarmband för träning och hälsa med inbyggd GPS

Med Fitbit Charge 4 kan du nå hur långt som helst. Ett snyggt, vattentåligt aktivitetsarmband packat med funktioner som ger dig bättre koll på din träning och din kropp.

- Inbyggd GPS
- Pulsmätning dygnet runt
- Active Zone Minutes
- Målbaserade träningslägen
- Sömnregistrering och insikter
- Vattentålig ned till 50m
- Upp till 7 dagars batteritid
- Samtals-, meddelande- och appaviseringar

Inbyggd GPS
Använd den inbyggda GPS:en för att se tempo och sträcka på Charge 4 under löpning, vandring och cykling utomhus och se en karta över rutten i Fitbit-appen.

Pulsmätning dygnet runt
Med pulsmätning 24/7 får du en mer precis registrering av din kaloriförbränning och kan upptäcka nya hälsotrender som inspirerar dig att satsa på dina tränings- och hälsomål.

Vilopuls
Bär Fitbit Charge 4 dygnet runt för att registrera vilopuls, följa pulstrender över tid och ha koll på dina framsteg i träning och hälsa.

Pulszoner
Se statistik i realtid på skärmen under träning. Du ser direkt om du är i zonen Fettförbränning, Kondition eller Peak och kan justera intensiteten för att nå dina mål.

Karta över träningsintensitet - Endast i appen
Efter en utomhusträning ser du en karta över träningsintensitet i Fitbit-appen och får reda på vilka pulszoner du befunnit dig i och när under passet.

Active Zone Minutes
Den här funktionen visar i vilken pulszon du är i så att du kan ha koll på om dina insatser räcker för att nå dina mål.

Målbaserade träningslägen
Aktivera träningsläget under dina olika favoritpass och ställ in ett mål för vart och ett av dem och se framstegen du gör i realtid på skärmen.

Vattentålig ned till 50m
Designad för livet och vattentålig ned till 50 m – Charge 4 registrerar automatiskt simträning och kan bäras både i duschen och i poolen.

Guidade andningsövningar
Ägna några minuter åt mindfulness – följ den guidade andningsövningen på skärmen som baseras på din puls.

Appar och aviseringar
Häng med i allt som händer med samtals-, meddelande-, kalender- och appaviseringar från mobilen och nå behändiga appar som Väder och Timer samt skicka snabbsvar på meddelanden (endast Android). Tillgängligt när mobilen är i närheten.

Sömnstadier och betyg
Charge 4 registrerar tiden i sömnstadierna lätt, djup och REM och ger dig ett Sömnbetyg i Fitbit-appen så att du bättre förstår din sömnkvalitet och kan förbättra den om det behövs.

Lång batteritid
Med en batteritid på upp till 7 dagar – och upp till 5 timmar när GPS används – ser Charge 4 till att du kan göra mer och ladda mindre. (Batteritiden varierar beroende på användning och andra faktorer)

Spotify
Med Spotify-appen kan du styra favoritmusiken, gilla favoritbitarna och hitta spellistor och poddar – direkt från handleden. Fungerar när mobilen är i närheten, prenumeration krävs.

Fitbit Pay
Ladda din Wallet med dina betalkort i Fitbit-appen och använd sedan Charge 4 för att betala för inköp på språng. Se tillgängliga banker på fitbit.com/fitbit-pay/banks.

Registrerar all daglig aktivitet
Fitbit Charge 4 registrerar din dagliga aktivitet såsom steg, sträcka, aktiva minuter och kaloriförbränning så att du kan följa hur varje del av din dag tar dig närmare dina mål.

Kvinnohälsa
Kvinnor kan lära känna sina kroppar på en helt ny nivå genom att använda Fitbit Charge 4 tillsammans med Fitbit-appen för att registrera mens, symtom, ha koll på ägglossning och mer därtill.

Sovläge
Sov utan onödiga avbrott med sovläget som tystar alla mobilaviseringar och blockerar skärmen från att sättas igång. Ställ in ett schema i appen som aktiverar sovläget automatiskt.

Stör ej läge
Använd Stör ej-läget när du vill tysta samtals-, meddelande-, kalender- och appaviseringar under dagen.

Påminnelser att röra på sig
Håll dig på banan mot dina mål med roliga påminnelser på skärmen som peppar dig att röra på dig under dagen.

Daglig översikt
Se all statistik för dagen på ett och samma ställe med en daglig översikt som visar steg, kaloriförbränning, sömn, puls och mer därtill.

Intuitiv pekskärm
Med Fitbit Charge 4 är det lättare att se din statistik i solljus, på natten eller när som helst tack vare en stor pekskärm och bakgrundsbelyst display som anpassar sig efter omgivningens ljusförhållanden.

Trådlös synkning
Fitbit Charge 4 synkar automatiskt med iOS- och Android-enheter så att du kan se statistik, trender och framsteg i Fitbit-appen.

Översikt i mobilappen
Ställ in mål, registrera framsteg och få en mer övergripande bild av din träning och hälsa – från närings- och vätskeintag till träning och sömn – allt i översikten i Fitbit-appen.

Snabbfakta

  • Inbyggd GPS
  • Pulsmätning dygnet runt
  • Active Zone Minutes
  • Målbaserade träningslägen
  • Sömnregistrering och insikter
0
Bli den första att skriva en recension