Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

MyNordic MK12 - Elcykel

-31%
16990 kr
Rekommenderat pris: 24490 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-10 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av NordiskElektronik.se

Bevaka produktens pris

Gör vardagen enklare

MyNordic MK12 är en elcykel med 500W borstlös elmotor som hjälper till att göra din vardag smidigare och roligare. Den praktiska designen gör cykeln lätt att transportera och förvara - perfekt för dig som vill cykla till jobbet eller bara ta en tur till affären. 

Boosta ditt cyklande

Att ta dig fram i uppförsbackar och motvind blir enklare än någonsin med MyNordic MK12. Elcykeln är utrustad med en Linghui Display, som hjälper dig att maximera din användarupplevelse. 

Välj mellan olika lägen

Elcykeln har 3 olika lägen du kan välja mellan: Electric, Power Assisted, Cycling  . Varje läge går snabbt att skifta mellan enligt dina önskemål. 

Ladda var som helst

Elcykeln drivs av ett 36V batteri och kan köra hela 40 km på en enda laddning. Batteriet går lätt att att ta in och ut och kan laddas var som helst. 

Smarta funktioner

På cykelns display kan du ta del av information som hastighet, avstånd, mängden kalorier och kraft - perfekt för dig som vill hålla koll på din cykling och hälsa. 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .