Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Padelracket Pro Lady
Padelracket Pro Lady
Padelracket Pro Lady
Padelracket Pro Lady
Padelracket Pro Lady

1 / 5

Padelracket Pro Lady

629 kr
Padelracketguide Denna guide är till för att kunna ge råd till vilken typ av padelracket som passar just dig. Det finns olika aspekter att ta i beaktning när det kommer till val av padelracket. I produkttexten har vi märkt varje padelrack med en nivå
Läs mer

Padelracketguide
Denna guide är till för att kunna ge råd till vilken typ av padelracket som passar just dig. Det finns olika aspekter att ta i beaktning när det kommer till val av padelracket. I produkttexten har vi märkt varje padelrack med en nivå: Medel eller avancerad.

Modell
Vi säljer våra padelracketar i två olika modeller.

• Droppformad modell: Denna rackettyp är anpassad för medelgoda nybörjare eller avancerade spelare. Denna rackettyp passar perfekt för personer som gillar ett varierande spel med en kombination av defensivt och aggressivt. Dess droppformade modell är mellanstor med relativt stor träffyta vars sweet spot sitter lite högre upp.

• Diamantformad modell: Denna rackettyp är anpassad för mer avancerade och vana padelracketspelarna. Diamantformade padelracketar har en högre sweet spot än droppformade padelracketar, vilket även gör att dem mer framtunga och kräver en spelare med bra kontroll. Fördelen med detta rack är att man kan generera ytterligare kraft i slagen, dvs spela ett mer aggressivt spel.

Vikt
Idag är vikten på padelracketar oftast mellan 270 och 395 gram. Padelracketar för herrar väger vanligtvis 350-385 gram och damer/barn runt 270-360 gram. Ett tyngre racket är svårare att manövrera och är därför även till för de lite mer vana padelracketspelarna. Är du nybörjare är rekommendationen att börja med ett lättare racket eftersom det ger en lättare kontroll i dina slag. Har du exempelvis problem med tennisarmbåge sedan tidigare rekommenderar vi också att välja ett lättare padelracket.

Material
Kärnan i ett padelracketena är tillverkade i ett gummimaterial som kallas för EVA (Eten-vinylacetatgummi). Detta material är väldigt tåligt för stötar och bidrar med goda elastiska egenskaper som förhöjer spelet i padelracket. 

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .