Fitbit Inspire HR White/Black

Fitbit Inspire HR White/Black
Tipsa en vän
999 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-4 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Förbättrad pulsmätning 24/7
 • Avancerad registrering av sömn och aktivitet
 • Upp till 5 dagars batteritid
 • Vattentålig ned till 50m
 • Firar uppnådda mål

Fitbit Inspire HR - Aktivitetsarmband för träning och hälsa med pulsmätning

Fitbit Inspire HR är ett aktivitetsarmband för dagligt bruk som hjälper dig att skapa hälsosamma vanor. Den uppmuntrande träningskompisen motiverar dig att nå dina vikt- och träningsmål och ser till att du har kul hela vägen i mål. Den har pulsmätning dygnet runt, olika träningsfunktioner, registrerar kaloriförbränning, firar framgångar, visar sömnstadier och har upp till 5 dagars batteritid.

 • Förbättrad pulsmätning 24/7
 • Avancerad registrering av sömn och aktivitet
 • Upp till 5 dagars batteritid
 • Vattentålig ned till 50m
 • Firar uppnådda mål

Pulsmätning dygnet
Med pulsmätning 24/7 runt kan du maximera dina träningspass, se pulszoner, sömnstadier och få en mer precis registrering av din kaloriförbränning.

Vilopuls
Använd Inspire HR både under dagen och natten så att du kan registrera din vilopuls och din puls över tid.

Pulszoner
Optimera varje moment av din träning med rätt mått av ansträngning genom att beakta zonerna för fettförbränning, kondition och toppuls.

Konditionsträning
Använd Inspire HR tillsammans med Fitbit-appen för att få fram din konditionspoäng – en bedömning av vilken form du är i – och få tips på hur du förbättrar den.

Sömnstadier
Inspire HR och appen visar hur din sömn är fördelad i lätt-, djup- och REM-sömn och ger tips på hur du kan förbättra sömnkvaliteten.

Daglig aktivitet
Varje del av din dag påverkar dina mål. Därför registrerar Fitbit Inspire HR alla dina steg, aktiva minuter och din kaloriförbränning under hela dagen.

Känner igen träning automatiskt
Inspire HR använder SmartTrack för att automatiskt känna igen träning såsom promenader, löp- och cykelturer och mer därtill som sedan registreras i din Fitbit-app.

Vattentålig ned till 50 m + Registrerar simning
Inspire HR är naturligtvis vattentålig så att du kan bära den i duschen, i bassängen och mer därtill. Dessutom registrerar den automatiskt hur långt du simmar.

Upp till 5 dagars batteritid
Med upp till 5 dagars batteritid ser Inspire HR till att du får inspiration dygnet runt. (Batteritiden varierar beroende på användning och andra faktorer)

Tempo och sträcka i realtid
Anslut Inspire HR till din mobils GPS så kan du se tempo och sträcka i realtid på handleden under promenader, joggingturer, vandringar och cykelturer.

15+ Målbaserade träningslägen
Välj bland en rad träningsformer, exempelvis cykling, löpning och yoga och sätt upp mål för kaloriförbränning, sträcka eller varaktighet och få uppdateringar i realtid när du når de olika målen.

Guidade andningsövningar
Inspire HR hjälper dig att komma till ro under dagen med personliga och guidade andningsövningar baserat på din puls.

Skärmpanel
En lättanvänd panel registrerar steg och förbrända kalorier och uppmuntrar dig att bli mer aktiv, få i dig tillräckligt med vätska och mer därtill – direkt på handleden.

Daglig kaloriförbränning
Använd Inspire HR eller Fitbit-appen för att ha koll på hur många kalorier du förbränner under dagen. Det kan hjälpa dig att göra klokare kostval.

Logga mat
Få ut det mesta av appen genom att logga vad du äter och jämföra kaloriintaget med de kalorier du förbränner medan du når dina mål.

Aviseringar
Håll kontakten när du är på språng med app-uppdateringar från sociala medier och samtals-, kalender- och textaviseringar. De visas på enheten när den är i närheten av din mobil.

Timer och tidtagare
Få snabb åtkomst till verktyg som gör livet enklare - som en timer när du lagar hälsosam mat och ett stoppur för att ta tid på dina intervaller på gymmet.

Registrerar sömn
För att du ska få bättre sömn är det bra om du har en inblick i hur du faktiskt sover. Inspire HR registrerar automatiskt sömn, har tysta alarm, påminnelser om att gå och lägga sig och ger användbara tips i appen.

Intuitiv pekskärm
Pekskärmen på Inspire HR består av en bakgrundsbelyst OLED-skärm som reagerar på naturliga rörelser såsom svepningar och rullningar.

Kvinnohälsa
Få en större och djupare förståelse för din kropp genom att använda ditt aktivitetsarmband för att följa din cykel och mer därtill.

Påminnelser att röra på sig
Få vänliga påminnelser som uppmanar dig att sträcka på benen och ta 250 steg varje timme. Såklart firas det när du grejat det!

Urtavlor
Anpassa Inspire HR med olika urtavlor. Du kanske vill att din statistik syns tydligt när du tränar och föredrar en lite mer stilren variant på jobbet.

Trådlös synkning
Inspire HR kan ansluta automatiskt till över 200 Android-, iOS- och Windows-enheter. Det gör det enkelt för dig att se och följa din utveckling i appen.

Armband
Inspire HR levereras med S & L armband som passar handleder med en omkrets på 140-180 mm samt 180-220 mm.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Fitbit Inspire HR White är väl värd pengarna, den mäter steg, du kan ställa in olika aktiviteter så den läser av rätt samt få koll på sömnen. Det är inte den mest flashiga klockan på marknaden men den gör sitt jobb och är den ultimata klockan för den som ska köpa sitt första aktivitetsklocka. Jag är en trogen Fitbit kund sen tidigare och har haft äldre modeller från märket, detta är en klar uppgraderingen som väl håller måttet. Färgen vit var dock inte bästa valet då jag upplever att det syns när den slits mer än en klocka i färg. Skön passform och dess enkelhet och smidiga design väger dock upp samt att armbands delen är lätt att byta ut på vägen. Som sagt enda minuset enligt mig är att en rutinerad användare nog vill ha ännu mer funktioner, större display area etc, klockan får ändå 5 stjärnor då pris, funktion och stil är helt rätt för denna produkt!

Har haft möjlighet att testa denna,genom rewclub, har haft den som en personlig tränare . Bra med en liten personlig tränare på armen. Bra produkt som ändå har lite minus, blir väldigt svettigt under bandet och den vita blir väldigt smutsigt . Sedan den korta laddningsladen, och att den magnetiska som sätts på fitbiten ,under all kritik. Måste hänga upp klockan (fitbiten) över kontakten , och vara noga med att kolla så den verkligen laddar.
Men vill ändå rekommendera denna produkt. Kallar den min lila slavdrivare. Man vill ju gå längre, mer aktivitet än dagen innan .

Den här produkten har fått följa med mig i min vardag och registrerat allt från min aktivitet till min sömn. Det bästa med min fitbit är att den också peppar mig för så att jag uppnår mina mål varje dag. Den har även sett till att jag har fått bättre sömnrutiner. Fantastiskt att se hur mycket man rör sig både på jobbet och på fritiden.

Den här produkten har fått följa med mig i min vardag och reggat allt från min aktivitet till min sömn. Det bästa med min fitbit är att den också peppar mig för så att jag uppnår mina mål varje dag. Den har även sett till att jag har fått bättre sömnrutiner. En superprodukt om du som jag gillar att leva ett aktivt liv!

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 394 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 228 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 137 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 76 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »