Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Paletero Bullpadel BPP 21002 - Bordeaux
Paletero Bullpadel BPP 21002 - Bordeaux
Paletero Bullpadel BPP 21002 - Bordeaux
Paletero Bullpadel BPP 21002 - Bordeaux

1 / 4

Paletero Bullpadel BPP 21002 - Bordeaux

499 kr

-29%

Rek pris. 699 kr
Bullpadel racketväska Mid Delfi Brea 59,5x30x30 cm. MID CAPACITY padel-tenis racketväska är en lätt racketväska som har en medium lagringskapacitet. Den har ett termofack för 2 racketar och ett ventilerat fack för skor och smutsiga kläder.Håll alla d
Läs mer
Bullpadel racketväska Mid Delfi Brea 59,5x30x30 cm.

MID CAPACITY padel-tenis racketväska är en lätt racketväska som har en medium lagringskapacitet. Den har ett termofack för 2 racketar och ett ventilerat fack för skor och smutsiga kläder.

Håll alla dina tillhörigheter väl skyddade i den röda BPP-21002 Mid Capacity-väskan, en av väskorna i den nya Bullpadel 2021-kollektionen. Vi definierar det som en medelstor väska som passar till spelare som duschar efter sina matcher och behöver ta med extra kläder.

Således fördelar det sitt utrymme i ett huvudfack med dubbel dragkedja, 1 på sidorna med termoteknik som är utformad för att lagra flera padelracketar och ett annat i nedre delen som gör att du kan separera och ventilera smutsiga skor samt festkläder.

Å andra sidan har alla fack breda öppningar för att nå valfritt hörn och introducera allt material på ett enkelt sätt. Den har också tillverkats med resistenta material som klarar intensiv användning.

För att avsluta har den också vadderade skydd, vilket ger oss stor komfort de dagar vi är mer belastade.
Upptäck mer inom Sport Paddelbollset
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .