Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

HEAD Graphene 360+ Alpha Pro
HEAD Graphene 360+ Alpha Pro

1 / 2

HEAD Graphene 360+ Alpha Pro

2095 kr

-25%

Rek pris. 2800 kr
Head Graphene 360+ Alpha Pro 2021. Denna padelracket vänder sig till motionärer och duktiga spelare, bra tyngd i slagen och med en snygg design. Tack vare den dropformade racketen så passar detta en bred målgrupp och må
Läs mer

Head Graphene 360+ Alpha Pro 2021.

Denna padelracket vänder sig till motionärer och duktiga spelare, bra tyngd i slagen och med en snygg design. Tack vare den dropformade racketen så passar detta en bred målgrupp och många olika spelstilar.

Sanyo Gutiérrez talang och skickliga handledsrörelse är inte bara resultatet av hans geniala slag utan också av racketen han använder: hans nya och efterlängtade modell, med Graphene 360+ teknik och Smart Bridge, ger komfort och en enastående touch. Att spela med denna racket blir som att ta på sig en handske. Tack vare ett sådant vapen är vi övertygade om att spelaren som kallas "trollkarlen" kommer att fortsätta inspirera oss med otroliga slag som bara han kan göra. Gör dig redo för en ny spelstil som härrör från Alpha Pro-rackets större precision, komfort och känsla, och låt dig bli förvånad över dess innovativa design.

  • Vikt: 375 g
  • Ramprofil: 38 mm
  • Form: Dropp
  • Balans: Medel

 

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .