Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Garmin Silver fenix® 5 with Black Band

Till kassan

Se även

Garmin Silver fenix® 5 with Black Band

(0)
Skriv en recension
Garmin Silver fenix® 5 with Black Band
Garmin Silver fenix® 5 with Black Band
Garmin Silver fenix® 5 with Black Band
Garmin Silver fenix® 5 with Black Band
Garmin Silver fenix® 5 with Black Band
5400 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

 • Beräknad leveranstid
  5-10 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av Zidcore AB

Bli bättre för var dag fēnix 5 är en förstklassig multisportklocka med GPS och pulsmätning vid handleden1, avancerade träningsfunktioner och utbytbara armband som gör att du kan gå från arbetet till träningen utan att tappa fart. Oavsett vilken sport du vill utföra har fēnix 5 det som krävs, tack vare inbyggda aktivitetsprofiler och avancerad prestationsdata som gör att du bättre kan kontrollera effektiviteten hos din träning, plus smartaviseringar när den är ihopparad med en kompatibel telefon.

 • Effektfull design, kraftfull prestanda
 • Fantastisk läsbarhet var du än är
 • Pulsmätning vid handleden
 • Matcha din unika stil med utbytbara klockarmband
 • Intensifiera löpningen
 • Spring vertikalt
 • Utforska och navigera i naturen

Allt du behöver veta om din träning

Ditt mål att kontinuerligt förbättra din prestation är det som driver dig när du lägger ned otaliga timmar på träning. Den nya prestationswidgeten i fēnix 5 innehåller all information du behöver på ett och samma ställe, så att du bättre kan hålla koll på din konditionsnivå och få hjälp att träna effektivare.

Träningsstatus: talar om hur effektiv din träning är och ger vägledning om huruvida dina träningspass är produktiva och du gör framsteg.

VO2 Max-beräkning: samlar in prestationsdata för löpning eller cykling för att beräkna den största mängden syre du kan förbruka per minut och ger dig en indikation om din konditionsnivå.

Träningsbelastning: talar om hur hårt du tränar över en tidsperiod oavsett aktivitet.

Återhämtningsrådgivare: återhämtningstimern visar den rekommenderade återhämtningstiden med nedräkning från ditt senaste träningspass.

Mer avancerade indikatorer som din FTP (Functional Threshold Power) och mjölksyratröskel hjälper dig att bättre bedöma den faktiska prestationsnivån vid cykling eller löpning och uppskattar sedan din ideala sluttid för distanslopp på 5 km, 10 km, halvmaraton och maraton baserat på ditt aktuella VO2 Max-värde. Training Effect 2.0 ger aeroba och anaeroba fördelspoäng för varje träningspass, så att du ser om din högintensiva intervallträning verkligen ger resultat.

Klockan för alla sorters sporter

fēnix 5-klockor innehåller, förutom löpningsfunktioner, särskilda funktionsuppsättningar som stöder cykling, simträning, skidåkning, golf och paddlingssporter, som paddelsurfning och rodd. 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.